Ja 2 gol Adelaida po @ 2,05Ja biorę WSW win HT @ 8.00
No nie wiem, WSW nie dojechał na swój stadionSzybko się rozpoczęło strzelanie w ostatnim dziś meczu ja więc próbuję BTS w pierwszej połowie po kursie 1,70 w 888starz
Dzięki, widziałem tą bramkę... gdyby nie bramkarz to w NZ by było 0:0... A w Sydney Vidackovic wyrasta na kolejnego 'bohatera'.. Na szczęście WSW ciągle walczy.Live Wellington, Nix vs Auckland póki co 0-0...
Za drobne x po @ 2,0...pierwsze derby, poza tym w 3 win beniaminka trochę nie wierzę GL!
Edit
Czas uwierzyć wychodzi na to. W 89 i 93 min. wierny żołnierz Coricy (jeszcze z Sydney) rozwalił system. Przy 0-1 chciałem dołożyć x po @ 18, a tu trzeba było "zwykły" over przyfasolic... 3 win Auckland no proszę... Jestem zaskoczony, nowy szeryf na Antypodach...
Edit
majekx gole w NZ były z d... tyle w skrócie, nowy bramkarz Nix beznadziejny w końcówce, może staty tego nie oddają ale to był mecz na x...
Aaa, ok, Redsi też poprosili o karę 1-2, Pan Li przyj... srogi over ht...Dzięki, widziałem tą bramkę... gdyby nie bramkarz to w NZ by było 0:0... A w Sydney Vidackovic wyrasta na kolejnego 'bohatera'.. Na szczęście WSW ciągle walczy.
Równie dobrze możesz wywalić tą kasę do śmieciJa biorę WSW win HT @ 8.00
Właśnie widzę co się tu dzieje !!!Równie dobrze możesz wywalić tą kasę do śmieci
Adelajda ich robi jak dzieci nie mają prawa tego przegrać.
Kolego chyba Ci się mecze pomyliły miałeś grać ten na CommBank stadiumW takim razie i ja coś od siebie panowie . Ja biorę jeden mecz pod lupę i wchodzE w niego dosyć dosyć soczyście bo uważam ,że ma to prawo bytu
CCM vs Perth Glory
CCM win @1,44
CCM i over 1,5 @1,67
CCM I over 2,5 @2
CCM I over 3,5 @3,10
Meczu nie oglądam tylko śledzę stary na Opta i to wygląda jakby grał Manchester City z Wieczysta Kraków. Ogromna różnica.Właśnie widzę co się tu dzieje !!!
No nie przesadzał bym. Adelaida prowadzi grę, ale WSW też cos tam próbuje. Wrzutki w pole karne Adelaidy kończą się oddaniem strzału a to już mały krok od jakiejś bramki.Meczu nie oglądam tylko śledzę stary na Opta i to wygląda jakby grał Manchester City z Wieczysta Kraków