>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

Baqu 1,2M

Baqu

Forum VIP

Marynarze po ostatniej wtopie w Chinach powinni dziś ogarnąć
CCM win ~ @ 2.30​
Własnie mialem pisac...

Tajowie mega mocni w lidze, ostatnio grali z Kobe i mogli to spotkanie spokojnie wygrac (bylo 0:0) moim zdaniem kursy dobrze ustawione i jak zawsze bede cos szukal na live.

Goscie nie stracili bramki od 7 spotkan wiec czas na przelemanie ale wyczuwam tu jakies 1:1

Alez ulewa... pewnie jakiś babolak wpadnie.

HT - 0:1, gospodarze na razie nic ciekawego nie prezentują jeden niecelny strzal na bramke...

bramka na 0:1 Bissoliego, obrona gospodarzy kompletnie zaspała https://x.com/ParamountPlusAU/status/1841035110843318620

52 ' kontra i po gospodarzach, mamy 0:2 były zawodnik Melbourne City Curtis Good strzałem głowa pokonuje bramkarza Mariners

95 - 1:2 Muragis. MASAKRYCZNIE slabo dzisiaj wyglądali Mariners. jedyny plus ze mój ulubiony bramkarz Jack Warshawsky zagrał.

Ostatnia edycja:
snajp 720,2K

snajp

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+2
0-1 Na razie cienko to widzę i jeszcze coś czuję, że Kaltak wyleci z boiska.

@ 5.75 na czerwo w meczu w superbet. Nie Kaltak ale jest, choć jeszcze trochę czasu jest .

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3031
majekx 859,2K

majekx

Znawca A-League
Podsumowanie transferów:

Z jednej strony przyszli Costa i Mata (i kilku ciekawych graczy), z drugiej kilka odejść z ligi (i ci wartościowi gracze jak i ci, którzy zawiedli), plus wymieszanie tych co zostali między zespołami.. Najgorzej na rynku działali Jets i CCM (tych drugich chyba za mocno ograniczyły widełki finansowe kontraktów w lidze). Na ten moment (jak dla mnie) CCM ma zerowe szanse na mistrza.

Zobaczymy czy to okienko będzie inne niż poprzednie gdzie odejścia z ligi osłabiały ją.

Otrzymane punkty reputacji: +1177
snajp 720,2K

snajp

Użytkownik
Bez nazwy.png
Powyżej 2.5 gola w 1.połowie & Sydney FC wygra 1.połowę (Bet Builder) @ 3.75 w Superbet.

Chciałem tutaj iść w jakieś handi ale kursy nie powalają (-2,5 @ 1.77),gdyby grali w Sydnej może bym się pokusił na jakieś -3,5. Obie ekipy grały już ze sobą dwa lata temu w LM i 5-0 dla SFC u siebie.
Muszę powspominać jaki mieli wtedy skład :) : Le Fondre, Bobo, Buhagiar, Amini, Barbarouses to były czasy.Ale dobra dość retrospekcji.

Idę w gruby over w HT bo SFC ze swoim atakiem, Lolley, Klimala, Ouahim + Costa i Caceres w pomocy
szybko powinni wybić z głowy granie w piłkę Filpińczykom.Następny mecz w LM The Sky Blues zagrają w Hiroshimie 23 października tuż po starcie sezonu w AL.(19.10 wyjazd z WSW)
Więc trzeba dzisiaj wygrać, żeby spokojnie myśleć o wyjściu z grupy. Hiroshima gra z Eastern AA i z pewnością zainkasuje 3 pkt.
Resztę będziemy gotować live, zobaczymy co wyniknie z przebiegu meczu.

Bez nazwy2.png
No i kolejni sobie nie radzą, przewaga jest ale co niewykorzystanych sytuacji to o Panie!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +804
Baqu 1,2M

Baqu

Forum VIP
Powyżej 2.5 gola w 1.połowie & Sydney FC wygra 1.połowę (Bet Builder) @ 3.75 w Superbet.

