snajp
Użytkownik
Chyba jednak był.No nie panowie takich karnych się nie gwiżdże, chłop pada piłka trafia go w rękę co miał zrobić podwinąć łapy, wg mnie nie było karnego
Chyba jednak był.No nie panowie takich karnych się nie gwiżdże, chłop pada piłka trafia go w rękę co miał zrobić podwinąć łapy, wg mnie nie było karnego
Sędziowanie to loteria, czasem ogladam np. hiszpańską ligę i to co panowie z gwizdkiem robią to dramat.No nie panowie takich karnych się nie gwiżdże, chłop pada piłka trafia go w rękę co miał zrobić podwinąć łapy, wg mnie nie było karnego
A nawet 93...
Że strzeli co najmniej dwa @ był w granicach 3.7 - 4 , bo brałem to pod uwagę, ehhhSędziowanie to loteria, czasem ogladam np. hiszpańską ligę i to co panowie z gwizdkiem robią to dramat.
Australia nie lepsza, żeby nie było...
No ale są i tacy, którzy się z tego cieszą - patrz Pan Li, aby daleko nie szukać...
Post automatycznie złączony:
A nawet 93...
Qwa 4 gol Bruno, Mistrz!!! 4-1
Jaki mógł być @ pre? 200?
Spoko, szczerze mówiąc to chyba nikt nie postawiłby pre, że Bruno jebnie 4 gole ht Wielkie brawa dla niego...Że strzeli co najmniej dwa @ był w granicach 3.7 - 4 , bo brałem to pod uwagę, ehhh
Haha, VAR przez te lata wiecej zabiera niż daje f.... Diabelski wynalazek. A ja gupi myślałem, że bedzie "sprawiedliwie"... Gupi i stary....Fajny ten VAR taki nie za krótki
Bruno jeszcze strzeli @ 6.00
5:3Witam w nowym sezonie
Ja zgłaszam się po to pół litra - mam nadzieję
druga kolejka w której skupiam się na meczu Melbourne Victory z Newcastle jets. Bez zbędnego ... idę w win Victory , wypunktowali ostatnio Sydney na wyjeździe dobijając ich na 2:0 w końcówce. Jets gonili wynik i rzutem na taśmę wywieźli 2:2.
nie ukrywam że liczę na odmienione Melbourne bo to co grali w poprzednim sezonie i to ich przedostatnie miejsce to az nie chcę sobie tego przypominać
Melbourne Victory win @1.75 superbet 5:3 świetna pierwsza połowa
U mnie ofc... Proszę bardzo:5:3
Świetna pierwsza połowa załatwiła mecz
To u kogo do odbioru ta flaszeczka?
Pozdrawiam
Ja chcę goliiii! To po pierwsze i najważniejsze w Adelaidzie....Dobre meczycho dało zarobić parę groszy, jedziemy z daniem głównym.Mam nadzieję, że też będzie co oglądać. Ja poszedłem w kombo
over 2.5
over 11.5 rożnych
każda drużyna w każdej połowie over 1.5 roga
btts
Kurs @5
Powodzenia wszystkim grającym i zieloności.
Ale brama klekajcie narody
Dołożyłem czerwoną kartkę, bo kombo juz do kosza , widać, że City zmęczone podróżami obawiam się, że mogą nic nie strzelić a jeżeli Adelaida jeszcze trochę przyciśnie to mogą wyłapać czerwo .Dobre meczycho dało zarobić parę groszy, jedziemy z daniem głównym.Mam nadzieję, że też będzie co oglądać. Ja poszedłem w kombo
over 2.5
over 11.5 rożnych
każda drużyna w każdej połowie over 1.5 roga
btts
Kurs @5
Powodzenia wszystkim grającym i zieloności.
Ale brama klekajcie narody
Zrobił Taggarta. W Adelaidzie ładnie młodzi wchodzą do składu.. i Irankunda i Toure mają po 17 lat. Warto zapamiętać, bo dziś całkiem dobre zawody rozgrywają.ADL - CITY
Tu może być ostro , pobieram czerwo @ 5.25
I dołożę / Sposób Zdobycia 3. Gola - rzut karny @ 10.00 Czy Panowie widzieli co zrobił Jamie w 55'
Ja bym powiedział, że miałem dejavu z finału... przy 3 bramce dla Adelaidy, City już mentalnie wsiadało do samolotu do Melbourne.Witam starych wyjadaczy kangurzej piłki kopanej wielkie City na kolanach aż z ciekawość wpadłem zobaczyć co sądzicie o meczu
Moje zdanie to za formę City odpowiadają 2 czynniki... i naprawdę nie wiem, który przeważa:Panowie fachowcy co się dzieje z City?!