ciekavy
Użytkownik
cytat z dnia 25 kwietnia 2019 13:51 przez majekx
cytat z dnia 25 kwietnia 2019 10:40 przez ciekavy
cytat z dnia 25 kwietnia 2019 08:38 przez pio_pio
nadal wierzycie w "czystość" tej ligi? ????
Adelajda jako jedyna z całej stawki walczyła jeszcze o cokolwiek (korespondecyjnie z Phoenix, ale to już nieaktualne). Brisbane z kolei masowo traciło gole przez cały sezon, a do pójścia na całośc zachęcała ich obecność Fowlera na trybunach. Zero potencjału do teorii spiskowych.
A cała kolejka zapowiada się wybitnie underowo i piknikowo.
Popieram prawie cały post... z wyjątkiem underowej kolejki. Czemu tak uważasz? Jak dla mnie właśnie będzie overowa, co już pokazały mecze z poprzedniej kolejki. Chłopaki jak nie mają nad sobą bicza w postaci trzymania się taktyki zaczynają grać 'radosny' football z serii wszyscy na atak, reszta na obronę .
Mam w pamięci KOMPLETNIE nieoglądalne mecze z zeszłego czwartku i piątku. Perth, Sydney i Victory prędzej będą rotować obsadą lub odstawiać nogę, niż myśleć o strzelaniu. NIkt nie chce się skasować z play-offów. Ta kolejka miała znaczenie do momentu, gdy nie wygrała Adelajda. Phoenix poleciało pełnym składem (nie wracają po meczu do Wellington), ale już teraz wiadomo, że Krishna wejdzie tylko w sytuacji, gdy Le Fondre strzeli minimum 2 bramki. Rudan po informacji o wyniku ekipy Kurza wystawi eksperyment.
Mogę się mylić, bo... to przecież A-League. Jeśli jest okazja na niespodzianki, to właśnie w tej kolejce. Nawet City nie jest pewniakiem. Pamiętacie, kto pozwolił wygrać Mariners po 327 dniach posuchy? No właśnie.