>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

majekx 923,5K

majekx

Znawca A-League
Na jutro, ponieważ mecze zaczynamy w Nowej Zelandii.. a więc i u nas wcześnie rano:

Phoenix - Auckland

btts - @1,57 0:2

Kurs taki, że szkoda słów. Dlatego swoją obecność w tym meczu na kuponie zaznaczam tylko do statystyki. Tak szczerze, przy tym kursie i fakcie, że Auckland moze popróbować grać defensywnie i psuć, zwyczajnie, grę, to nie wiem czy nie lepiej zagrać pod prąd.

CCM - Perth

1+HA-1,5 - @2,29 0:0
1+HA-2,5 - @4

Czysta 1 po kursie ~@1,5x trochę jest słaba do gry. Perth na pewno coś będzie przestawiać... na pewno, bo po tych 2 meczach co grali to musi być jakaś zmiana. Jak będzie zmiana to trochę musi być eksperymentowania ze składam, ustawieniem itp. Aż sam jestem ciekaw jak na tym tle będzie wyglądało CCM - powinni zagrać jak do tej pory, czyli odważnie i szybko... a to może być klucz do zwycięstwa.
Stawka symboliczna ponieważ Glory to pewna niewiadoma.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1334
snajp 882,9K

snajp

Użytkownik
Bez nazwy.png
Początkowo miałem w planie grać, że w drugiej połowie padnie więcej goli ale ten układ na jutro trochę mi nie odpowiada.
W pierwszym meczu wyspiarze mogą podzielić się punktami ale nie ukrywam, że Nix wyglądają mi lepiej i zasługują na 3 pkt. a ostatnia wygrana Auckland powiedzmy sobie szczerze była dziełem przypadku.
Jak Glory nic nie zmieni w swojej grze to możemy mieć kolejny łomot bramkowy. Tu 1-sza połowa wygrana przez CCM mi odpowiada.
No i fiksiarze P.Li. W 1-szej połowie powinni będą chcieli ustawić Reds pod siebie i może Im to się udać bo te pierwsze połowy w wykonaniu WSW są przeważnie bardziej ofensywne a dopiero potem odp... ą cyrki. Sędziuje King i tu o karnego albo jakieś czerwo nie trudno.

Otrzymane punkty reputacji: +1921
Lukasz1988!! 1M

Lukasz1988!!

Użytkownik
W takim razie i ja coś od siebie panowie . Ja biorę jeden mecz pod lupę i wchodzE w niego dosyć dosyć soczyście bo uważam ,że ma to prawo bytu

CCM vs Perth Glory
CCM win @1,44
CCM i over 1,5 @1,67
CCM I over 2,5 @2
CCM I over 3,5 @3,10
0:0 FT . No to się pośmialiśmy. Naprawdę słaby żart ...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1216
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Live Wellington, Nix vs Auckland póki co 0-0...
Za drobne x po @ 2,0...pierwsze derby, poza tym w 3 win beniaminka trochę nie wierzę 😉GL!
Edit
Czas uwierzyć wychodzi na to. W 89 i 93 min. wierny żołnierz Coricy (jeszcze z Sydney) rozwalił system. Przy 0-1 chciałem dołożyć x po @ 18, a tu trzeba było "zwykły" over przyfasolic... 3 win Auckland no proszę... Jestem zaskoczony, nowy szeryf na Antypodach...
Edit
majekx majekx gole w NZ były z d... tyle w skrócie, nowy bramkarz Nix beznadziejny w końcówce, może staty tego nie oddają ale to był mecz na x...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +991
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Live Gosford, CCM vs Glory 0-0...
Kolejna nuda ht. Blee, może mistrzowie obudzą się w drugiej? Marynarze win po @ 2,40 za drobne... GL!
Edit
78 min. Karny dla CCM, ale o nie, VAR - srar, anulowany,...
Edit 1
Ft 0-0, CCM słabo, Glory jeszcze bardziej, najgorszy mecz jaki do tej pory od października widziałem...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1051
piotrex007 116,8K

piotrex007

Użytkownik
Szybko się rozpoczęło strzelanie w ostatnim dziś meczu 🤔 ja więc próbuję BTS w pierwszej połowie po kursie 1,70 w 888starz 🤔

