>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

A-League

Status
Zamknięty.
drif 31,6K

drif

Użytkownik
Smutna i przykra sprawa, żal ofiar niezależnie od wyznania. Żal mi też chrześcijan, co 3 minuty na świecie zabijany jest jeden, lecz to przestało robić na ludziach wrażenie. Też smutny fakt i nie nagłaśniany przez media...

Dokaldnie! Swieta prawda. Kazdy zasluguje na spokojne zycie i wyznawanie wiary oraz wierzenia w co chce. Swiat zostal tak nasaczony nienawiscia, zazdroscia i rzadza pieniadza, ze niewiele mozna zrobic by to w jakikolwiek sposob spowolnic. Bo o zatrzymaniu calych tych szalenstw to nawet nie ma mowy.
Ja robie sobie wolny weekend. Nie ze wzgledu na to co sie stalo. Ale mam kilka dlugoterminowych kuponow ktore sa w grze. No i wiadomo F1 startuje ;)

Powodzenia Panowie i milego weekndu!

Otrzymane punkty reputacji: +58
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
The Reds od miesiąca są kompletnie bezbarwni, pełni błędów i bez iskry, co widać po Goodwinie. Gdyby się chciało kogoś obrazić, to &quot;obyś był prezesem Adelajdy, który wraca z wakacji&quot;. ;) Wypada mieć nadzieję, że z gabinetu zabrano wszystkie szklane przedmioty. Marco Kurz jest najczęściej karanym kartką trenerem w A-League, odkąd wprowadzono kartoniki dla sztabu.
Zdobył puchar, ale to było jeszcze w tamtym roku. Teraz Redsi, to ch....a z grzybnia, nawet dziś gola nie strzelili (mimo okazji). Zerowa skuteczność, ja bym Kurza zmienił, może potrzeba im kogoś w typie Merricka?

majekx 934K

majekx

Znawca A-League
Zdobył puchar, ale to było jeszcze w tamtym roku. Teraz Redsi, to ch....a z grzybnia, nawet dziś gola nie strzelili (mimo okazji). Zerowa skuteczność, ja bym Kurza zmienił, może potrzeba im kogoś w typie Merricka?
to samo było w zeszłym sezonie... start na mocnym gazie, a potem po nowym roku jak by powietrze z nich zeszło i z meczu na mecz zespół grał coraz słabiej.

majekx 934K

majekx

Znawca A-League
Dziś niestety miałem mało czasu, więc trochę meczyk odpuściłem.. zresztą było to spotkanie z gatunku tych co to nawet strach kilem tknąć... za to na jutro typy wydają się oczywiste i ja idę na głównym nurtem pobierając obie 1:

Jets - CCM

1 - @1,33 - 5j ⛔
kreator - 1+ov2,5+1 połowa gole ov1 - @2,6 - 1j ⛔

Victory - Roar

1 - @1,4 - 5j ✅
kreator - 1+rogi Victory un8+1 połowa gole ov0 - @2,2 - 1j ✅
Właściwie oba spotkania można opisać razem, co więc czynię. Są to pojedynki drużyn które o coś walczą z tymi, które o nic już nie walczą i zbierają lanie na prawo i lewo. Obaj gospodarze dysponują i składami i motywacją. Victory musi pokazać, że ostatnie mecze to tylko wypadek przy pracy i musi się przełamać jeśli chce walczyć o top 2. A kiedy jak nie u siebie i nie z takim przeciwnikiem.
Jets natomiast ostatnie mecze ligowe to naprawdę dobre wyniki. Widać, ze uwierzyli, że stać ich na PO i gonią i walczą to lokatę w top 6.
Liczę na bramki - głównie gospodarzy i to już w pierwszych 45 minutach.

Otrzymane punkty reputacji: +28
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Dziś niestety miałem mało czasu, więc trochę meczyk odpuściłem.. zresztą było to spotkanie z gatunku tych co to nawet strach kilem tknąć... za to na jutro typy wydają się oczywiste i ja idę na głównym nurtem pobierając obie 1:

Jets - CCM

1 - @1,33 - 5j
kreator - 1+ov2,5+1 połowa gole ov1 - @2,6 - 1j

Victory - Roar

1 - @1,4 - 5j
kreator - 1+rogi Victory un8+1 połowa gole ov0 - @2,2 - 1j
Właściwie oba spotkania można opisać razem, co więc czynię. Są to pojedynki drużyn które o coś walczą z tymi, które o nic już nie walczą i zbierają lanie na prawo i lewo. Obaj gospodarze dysponują i składami i motywacją. Victory musi pokazać, że ostatnie mecze to tylko wypadek przy pracy i musi się przełamać jeśli chce walczyć o top 2. A kiedy jak nie u siebie i nie z takim przeciwnikiem.
Jets natomiast ostatnie mecze ligowe to naprawdę dobre wyniki. Widać, ze uwierzyli, że stać ich na PO i gonią i walczą to lokatę w top 6.
Liczę na bramki - głównie gospodarzy i to już w pierwszych 45 minutach.
Z Jets poczekam na kurs lepszy (live), no chyba, że CCM są po praniu mózgów, z nowym trenerem i F3 coś jeszcze dla nich znaczy patrz 2-8 ???? , Victory nie ruszam, są zmęczeni po podróżach, no chyba, że na live zobaczę, iż Roar się podkładają ???? Choć osobiście wątpię...

karlooos 12,8K

karlooos

Użytkownik
zagrałem grubo over3,5 jutro Jetsi-CCM; Jetsi ostatnio kulnęli na wyjeździe 2-0MV więc mam nadzieje że jak im się będzie chciało jutro to spokojnie sami czwórkę walną. CCM zmieniło trenera ale co z tego? piłkarzy w obronie powinno zmienić ???? CCM dodatkowo lepiej w ofensywnie niż ostatnio; kurde będzie nerwówka z rana

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
zagrałem grubo over3,5 jutro Jetsi-CCM; Jetsi ostatnio kulnęli na wyjeździe 2-0MV więc mam nadzieje że jak im się będzie chciało jutro to spokojnie sami czwórkę walną. CCM zmieniło trenera ale co z tego? piłkarzy w obronie powinno zmienić ???? CCM dodatkowo lepiej w ofensywnie niż ostatnio; kurde będzie nerwówka z rana
Dlatego ja zostawiam live ???? Trochę jak niewierny Tomasz, nie zobaczę nie uwierzę ???? A i stres mniejszy...

perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
Nie szalałbym tak z tymi overami, po blamażu wywalili trenera i dziś pewnie będą gryźć trawę by nie dostać wysokiej porażki. Ich ostatni mecz z Newcastle zakończył się wynikiem 1:0 i CCM wcale gorsze nie było.
Ja chyba spróbuje jakieś kartki, to mecz derbowy i będą chcieli zmazać ostatnie kompromitacje i pokazać się trenerowi.

perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
Daje powyżej 1,5 kartki w pierwszej połowie, kurs 2 w forbecie.
Dziwny kurs, derby, spokojnie do zrobienia, sam bym dał na to z kurs 1,5. Sędzia też może być, potrafi sporo kartkować.
Warte gry.

Otrzymane punkty reputacji: +30
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Live Newcastle, ht x po @ 1,95 ✅ za drobne. Obraz meczu? Walka/nuda ????
Live
Ht 0-0 Nie takiego meczu się większość z nas spodziewała, ale można było coś ugrać..

Otrzymane punkty reputacji: +51
perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
Daje powyżej 1,5 kartki w pierwszej połowie, kurs 2 w forbecie.
Dziwny kurs, derby, spokojnie do zrobienia, sam bym dał na to z kurs 1,5. Sędzia też może być, potrafi sporo kartkować.
Warte gry.
siedzi ✅ dziwny kurs jak na Australię i derby, ale trzeba korzystać ????

P 24,1K

pescarabajo

Użytkownik
Myśle ze mimo podróży V załatwia sprawę z Roar. Póki co w ofercie przedmeczowej 1/bts - 2,3 warte spróbowania. Ale poczekam na live i pojde w stronę goli gospodarzy. Jest komu ukłuć ????

majekx 934K

majekx

Znawca A-League
Niespodzianka w Newcastle?.... nie wierzę... wierze w łamaki:
1 - @3,2 - 3j ⛔
//edit - no to im nakopali... cała Australia

perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
Daje powyżej 3,5 kartki kurs 1,45
Kurs bez szału, ale pewnie zrobią, bo będzie gorąco a zostało jeszcze 30 minut gry.

karlooos 12,8K

karlooos

Użytkownik
co tam się dzieje ????
EDIT: Jak ja kocham A-League 0-3 ???? ???? ????
EDIT: Jetsi chyba podobnie jak ja.. spojrzeli w ostatnie mecze CCM; stoją i patrzą; czekając aż samo się wygra.. a tu .. zonk ????

Otrzymane punkty reputacji: +58
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom