Powyżej po 2 słowa komentarza do kolejki, poniżej (razem do kupy odpowiednio) skróty wszystkich spotkań.cytat z dnia 31 grudnia 2019 17:42 przez qowalsky6W Nowy Rok zaczynamy Kolejkę nr 13 edit ins/outs
https://www.a-league.com.au/news/hyundai-ins-and-outs-round-13-0
01.01. 09:30 WS Wanderers - Brisbane Roar - hehehe akurat coś postawię Na pewno nie pre...
edit się działo ft 1-2 całe Roar, całe WSW Babbel musi odejść 03.01. 09:30 Melbourne City - Western United - 3 porażka City u siebie? Nie sądzę... WU powinno za to powoli opadać w tabeli, fart i Filip na cały sezon chyba nie wystarczy. Martwi mnie tylko obrona (a właściwie jej brak ) u City, no ale nie można mieć wszystkiego. 1 po @ 1,82 za miedziaka pobrane...
edit z 3-0, na 3-2 ft, lubią sobie City sami przeszkadzać, grunt, że plus...04.01. 07:00 Wellington Phoenix - Central Coast Mariners - niby gospodarze spokojnie na jedynkę, ale to może być łatwe tylko na papierze. Zobaczę na live jak to wygląda, może na coś bardziej zdecydowanego się wtedy poważę. W taśmach nie ukrywam mam "januszową" 1-kę po @ 1,65
edit ft 2-1, ale to nie był spacerek, Marynarze przegrali, ale po walce do końca, kierunek na plus...04.01. 09:30 Sydney FC - Adelaide United - kolejny "łatwy" mecz, gospodarze odjeżdżają w tabeli, kto ich zatrzyma? Jeśli w składzie The Reds pojawiłby się McGree, a goście daliby 200% ze swojego potencjału brałbym remis po @ 3,59, a tak na razie no bet...Kolejna sprawa to motywacja The Sky Blues, już 9 pkt. przewagi nad City, wiecie jak jest...
edit Dobry mecz, dla Reds pechowy, ale to Sydney mogło jeszcze więcej wbić kolejne bramki, ft 2-1, nic już Blues Sky nie zatrzyma w tym sezonie...05.01. 08:30 Melbourne Victory - Newcastle Jets - rozczarowania sezonu, Big V chociaż derby wygrało z City, ale pewniak dla mnie to, to nie jest... Jetsi masakra, ale kiedyś "muszą" się przełamać. No bet na razie...
edit W Melbourne odpalili Big V, nokaut ft 4-0, Jetsi horror show i ostatni w tabeli...
PS Teraz Panowie możecie w temacie dawać czadu... No i przypominam o konkursie, mecz ciekawy, zapraszamy do zabawy
https://forum.bukmacherskie.com/wpis/6904842/
Odpowiem driftowi cytatem powyżej pomimo tego, że doceniam pracę Szkota (w końcu to człowiek legenda w Australii i Nowej Zelandii) to uważam iż taki ruch był konieczny. Płakać nie będę Na tym etapie potrzebny Jetsom jest ktoś taki jak chuligan Muscat, a nie spoko wujcio Erni. Dobre słowo w Newcastle nie wystarczyło, widać potrzebny jest kop w..... wiadome miejscecytat z dnia 5 stycznia 2020 10:04 przez qowalsky6edit live
Przykro "paczeć" na Jets, szkoda mi Merricka, ale co z tego? Zespół wymaga rewolucji.
On the paper wszystko gra, zestaw "idealny", zespoły które wygrały swoje ostatnie mecze kontra "cieniasy", tylko czy w Australii się to sprawdzi? To takie gorsze/lepsze wydanie Ekstraklapy gdzie tak na prawdę każdy może wygrać z każdym. Oprócz Sydney FC nie ma zespołu z równą formą. Nawet oni jednak potrafią zwycięstwa przetykać jakimś remisem np. z Nix, które pozytywnie zaskakuje, ale umówmy się potentatem nie jest i nie będzie. Jak już x2 to "pewniakiem" są właśnie oni. Roar z City mieszanka wybuchowa, jak się ich ogląda, to gra jest otwarta (choć często nieskuteczna) tyle, że to zespoły bez obrony Tutaj dawałbym over jak już. No i Rozbitkowie28 vs Big V, które wygrało 2 ostatnie mecze i niby odpaliło, ale ja na razie tego przełamania nie kupuję, na razie dla mnie no bet... "Mądrzejszy" będę w czwartek kiedy będą znane kadry, do tego wyjazdy na kadrę U23 (nie śledzę na bieżąco, a nie mam ochoty teraz grzebać w internetach - może ktoś? coś?), kwestie pogodowe (ostatnio temperatury po 40 stopni), do tego były/są pożary (choć ostatnio w Melbourne 16 stopni było i padało) i mamy pełny obraz sytuacji... czyli? Nie pomogłem chyba za bardzocytat z dnia 7 stycznia 2020 12:09 przez kibic-zwierzePanowie,
Co sądzicie o Sydney i oba Melbern z remisami w najbliższej kolejce?
Wszystkie trzy drużyny wydają się dużymi faworytami i powinny ugrać minimum jeden punkt.
Będę wdzięczny za wasze opinie.
Tak od siebie pytanie za pytanie czy warto bo kursy napewno szalu nie zrobia?lepiej overy pograj lub btts sprobujcytat z dnia 7 stycznia 2020 12:09 przez kibic-zwierzePanowie,
Co sądzicie o Sydney i oba Melbern z remisami w najbliższej kolejce?
Wszystkie trzy drużyny wydają się dużymi faworytami i powinny ugrać minimum jeden punkt.
Będę wdzięczny za wasze opinie.
Skład Sydney podstawowy. Wypadł tylko Brattan. Wrócił Ninkovic. Kursy rosną na gości? Może Pan Li coś namiesza? "czysto" sportowo goście "powinni" dać radę. No ale ja pewnie o wszystkim nie wiem, więc zobaczymy...cytat z dnia 10 stycznia 2020 09:09 przez hagi84rosnie pieknie na Sydney, juz 2,2 mozna zlapac - jakies rezerwy u nich Panowie ?