0:1. Piękny golPierwszy raport z boiska w dniu dzisiejszym:
18 minut spotkania za nami na razie typowy mecz z dołu tabeli, pełno niedokładności... warto nadmienić o sytuacji z 16' kiedy to CCM stanęło przed szansą na zdobycie gola po wyrzucie z autu; główkował jeden z graczy <nie dostrzegłem który> i intuicyjnie Young sparował; w odpowiedzi akcja Brisbane ale nie zakończona strzałem, następnie Simon strasznie się zagotował.. i dostał żółtą kartkę - Tongynik biega za nim jak cień - szykuje się też pierwsza zmiana u gości
Wiem, śledzę ???? ale teraz przepracowali wszyscy cały okres, wiec liczę na dobra współpracę ????Pierwsza kolejka w Japonii, ja bym uważał, kilka razy się już nabrałem na europejskie gwiazdy w składzie czyt. Torres czy własnie Poldi i Iniesta w tamtym sezonie, tam dużo zależy od tego jak reszta japońców biega ????
Nie swiruj. Myslisz ze tam się może cos zdarzyć jeszcze? Ze odrobią 3 gole w dziesięciu? Zobaczymyja wracam do australii 3-5; jak pisałem wcześniej strzelenie przez Brisbane 5 bramek niekoniecznie może zagwarantować im zwycięstwo