kuba72
Użytkownik
dziękiten bts to tak do końca wyczekali.. gratuluje wszystkim overowcą i btsowcą ????
dziękiten bts to tak do końca wyczekali.. gratuluje wszystkim overowcą i btsowcą ????
Kowal oglądasz? Jakieś perspektywy na gola dla MV?
Włączyłem streama i , dałem praktycznie "w ciemno" po kilku minutach over i bts (bo widziałem mecz do pierwszego gola ) za drobniaki i qwa... posypało mi się wszystko w robocie. Widzę po powrocie, że o/bts zaliczone - tu nie byłem w stanie podać. Przepraszam, lecz niestety tak będzie coraz częściej ???? Dla mnie przedmeczowo to był no bet, widziałem kursy spadające na Victory i pomyślałem sobie, że Roar wywinie numer jak zwykle kiedy ich biorę pod uwagę (choć ostatnio przełamałem klątwę i ze 3 razy na nich "zaplusiłem" ???? ). I w pewnym sensie by mnie wyrolowali, bo "sportowo"/ "przedmeczowo" Big V "powinni" sobie z nimi poradzić (skład też był w miarę ok. - zabrakło "tylko/aż" Milligana), a przynajmniej nie przegrać, a tu Roar victory ????Melbourne Victory vs Brisbane Roar - na razie (przez AFC) no bet - ponoć Thomas wraca między słupki, Roar za to się wzmacnia, Big V mogą być myślami przy meczu ze skośnymi za kilka dni,
No widzę, że spoko, ale nie oglądałem (oprócz początku do 0-1, wszystko przez robotę) niestety...Live
Melbourne
Makaron i 0-1. No to bts raczej pewny. Choć z Brisbane to zazwyczaj mi nie "po drodze", ale scenariusz na bramki całkiem, całkiem ????
Niewykorzystane sytuacje.........ajjjjj City spokojnie dwie bramki już powinny mieć. Szkoda. Karny siedzi. Drugiej połowy niestety nie będę oglądał.Witam po dłuższej przerwie. Miałem ostatnio sporo spraw na głowie i zabawę z bukmacherka odstawiłem na boczny tor. Dziś jednak Australia i postanowiłem zagrać kilka zdarzeń. Jak zwykle trochę szalonych i według mojej koncepcji. Moje myślenie życzeniowe na ten mecz jest następujące. Melbourne będzie chciało wygrać ten mecz za wszelka cenę żeby zbliżyć się do drugiego Newcastle. Będą liczyć na to ze Sydney ma mecz w lidze mistrzów i może trochę odpuszcza. Melbourne będzie atakować i mam nadzieje ze uda im się strzelić przynajmniej dwa gole. Jeśli ewentualnie Sydney strzeli bramkę dosyć wcześnie, również uważam, ze pozostałe moje typy maja szanse powodzenia. Jak wspomniałem na wstępie jest to myślenie życzeniowe a nie żadna solidna analiza. Liczę na szalona Australię i mecz pełen różnych wydarzeń.
Melbourne City-Sydney FC
1) Over 3,5 gola WH kurs 3
2) Melbourne over 1,5 gola WH kurs 2.75
3) Melbourne strzeli w obu połowach WH kurs 4.33
4) BTS w pierwszej połowie WH kurs 4.5
5) Melbourne over 6 korkow WH kurs 3
6) Melbourne over 3 kartki WH kurs 3.5
7) Karny w meczu WH kurs 4
Trochę tego jest wiec mam nadzieje ze nie będzie nudnych kalkulacji tylko otwarty mecz. Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Każde zdarzenie gram za £10.
Majekx, kolego mój ???? żeby nie było...Qowal podpowiada ov.... ale ja wybieram un3,5... jak zwykle pewnie będzie odwrotnie...
, że nie uprzedzałem ???? FT 4-011.02. 09:00 WS Wanderers vs Wellington Phoenix - pojedynek zespołów nieprzewidywalnych, tylko słabości ligi Wędrowcy zawdzięczają 6 pozycję dającą prawo później grać w fazie play - off. Nix rozczarowuje, ale jeśli w składzie pojawi się m. in. Krishna i Kaludjerovic to jestem w stanie postawić bts/over w tym spotkaniu, bo dla odmiany gospodarzom "wypada" już coś strzelić u siebie. Więcej niż miedziaka na taki scenariusz bym nie postawił, no i składy dla mnie będą tu decydujące.
Mecz był fajny ale tylko dla Wędrowców ????Jeśli będzie Kaludjerovic i Krishna to będzie over, WSW jak wprowadzą deklaracje trenera w życie to i o bts jestem w miarę spokojny KTF !
Edit
Krishna nie zagra, Kaludjerovic jest w wyjściowej 11. Majekx mam rozwiązanie: niech będzie 2-1 lub 1-2 ???? W gorszym przypadku 3-0 ale jestem w stanie zaakceptować i taki wynik. Byle by był fajny, otwarty mecz i radość z goli. Tak mi się marzy ofc ????
Jest Toyoda, Orsic i na ławce brazylijczyk Junior Negao, na pewno zobaczymy też Panów Lee ???? ???? - w jakimś meczu wystąpiło ich w drużynie Ulsan ze czterech !! ???? ???? No nic zobaczymy. Trudne zadanie przed Big V.na korzyść Ulsan:
- skład