cytat z dnia 23 kwietnia 2019 11:54 przez qowalsky6
Leci AFC, a Victory w składzie praktycznie bez napastników, czyli plan Muscata to klasyczna Czestochowa widać.. Może taki przewrotny under by się udał ? Na razie 0-0. A nie już 0-1... szybko napoczeli Kangurów...
Edit Ingham i 1-1, po minucie chyba. No zobaczymy co tam dalej...
Edit Fartownie (pod kątem underu) ale skończyło się na 1-1. Nawet na under 4 były kursy ok. 1.9 wtedy. I tak sukces Big V bo atak prawie nie istniał... a honorowy punkt jest...
W drugim meczu za to za bardzo szans nie widać na 3 punkty dla Kangurów. Szanghaj z mocnym atakiem powinien wygrać z Blues Sky. No to zobaczymy live...
cytat z dnia 23 kwietnia 2019 14:36 przez qowalsky6
No też myślałem, że 1-0 to będzie dla gospodarzy, a tu pyk, fajne rozegranie i Chinole bez szans. Jednak znając miejscowe obyczaje jestem skłonny po kursie 1.8 pobrać 1x za miedziaka i 1 symbolicznie po @ 3,8. A co tam
cytat z dnia 23 kwietnia 2019 14:37 przez pescarabajo
No też myślałem, że 1-0 to będzie dla gospodarzy, a tu pyk, fajne rozegranie i Chinole bez szans. Jednak znając miejscowe obyczaje jestem skłonny po kursie 1.8 pobrać 1x za miedziaka i 1 symbolicznie po @ 3,8. A co tam
Elkeson z ławki i chwile po przerwie gol. Rogow tez juz piękny over pokryty
Dzieje się cytat z dnia 23 kwietnia 2019 14:40 przez qowalsky6
cytat z dnia 23 kwietnia 2019 14:37 przez pescarabajo
Elkeson z ławki i chwile po przerwie gol. Rogow tez juz piękny over pokryty
no to miałem jeszcze dopisać, że Elekson wejdzie, ale mi treść wyjeb.... Ale spx 1-1 od 47 min.
cytat z dnia 25 kwietnia 2019 08:38 przez pio_pio
nadal wierzycie w "czystość" tej ligi? ????
cytat z dnia 25 kwietnia 2019 10:40 przez ciekavy
Adelajda jako jedyna z całej stawki walczyła jeszcze o cokolwiek (korespondecyjnie z Phoenix, ale to już nieaktualne). Brisbane z kolei masowo traciło gole przez cały sezon, a do pójścia na całośc zachęcała ich obecność Fowlera na trybunach. Zero potencjału do teorii spiskowych.
A cała kolejka zapowiada się wybitnie underowo i piknikowo.
cytat z dnia 25 kwietnia 2019 16:05 przez majekx
Na jutro:
City - CCM
Walczak Simon - nikt tak nie ciągnie drużyny jak Simon. W poprzedniej kolejce nie strzelił - no to na zakończenie sezonu po prostu mu się należy.
cytat z dnia 25 kwietnia 2019 16:34 przez qowalsky6
cytat z dnia 25 kwietnia 2019 16:05 przez majekx
Na jutro:
City - CCM
Walczak Simon - nikt tak nie ciągnie drużyny jak Simon. W poprzedniej kolejce nie strzelił - no to na zakończenie sezonu po prostu mu się należy.
No kolego, czas kończyć sezon, w poprzedniej kolejce Simon strzelił 2 bramki, więc ten tego... Typu nie neguję, ale to walczak i jak się zacznie pieklić, to jeszcze wyleci z boiska