majekx
Znawca A-League
Proszę:Panowie, w niedzielę dwie jedynki ??
czy będą jedynki czy nie zleży od dzisiejszych wyników
Proszę:Panowie, w niedzielę dwie jedynki ??
Welcome back Oskar Zawada!JETS - CCM
Czy Jets podłoży się dzisiaj Marynarzom?A może to Marynarze oddają dzisiaj Premiers Plate Nix?
Jeśli ma to być czysta rywalizacja to upatruję tutaj niespodzianki w postaci wygranej Odrzutowców.
CCM mają już finał AFC,(KTÓRY GRAJĄ 5 MAJA z Libańskim AL AHED) i może bardziej się skupią na nim a potem na PO.Jets jeśli nie sprzedają to zagrają pod publikę , nie mają nic do stracenia.
Mecz: 1
Newcastle Utd Jets - liczba goli: powyżej 1.5
Strzeli gola: Stamatelopoulos, Apostolos
@ 5.25
Betbuilder superbet
Tak to widzę , a co będzie zobaczymy już za
https://aleagues.com.au/match/a-league-men/newcastle-jets-vs-central-coast-mariners-27-04-2024/#:~:text=McDonald Jones Stadium-,0,S,-Match Official:
Post automatycznie złączony:
Pokaż załącznik 40069
Oskar na ławce.
Super typ i już 3:4Live Melbourne, Victory vs WSW ht 2-2,
Oni sobie jaja z nas robią. Jedni i drudzy, w biały dzień.
To ja dla jaj symbolicznie biorę win WSW po @ 4,20 aby jutrzejszy mecz City nie był o pietruszkę
Ps
Latka lecą a Tara trzyma klasę
Edit
Pyku, pyk i już 3-3dojdą do 8? Mam za drobne w azjanie + powyżej 10 rzutów roznych. 4 fun ofc...
Ale Jaja ! i cyk 3:4Live Melbourne, Victory vs WSW ht 2-2,
Oni sobie jaja z nas robią. Jedni i drudzy, w biały dzień.
To ja dla jaj symbolicznie biorę win WSW po @ 4,20 aby jutrzejszy mecz City nie był o pietruszkę
Ps
Latka lecą a Tara trzyma klasę
Edit
Pyku, pyk i już 3-3dojdą do 8? Mam za drobne w azjanie + powyżej 10 rzutów roznych. 4 fun ofc...
I Victory się położyło, coś takiego(...)
Top6 - 6 pozycja na 99% dla City, które dzięki niedojeb... mózgu WSW70 i fixom Pana Li nie musi nawet wygrać ostatniego meczu. Wystarczy im (City) nawet x a nie sądzę, że WSW (nawet gdy Victory im się podłoży aby dojeb... City) wygra różnica 17 bramek (zakładając, że City zremisuje 0-0).
Czyli wszystko jasneSie ma wariaci!
Panowie na szybko i na sucho jak to powiadaj.
Oto kilka faktow na zapowiadajace sie ostatnie 3 kolejki.
Wynik 3-0 padl tylko 3 raz w tym sezonie ostatni raz w 8 kolejce
Wynik 2-2 x 12 (norma przez ostatnie 3 lata) a ostatni mial miejsce 20 spotkan temu w meczu WU-MV...
Wynik 0-2 x 4 ostatni raz w 7 kolejce..?
Wynik 3-3 x 5 (poszaleli w tym sezonie) ostatni w 16 kolejce
I rodzynek 2-3 tylko raz w 11 kolejce
Wszytkie te CS maja dosc wysokie pre-kursy. Mozna pomyslec nad progresja biorac pod uwage ze mecze sa jeden po drugim co doskonale pasuje do takiej strategii.
Co bedzie czas pokaze moze byc tak ze zadenego z nich nie zobaczymy.
City wystarczy remis i tu jest smaczek dla Pana Li. Pytanie czy zarzucił SZP haczyk?Burzliwy ten sezon A-L ale zakonczony lekkim sukcesem. Jutro pozstaje juz tylko dla funu rodzynek CS 2-3 ktory ladowal tylko raz w tym roku. Szanse jak @34/1))
Pieknie M Victory zagralo pod WSW i teraz City musi wygrac. Moze zatem chlopaki za miedzy dadza pstryczka w nos City.
Powodzenia!
Przykro mi Stary Pustkowy Lisie ( chyba dobrze gramatycznie wyszloCity wystarczy remis i tu jest smaczek dla Pana Li. Pytanie czy zarzucił SZP haczyk?
Editdrif
Przy tej samej liczbie pkt bierze się pod uwagę różnice bramek.
Pozycja 3
DziękiPozycja 3
![]()
Official Documents and Rules
Learn the competition rules for the A-League Mens and A-League Womens on aleauges.com.au. Discover the final series format.aleagues.com.au
Nie ma sprawy po to tu jestesmy by dzielic info. Osobiscie dla smiechu zagralem 0-0 @40 2-3 @50 i Any other home win @3.75Dziękidrif . To już wszystko jasne. City musi wygrać, i pewnie wygra. Scenariusz który napisałem po wygraniu SFC jest więc głupotą z powodu będnego założenie regół.
Wygraną City nie warto grać. Btts? Ryzykowne. Ha? Może być różnie bo tutaj może już wejść kalkulacja. Na dziś złapany typ z meczu SFC - Perth mi wystarczy (ci pierwsi mocno obili gości).
Ps..drif - derby Melbourne, bo ja już celuję na playoffy i mecz City - Victory