J
0
jannowak21984
Użytkownik
Sydney dzisiaj gra jakby 1 raz wyszli na boisko i sobie chodzili
ed.sam na sam nawet nie umia dzis wykorzystac
ed.sam na sam nawet nie umia dzis wykorzystac
Na 1-kę masz ok. 3,30, a Twój typ to ?Jeszcze nie straciłem wiary w gospodarzy i w '47 podbijam w ich kierunku (0:1):
Sydney-CCM -1 @ 1,94 - 0,3j
O i 1-1 asysta Mierzeja i główka Bobo ???? Do roboty Panowie!!!Mój typ to handi azjatyckie -1 przy stanie 0:1, czyli w przypadku remisu - zwrot, wygranej Sydney - moja wygrana, wynik bez zmian - przegrałem.
Ja miałem handi w treblu i dołożyłem singla za monetę więc kolejka na czerwonoNie wiem czy to o Sydney gra tak słabo, czy marynarze tak dobrze. Według mnie te pierwsze. Przewagi nie ma. Wyrównany mecz, a bramka Sydney to po prostu wykorzystanie tego co mieli... A mieli praktycznie nic. Co mnie podkusiło żeby grać taki lichy kurs 1.33 na Sydney... Heh.
Szkoda, że Arnold tego nie powiedział przed meczem:Dziś w Australii dzień dobroci dla klubów z dołu tabeli? Ogólnie w tym sezonie Australia nie rozpieszcza... szkoda. Graty tym co nie stracili. ????
no nie wiem... skoro mieli 'buga' w nocy to czemu grali pełne 90 min. mi to wygląda na zasłonę dymną do tego, że SFC zwyczajnie oddało punkty CCM, które dostało w prezencie w zeszłym sezonie...Szkoda, że Arnold tego nie powiedział przed meczem:
"Arnold revealed Brandon O'Neill, Milos Ninkovic, Alex Brosque and Luke Wilkshire had the bug on Saturday night, while Michael Zullo, Josh Brillante and Jordy Buijs have only just recovered from it. "
Tak więc zagadka dzisiejszego snucia się po boisku Blue Sky wyjaśniona. Taa, teraz to każdy mądry ????
Po dzisiejszych cyrkach mam nadzieję, że City nie zmarnuje okazji i przynajmniej nie przegrają jutrzejszego spotkania. Będzie Mc Cormack w formie, będzie dobrze. Może Budzik dostanie szansę od początku? Ale co ja tam wiem ???? Poczekam do wyjściowych składów i może wtedy wymyślę coś bardziej oryginalnego. GL!City - Adelaide
bts - @1,75
bts+ov2,5 - @2,25
Po stracie punktów przez czołową dwójkę City nie pozostanie nic innego jak podgonić liderów.
Budzik vs Redsi 2-0 ???? Tak trzymać!!!Znowu oba zespoły z dziwnymi brakami kadrowymi. Na ławce City oprócz McCormacka także Mauk i Muscat. Wychodzi, że tam nie ma kto strzelać. Próbuję x2 - @1,6
2 gole Budzińskiego.. powiemm szczerze, że nie wierzyłem w Niego.