Podbiłem po @ 3,0 "na aferę"cytat z dnia 1 stycznia 2020 11:11 przez emce15To próbujemy jeszcze pograć +3,5 złapałem po kursie 1.76 tutaj to częsty zabieg i zdaza się bym dobrym typem????
Ten mecz jest tego przykładem wybitnym !!!cytat z dnia 1 stycznia 2020 11:28 przez zloty5oKolego @qowalsky6 nie a kysz tylko porządny szpic w dupsko i wypad z antypodów niszcz dzban tą druzyne
Kto rano wstaje temu Australia daje????czasu nie było a szło z meczu więcej wyciągnąć Graty panowiecytat z dnia 2 stycznia 2020 14:00 przez zloty5oCity-United szybkie przemyślenia City 2 ostatnie mecze w papę czas gonić lidera ,swierzak musi walczyć do ostatniej kolejki o szansę do dalszych rozgrywek bo depcze reszta po piętach wniosek?mecz powinien obfitować w brameczki!!!! btts @1.66 drugi typ [email protected]
I dlatego City nie będzie mistrzem przez jeszcze długi czas. Czego się czepiam? Tradycyjnie prokurują sobie sami kłopoty przede wszystkim w obronie, której nie mają I piszę o tym od dawna. A tak się w Australii nie da wygrać, no chyba, że z zespołami bez formy i polotu - patrz WU, któremu zwiastowałem zjazd do boksu i to się właśnie dzieje. Po drugie cały czas ich coach nawołuje do pełnej koncentracji i gry do końca, a oni tego nie potrafią. Zamiast "zrobić" 5-0 i iść pod prysznic, łapią czerwo i tracą (fakt, że z karnych ale to pokazuje ich słaby punkt) 2 bramki. Przy 3-0! Dobrze, że nie skusiłem się na handi bo by mnie szlag trafił! Bardzo bym chciał żeby mieli mentalność zwycięzców (jak Blues Sky) ale to jeszcze nie ta półka. A to, że Francuz ich opiernicza jak widać niewiele daje. A Corica się cieszy, bo lider z Sydney nie ma konkurencji. Dzisiejsze punkty nic City nie dadzą jeśli będą robic sami sobie "kuku". Do psychologa z nimicytat z dnia 31 grudnia 2019 17:42 przez qowalsky603.01. 09:30 Melbourne City - Western United - 3 porażka City u siebie? Nie sądzę... WU powinno za to powoli opadać w tabeli, fart i Filip na cały sezon chyba nie wystarczy. Martwi mnie tylko obrona (a właściwie jej brak ) u City, no ale nie można mieć wszystkiego. 1 po @ 1,82 za miedziaka pobrane...