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2717
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Otrzymane punkty reputacji: +1225
majekx 923,5K

majekx

Znawca A-League
Live Wellington, Nix vs Auckland póki co 0-0...
Za drobne x po @ 2,0...pierwsze derby, poza tym w 3 win beniaminka trochę nie wierzę 😉GL!
Edit
Czas uwierzyć wychodzi na to. W 89 i 93 min. wierny żołnierz Coricy (jeszcze z Sydney) rozwalił system. Przy 0-1 chciałem dołożyć x po @ 18, a tu trzeba było "zwykły" over przyfasolic... 3 win Auckland no proszę... Jestem zaskoczony, nowy szeryf na Antypodach...
Edit
majekx majekx gole w NZ były z d... tyle w skrócie, nowy bramkarz Nix beznadziejny w końcówce, może staty tego nie oddają ale to był mecz na x...
Dzięki, widziałem tą bramkę... gdyby nie bramkarz to w NZ by było 0:0... A w Sydney Vidackovic wyrasta na kolejnego 'bohatera'.. Na szczęście WSW ciągle walczy.

Otrzymane punkty reputacji: +810
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Dzięki, widziałem tą bramkę... gdyby nie bramkarz to w NZ by było 0:0... A w Sydney Vidackovic wyrasta na kolejnego 'bohatera'.. Na szczęście WSW ciągle walczy.
Aaa, ok, Redsi też poprosili o karę 😉 1-2, Pan Li przyj... srogi over ht...
Edit
Sorry, nie nadążam pisać i stawiać overy :) Się ma, wszystko widać jak na dłoni 👍
1-3 już ✌✌✌

Otrzymane punkty reputacji: +1225
Baqu 1,5M

Baqu

Forum VIP
Ja biorę WSW win HT @ 8.00 ;)
Równie dobrze możesz wywalić tą kasę do śmieci ;)

Adelajda ich robi jak dzieci nie mają prawa tego przegrać.

Wjeżdżam moim rumakiem w under 4.5HT po 1.91 🤑 kocham tą ligey

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2419
Baqu 1,5M

Baqu

Forum VIP
W takim razie i ja coś od siebie panowie . Ja biorę jeden mecz pod lupę i wchodzE w niego dosyć dosyć soczyście bo uważam ,że ma to prawo bytu

CCM vs Perth Glory
CCM win @1,44
CCM i over 1,5 @1,67
CCM I over 2,5 @2
CCM I over 3,5 @3,10
Kolego chyba Ci się mecze pomyliły ;) miałeś grać ten na CommBank stadium
Post automatycznie złączony:

Właśnie widzę co się tu dzieje !!!
Meczu nie oglądam tylko śledzę stary na Opta i to wygląda jakby grał Manchester City z Wieczysta Kraków. Ogromna różnica.

majekx 923,5K

majekx

Znawca A-League
Meczu nie oglądam tylko śledzę stary na Opta i to wygląda jakby grał Manchester City z Wieczysta Kraków
No nie przesadzał bym. Adelaida prowadzi grę, ale WSW też cos tam próbuje. Wrzutki w pole karne Adelaidy kończą się oddaniem strzału a to już mały krok od jakiejś bramki.

Otrzymane punkty reputacji: +1740
piotrex007 116,8K

piotrex007

Użytkownik
Gospodarze strzelili w drugiej i złapali kontakt. Czyżby jakiś łamak wchodził w grę? Ja bezpiecznie próbuję, że choć jedną bramkę jeszcze ustrzelą:

WSW over 2,5
Kurs: 1,74 w 888starz

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3182
Lukasz1988!! 1M

Lukasz1988!!

Użytkownik
Ale meczycho WSW vs Adelaide 3:4 ,a tu jeszcze 78' takze sporo czasu . I to tak miał wyglądać mecz CCM z Perth ,a nie 0:0 ...

Próbuje w 79' przy 3:4
Over 7,5 @1,65

Ostatnia edycja:
piotrex007 116,8K

piotrex007

Użytkownik
Ja już bardzo delikatnie, bo i tak fajnie wyszedłem na meczu, próbuję kolejną bramkę WSW 🙈

WSW over 3,5
Kurs: 3,58 w 888starz

Ostatnia edycja:
majekx 923,5K

majekx

Znawca A-League
Na jutro.. idę w kierunku który określiłem w zeszłym tygodniu.

Victory - Macarthur

btts+ov2,5 - @1,81 (2:1)

Victory po derbach na pewno jest na fali. Mam nadzieję Macarthur powalczy po ostatniej porażce z Jets. Wygrana może być po każdej ze stron (jak i podział punktów), ja sobie wezmę gole (i to gole obu zespołów).

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2210
Do góry Bottom