>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Azjatycka Liga Mistrzów 2024/2025

Psychosocial 1,2M

Psychosocial

Ekspert - Irlandzka Piłka
Członek Załogi
Al Gharafa-Al Ain TYP 2 kurs 2,10 4/10 g.20.00

PS: Osobiście trochę się interesuje tymi rozgrywkami (afrykańską również). O to co ciekawego znalazłem w sieci:

Cytuję:

"Al Ain to naprawdę silna drużyna i jestem pewien, że są na tym samym poziomie co drużyny takie jak Al Ahli Saudi. Al Gharafa z kolei jest w kiepskiej formie. Ich bramkarz jest jednym z najbardziej niezwykłych i amatorskich graczy, jakich kiedykolwiek widziałem. Arabskie drużyny zazwyczaj nie skupiają się zbytnio na obronie ani bramkarzu, ale ten facet jest szczególnie słaby. Stracili trzy gole przeciwko Esteghlal, którzy są obecnie w bardzo słabej formie.
Myślę, że po ostatnim remisie z Al Sadd, byli mistrzowie będą chcieli się odrodzić. Przy obecnej formie i zawodnikach Al Gharafa, myślę, że zostaną zmiażdżeni, a przy tych kursach, to świetna wartość.."

Zgadzam się z powyższym.

Pzdr/Psycho.

Ostatnia edycja:
Baqu 1,5M

Baqu

Forum VIP
Al Gharafa-Al Ain TYP 2 kurs 2,10 4/10 g.20.00

PS: Osobiście trochę się interesuje tymi rozgrywkami (afrykańską również). O to co ciekawego znalazłem w sieci:

Cytuję:

"Al Ain to naprawdę silna drużyna i jestem pewien, że są na tym samym poziomie co drużyny takie jak Al Ahli Saudi. Al Gharafa z kolei jest w kiepskiej formie. Ich bramkarz jest jednym z najbardziej niezwykłych i amatorskich graczy, jakich kiedykolwiek widziałem. Arabskie drużyny zazwyczaj nie skupiają się zbytnio na obronie ani bramkarzu, ale ten facet jest szczególnie słaby. Stracili trzy gole przeciwko Esteghlal, którzy są obecnie w bardzo słabej formie.
Myślę, że po ostatnim remisie z Al Sadd, byli mistrzowie będą chcieli się odrodzić. Przy obecnej formie i zawodnikach Al Gharafa, myślę, że zostaną zmiażdżeni, a przy tych kursach, to świetna wartość.."

Zgadzam się z powyższym.

Pzdr/Psycho.
Z ciekawości skąd to wziąłeś? Patrzę na mecz (4:2) a bramki broni Rico ( ex PSG czy Sevilla ) a dwie bramki sieknął Joselu ( ex Real M ). Raczej bramkarz gości to amator ale nie wiem czy tłumaczenie zawiodło?

Otrzymane punkty reputacji: +501
perek99 26,9K

perek99

Użytkownik
Shandong Taishan FC - Yokohama F. Marinos powyżej 2,5 zł zoltej kartki gobet

Mecz o 14. Azjatycka lm i grają Chińczycy z Japończykami. Gram tu kartki, bo linia 2,5 po kursie 1,6 bardzo fajna. Widziałem po dwa mecze ich i potrafią grać mega ostro Chińczycy w dwóch meczach mieli dwie zadymy z rywalami. Sporo było kartek. Sędzia taki sobie, ale te 3-4 powinien zmęczyć. Ogólnie linia niska jak na rangę i okoliczności.

snajp 881,6K

snajp

Użytkownik
Persib Bandung - Lion City Sailors Puchar AFC

Bet Builder
Lion City Sailors wygra lub zremisuje
Lion City Sailors powyżej 1,5 gola
@ 2.60 (1-1)
Superbet

Zastanawia mnie dlaczego buki widzą doga w zespole z Singapuru. Lion to zespół, który ma świetny skład i jak dla mnie jest silniejszą drużyną niż zespoły z którymi Persib przegrał w AFC. Zhejiang Professional(1-0 wyjazd) i Port MTI FC(0-1 u siebie)
Spójrzmy na skład Lion: mają u siebie super strzelca: Lestienna ( zeszły sezon 25 bramek ) oraz transfer sezonu Niemca Lenarta Thy ( zeszły sezon w Eredivisie 12 bramek w barwach Zwolle ). Holendra Ramselaara ( zeszły sezon i kilka innych spędzonych w Holandii w barwach Utrechtu ), Serba Datkovica ( lata spędzone w La Liga 2 ), Hiszpana Carmone.Mają także kluczowych lokalnych zawodników jak Anuara ( reprezentant kraju-w zeszłym sezonie 12 bramek ), Nora ( reprezentant kraju-od lat gra w Lionsach ), Tana ( etatowy reprezentant kraju ), Haruna ( podstawowy stoper kadry-wiele lat w Malezji w Jahorze ).Persib z kolei w lidze jeszcze sobie radzi 3-cie miejsce ale AFC wydaje się być mało osiągalna.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +431
snajp 881,6K

snajp

Użytkownik
Yokohama M - Buriram

Bet Builder
Powyżej 3.5 gola w meczu
Obie drużyny strzelą gola
@ 2.45 Superbet

W obecnym sezonie Yokohama F. Marinos jest w przeciętnej formie u siebie , podczas gdy Buriram United radzi sobie bardzo dobrze na wyjeździe . Patrząc na statystyki Yokohama F. Marinos zdobywa średnio 1,14 gola na mecz , a Buriram United zdobywa 2,5 gola na mecz .
Obie ekipy nigdy wcześniej nie spotkały się na krajowym boisku.