Chciałem tutaj iść w jakieś handi ale kursy nie powalają (-2,5 @ 1.77),gdyby grali w Sydnej może bym się pokusił na jakieś -3,5. Obie ekipy grały już ze sobą dwa lata temu w LM i 5-0 dla SFC u siebie.
Muszę powspominać jaki mieli wtedy skład :) : Le Fondre, Bobo, Buhagiar, Amini, Barbarouses to były czasy.Ale dobra dość retrospekcji.

Idę w gruby over w HT bo SFC ze swoim atakiem, Lolley, Klimala, Ouahim + Costa i Caceres w pomocy
szybko powinni wybić z głowy granie w piłkę Filpińczykom.Następny mecz w LM The Sky Blues zagrają w Hiroshimie 23 października tuż po starcie sezonu w AL.(19.10 wyjazd z WSW)
Więc trzeba dzisiaj wygrać, żeby spokojnie myśleć o wyjściu z grupy. Hiroshima gra z Eastern AA i z pewnością zainkasuje 3 pkt.
Resztę będziemy gotować live, zobaczymy co wyniknie z przebiegu meczu.

Pokaż załącznik 46281
No i kolejni sobie nie radzą, przewaga jest ale co niewykorzystanych sytuacji to o Panie!
Patryk nam się wreszcie przebudził ⚽ 59' i 63'.

Kursy nie pozwalają ale Sydney nadal atakuje i przeważa a ta stracona bramka w 1 połowie zadziałała na nich jak płachta na byka.

Over 4.5 po 2 biere Pan w SkyBet

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1177
snajp 720,2K

snajp

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Dobra to ja zaczynam, po przerwie i po tym co zapamiętałem z pucharów i AFC
KUPON ZA MIEDZIAKA : :cool:
Central Coast Mariners - Melbourne Victory
Melbourne Victory liczba goli ov 1.5 @ 2.65

Marynarze słabo w obronie, dają sobie strzelać po 2-3 gole Tajom i Chińczykom a obrońca musi strzelać gole to ja to cienko widzę.No i w pucharze Heidelberg aplikuje Im 3 bramy.
Victory z kolei z Vergosem, Arzanim,Velupillay i Machachem z przodu to będzie jeden z najlepszych ataków w tym sezonie.

Auckland FC - Brisbane Roar
Beniaminek wygra @ 2.60
Corica będzie chciał ostro rozpocząć sezon, skład całkiem solidny i można liczyć na ogranie Roar
gdzie też się tak namieszało w składzie,że głowa boli.

Newcastle United Jets - Melbourne City
poniżej 2.5 @ 2.45
Pamiętam w tamtym sezonie pierwsza kolejka,do Melbourne przyjeżdża WU, które miało być zorane
przez City a okzało się że Obywatele zostali odstawieni z kwitkiem i wielkie rozczarowanie.

Western Sydney Wanderers - Sydney FC
1.połowa Sydney FC @ 2.70
Drugi najlepszy atak w tym sezonie w/g mnie, pograłbym 1-szą połowę bo nigdy nie wiadomo co fixiarze mogą tu od...

Wellington Phoenix - Western United
Remis @ 3.75
Nix trochę się wyprzedało a młodziki z WU mogli już się zgrać i mogą zaskoczyć.

Macarthur FC - Perth Glory
poniżej 2.5 @ 2.90
W notesiku zapisane,grają Byki graj under.

KURS @ 505 SUPERBET

Otrzymane punkty reputacji: +804
qowalsky6 1,2M

qowalsky6

Znawca A-League
Się ma kangurzy Wariaci!
No i mamy 20 lecie NLŚ - najlepszej ligi świata, to już mamy ustalone od lat 😉
Pierdylion zmian, składy, trenerzy, zespoły, jest tego mnóstwo.
Szacunek dla snajp snajp że kmini ambitne kupony, ja na poważnie rzucę coś na stół najwcześniej po 2 kolejce. Wcześniej to jak dla mnie loteria, żaden wynik mnie nie zdziwi. Mam tylko takie 4 przeczucia zobaczymy, czy trafne:
Glory, Sky Blues, Big V i City nie przegrają swoich spotkań. 4 wyjazdy, szanse nie są duże więc tego... 😉
Ps
Też ambitne kierunki mi wyszły... GL!
Poniżej wszystkie zmiany w jednym miejscu:
Enjoy!

Do góry Bottom