Może dziś padnie ten x ? Pobiorę dla sportu za miedziaka . Bez napalania ofc ????Pany, ostatnie 23 mecze, czyli ponad 4 kolejki ....wydarzył się tylko jeden remis, ale postawię ostrożniej
Perth - Wellington, x2; 1.81 (1xbet); 0.4 j.
Edit:
Jednak po namyśle zagram znowu na gości, ale stawka drobna. Grają dwie latarnie ligi, Perth już nie takie "średnio-mocne" jak w poprzednich sezonach, dziś grają zawodnicy ze "straży tylnej" całej ligi. W listopadzie w Nowej Zelandii, Nix wygrali 5:2 mając kurs 2.75 (faworytem buków byli goście z Perth), spróbujęponownie przy fajnym kursie. Ale remisu się obawiam, przyznaję. MOże live po strzelenieu któregoś gola...raczej 0:0 się nie zapowiada.
Perth - Wellington, 2; kurs: 3.48; 0.2 j.
Tu niestety wszystko w piach. Plusik jest mimo wszystko. Uciekam spać. Skrobnę moje typy troszkę po 5 rano ale chyba wiecie czego można się spodziewać. Pozdrawiam i gratuluje ewentualnych wygranychGramy dalej. Kursy mnie nie powalają ale mimo wszystko.....
Perth Glory-Wellington Phoenix
1) Karny w meczu
WH kurs 3.4
2) Goście over 3 kartki
WH kurs 3.1
3) Gospodarze over 6 korkow
WH kurs 2.45
To galernicy, a nie Marynarze. Ja głupi chciałem z nich Piratów zrobić ????W przerwie dałem kontrę un 1.5 @ 1,84, więc nie umoczyłem wszystkiego.
Dla grających dzisiaj na CCM mała dykteryjka. Otóż kiedyś kibole olsztyńskiego Stomilu byli skonfliktowani z ochroną i na każdym meczu wznosili przyśpiewkę: "ochroniarze ch... wam w twarze". Pewnie dzisiaj zebrałby się pokaźny chórek, który by ją nieco sparafrazował, zaczynając od "marynarze itd." ????
Spoko Koval, takie życie, bylebyś jutro nie typował (grają kopacze z Brisbane). Tzn typować możesz, ale nie graj!To galernicy, a nie Marynarze. Ja głupi chciałem z nich Piratów zrobić ????
Nie gram ich i nie typuję, ale niech zgadnę? Dasz remis ? ???? ????Spoko Koval, takie życie, bylebyś jutro nie typował (grają kopacze z Brisbane). Tzn typować możesz, ale nie graj!
liveDzień dobry wszystkim
A u mnie tak na dobry początek dnia delikatnie poszło over 2,5. Czas na gole w drugiej polowie
Brisbane - Melbourne +2,5 @1,68
Verona - Milan 2 (handicap 1:0) @2,39
(Fortuna) Ako: 4:02 10j