Buriram United jest uważany za fenomena w Elite League Ligi Mistrzów AFC 2024/25 w Azji Wschodniej. Mimo stosunkowo niskiej oceny, mistrz Tajlandii ostatecznie zdobył niemal absolutny wynik (7/9pkt) po pierwszych 3 rundach. Buriram zremisował z obrońcą tytułu Japonii Vissel Kobe, pokonał na boisku przeciwnika mistrza Australii Central Coast Mariners i wygrał z Pohang (obecny wicemistrza Korei).
Z wyjątkiem porażki z wietnamskim klubem CAHN,tajska drużyna jest nie tylko niepokonana od 14 oficjalnych meczów, ale także ma większy wskaźnik zwycięstw (11).

Obecny wicemistrz J1-League, który definitywnie utraci ten tytuł po zakończeniu tegorocznego sezonu bo obecna sytuacja nie wygląda dobrze i jak tak dalej pójdzie to Yokohama Marinos będzie musiała walczyć o utrzymanie. W AFC zdobycie 4 punktów po 3 meczach nie można uznać za najlepsze, przegrali 3:7 z Gwangju (Korea Południowa), potem na własnym boisku drużyna pod wodzą trenera Hutchinsona upokorzyła drużynę numer jeden w Korei( który można powiedzieć właśnie zdobył mistrzostwo kraju), Ulsan Hyundai 4-0 no i remis z Shandong Taishan(2-2).
Buriram nigdy nie wygrał w Japonii, łącznie z 8 spotkań,które tam rozegrali przegrali 5.
Wszystko mi tu wskazuje na overowy wynik , choć kitajce potrafią zaskoczyć swoją nieporadnością to jednak spróbuję pograć ten over bo typowanie zwycięzcy trzeba odłożyć na bok.

Ostatnia edycja:
snajp 881,6K

snajp

Użytkownik
Sydney FC - Sanfrecce Hiroshima
Bet Builder
Poniżej 2.5 gola w meczu
Sanfrecce Hiroshima wygra lub zremisuje
@ 3.10

Spotkanie na szczycie tabeli Grupy E Ligi Mistrzów AFC 2.
Sydney FC u siebie powita Sanfrecce Hiroshima w swoim czwartym meczu AFC Champions League Two . Sky Blues na pewno przystąpią do gry z wielkim zaangażowaniem, aby wyrównać rachunki za przegraną na wyjeździe w zeszłym miesiącu. Sydney wygrało dwa z trzech meczów fazy grupowej i zajmuje drugie miejsce w tabeli Grupy E z sześcioma punktami.Jest tylko jedno małe "ALE" w porównaniu do poprzedniego meczu tym razem nie zagra Lolley i Costa a to w/g mnie jest duże osłabienie. Wiem, że jeszcze jest Klimala,Ouahim, Burges i J.Kucharski jako Joker ale mam obawy, że to może być za mało.
Z drugiej strony Sanfrecce Hiroshima z Keisuke Osako (bramkarz reprezentacji Japonii),Hayao Kawabe,brazylijski napastnik Marcos Junior no i znawca AL były piłkarz Melbourne City Tolgay Arslan.Naoto Arai obrońca jest jednym z najbardziej wpływowych i ważnych graczy Sanfrecce. Nie tylko utrzymuje solidność w obronie, ale także odgrywa kluczową rolę w budowaniu akcji i ataku. Naoto ma fenomenalne statystyki strzeleckie jak na obrońcę, w tym sezonie zdobył siedem goli i asyst dla Sanfrecce.
Trener Sydney FC Ufuk Talay ma twardy orzech do zgryzienia bo w niedzielę grają pierwszy mecz u siebie w AL z Macarthur, który na pewno będą chcieli wygrać a jutrzejszy mecz nie będzie lekki.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2754
Mordu 51,1K

Mordu

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna,Azjatycka Liga Mistrzów
Godzinna : 13:00
Spotkanie : Eastern AA vs Kaya
Typ : powyżej 4 gole
Kurs : 3.55
Bukmacher : Fortuna
Post w dziale:
Analiza:
Dziś o godzinie 13:00, Eastern AA z Hongkongu zmierzy się z filipińskim zespołem Kaya FC w ramach 4. kolejki AFC Champions League 2. Mecz odbędzie się na stadionie (Tseung Kwan O Sports Ground) w Hongkongu.Eastern AA, zajmujący obecnie 3. miejsce w grupie E, ma na swoim koncie 3 punkty po trzech meczach. Zespół ten wykazuje wzrostową formę, wygrywając 3 z ostatnich 6 spotkań. Ich ofensywa jest szczególnie imponująca, co potwierdza średnia liczba goli.Kaya FC, z kolei, znajduje się na ostatnim miejscu w grupie E, nie zdobywając jeszcze żadnego punktu. Drużyna ta ma trudności z utrzymaniem stabilnej formy, co widać po ich wynikach – przegrali wszystkie trzy mecze w tej edycji AFC Champions League.Biorąc pod uwagę dotychczasowe wyniki obu drużyn oraz ich styl gry, można spodziewać się ofensywnego widowiska. Eastern AA, grając na własnym terenie, będzie dążyć do zdobycia jak największej liczby bramek, aby poprawić swoją pozycję w grupie. Kaya FC, mimo swoich problemów, również będzie starać się przełamać złą passę i zdobyć pierwsze punkty.Prognoza na dzisiejszy mecz wskazuje na zwycięstwo Eastern AA, a biorąc pod uwagę ich ofensywną siłę oraz problemy defensywne Kaya FC, można oczekiwać, że w meczu padnie ponad 4 gole. To spotkanie zapowiada się na emocjonujące widowisko z dużą ilością bramek.

Otrzymane punkty reputacji: +413
Do góry Bottom