taki z Ciebie optymista ? goście tez liczą na ta a w pierwszym spotkaniu byli druzyna zdecydowanie lepsza https://www.flashscore.pl/mecz/Q1rbrKb3/#/szczegoly-meczu/szczegoly-meczuBańka na drodze nie leży , Marynarze ją sobie wezmą.
CCM (-2) azjan @ 2.70 w betcris , reszta buków nie rozpieszcza z ofertą .
85' 2:0 Mikael Doka - możliwe ze przyfarcisz @snajp ;-)
Przyfarcone jak nic !!!!! Spodziewałem się,że szybciej zaczną strzelać ale w końcu się udało. Muszę pooglądać skróty.91' 3:0 Di Pizio M. chyba musisz sobie kupic jego koszulke - brawo !
No coz CS z ostatniego postu zerowy. Over 5.5 zminimalizowal straty. Dzis mamy poczatek konca. Roznie moze byc, ale osobiscie przyznam ze szanse na powodzenie sa minimalne. Jednak pozostane do konca przy swojej teorii. Poniewaz jest to juz koniec zasadniczego wiec ze stawka bez szalenstwa.Panowie poniewaz jest jeszcze 0-0 a nie mialem jak wczesniej npaisac. To odemnie powtarzam CS dzis we wszystkich meczach i do konca kolejki. No chyba ze jakis dzis wpadnie to kolejny zostanie usuniety z gry. Jak narazie od momentu mojego 1 postu 0-2 i 3-3 juz nie gram, jak wiemy oba te wyniki juz zobaczylismy. Pozostaly jeszcze z mojej teorii CS 2-3, 3-0, 2-2. I tak zostaje jak narazie. Over 5.5 tez jest branny lekko pod uwage progresywnie.
Powodzenia
Przyfarcone jak nic !!!!! Spodziewałem się,że szybciej zaczną strzelać ale w końcu się udało. Muszę pooglądać skróty.
Z chęcią kupiłbym , tylko gdzie ?
jaka setę miał chłopak ! szkoda Panowie ale kolejny mega ciekawy mecz do oglądania i kolejny wysoki overA jednak jest mega zabawa i gole w meczu Brisbane vs Adelaide
Wejdę przy stanie 2:4 w 82' jeszcze w over 6,5 @1,91
83' szybciutko 3:4
Coś czuję remis ?
Over 7,5 @2,10
In the paper tak powinno być , ale pomyślimy jeszcze jutro.Panowie, w niedzielę dwie jedynki ??
A może coś wiecej napiszesz, to może ktoś też się skusi na dłuższą wypowiedź?Panowie, w niedzielę dwie jedynki ??
Sydney tak na prawdę o nic nie gra. Mają już awans do Play offs a Victory już nie przeskoczą. Mecz City zależy od Wanderers. Notabene oba te mecze powinny zostać zagrane ovtej samej godzinie. Trochę chory system mają.Panowie, w niedzielę dwie jedynki ??
No ale ja nie mam nic wiecej do napisania pytanie do was jako ekspertów.A może coś wiecej napiszesz, to może ktoś też się skusi na dłuższą wypowiedź?