Nie zdążyłem tu napisać, ale już 2 x overy pobrałem i super. A i remis mogą Jetsi wyciągnąć ???? Tu jeszcze może dużo się zdarzyć...OVEREK SIEDZI; chociaż było już bardzo gorąco uffff ????
EDIT: Pamiętajcie że to CCM; tu jeszcze remisem śmierdzi
EDIT: 2-3
Sk...y, miała być 2-ka i była. I nawet Ams nie sędziował ???? Pan Li zadzwonił i powiedział: Można? Można ????Jaja jak berety pewnie anuluje bramkę .
Replay karnego i drugi raz ładuje w bramkarza very funy very .
Kur.... spadło na 2.05;/ do tego over rogow V 6,5 - 1,87. No i w całym meczy 12 lub więcej - 2,2.Myśle ze mimo podróży V załatwia sprawę z Roar. Póki co w ofercie przedmeczowej 1/bts - 2,3 warte spróbowania. Ale poczekam na live i pojde w stronę goli gospodarzy. Jest komu ukłuć ????
Tak jak w Newcastle, w 2 poł. ????Stawiajcie domy!!! w bramce Roar dzisiaj White, dopiero przylukałem !
EDIT: oczywiście żartuje ???? ale z pewnością przynajmniej jedna bramka będzie podarowana przez tego golkipera
EDIT: na razie piknik; ciekawe w którą stronę to pójdzie
Jak poczytasz starsze posty, to lepiej widać chorobę, która toczy Rozbitków28 (do kwadratu) już od poprzedniego sezonu. W skrócie, przed sezonem cyrk z Boltem, ucieczka zawodników, którzy umieli kopnąć piłkę, część była zawieszona albo nie wiadomo czemu nie grali, transferowa katastrofa, kontuzje, rozprężenie w drużynie włącznie z chlaniem, wyjeb... trenera ???? Degrengolada byłego przecież mistrza Australii. Już 2x zdarzył im się mecz gdzie przegrali 2-8 - kpina!!! ???? To był kiedyś klub Arnolda. A teraz? Nowy trener i super debiut, co prawda na farcie wywieźli 3 pkt., ale ten mecz był w notesie Pana Li więc wszystko jasne ???? Cyrk na kółkach...Panowie! Co tutaj się dzieje? Marynarze wygrywają na wyjeździe z drużyną aspirującą do playoffs?! Czasami tu zaglądam, ponieważ jestem takim odległym fanem CCM, ale oni są niemiłosiernie ogrywani w ostatnich sezonach. Ostatnio ja z koliei niewiele tu byłem, ale gdy zobaczyłem ten wynik, to musiałem Was "przeczytać". Co się stało Waszym zdaniem? Wrócę po południu, mam nadzieję, że ktoś z Was zechce odpowiedzieć. Pozdrawiam cały departament (dział) australijski!
no i trzeba pamiętać, że w 90 minucie Jetsi strzelali 2 karne (bo powtórka była) i oba obronił bramkarz. Przez cały mecz właściwie gospodarze atakowali.... jak dla mnie 'wypadek przy pracy' odrzutowców... ale jak by nie było mało chwalebny. Za bardzo chcieli wygrać, no i brakuje zimnej krwi.. kolejny w lidze karny w końcówce i kolejny brak goli. A co do sytuacji CCM.. no to wyżej qowalsky6 już opisał jaki rak toczy dzisiejszych gości.Panowie! Co tutaj się dzieje? Marynarze wygrywają na wyjeździe z drużyną aspirującą do playoffs?! Czasami tu zaglądam, ponieważ jestem takim odległym fanem CCM, ale oni są niemiłosiernie ogrywani w ostatnich sezonach. Ostatnio ja z koliei niewiele tu byłem, ale gdy zobaczyłem ten wynik, to musiałem Was "przeczytać". Co się stało Waszym zdaniem? Wrócę po południu, mam nadzieję, że ktoś z Was zechce odpowiedzieć. Pozdrawiam cały departament (dział) australijski!