Do zobaczenia jutro, kibicujemy Marynarzom. Na marginesie "lepsza" ???? nazwa to np. "Piraci z wielkiej rafy koralowej", a przed meczem na telebimach "leciałby" Running Wild - "Under Jolly Roger" ????Mam nadzieję, że nasze,podobne wnioski znajdą potwierdzenie jutro. Wybacz, nie zauważyłem wcześniej Twojego posta, który cytujesz
Karny siedzi, kartki tez. Brakło korkow ze strony Jets.Newcastle Jets-Adelaide United
1) Teadycyjnie karny w meczu
WH kurs 4
2) Over 3 kartki gości
WH kurs 3.75
3) Over 2,5 goli i over 12 korkow
WH kurs 4.4
Znowu w drugą stronę ???? mamy kierunki ????Dzien dobry, Panowie.
Aktualnie ode mnie typ na gości, tym bardziej, że kursy w ostatniej godzince podskoczyły, co w razie trafienia typu da lepszą nagrodę.
CCM - WSWanderers, 2; 2.975 (1xbet), 0.5 j.
i na wszelki wypadek
Marynarze - Wędrowcy, x2; 1.56 (1xbet); 0.5 j.
Edit: literówka, kurs na WSW to 2.795 ????
Nie szkodzi....to tylko sport. Gorzej, że pod prąd mam w tym meczu nie tylko z Tobą, ale chyba z trzema osobami....ale jak mówiłem: nie szkodzi. Ktoś fajny ogra buka. Ktoś inny będzie mógł powiedzieć: "mój kolega ograł buka" ????Znowu w drugą stronę ???? mamy kierunki ????
Godzinka grania i kartki siedzą. Teraz jeszcze 11i jest pieknieKarny siedzi, kartki tez. Brakło korkow ze strony Jets.
Pod wpływem emocji gramy dalej......
CCM-WSW
1) Karny w meczu
WH kurs 3.75
2) Czerwo w meczu
WH kurs 4
3) Over 3 kartki gości
WH kurs 3.5
4) CCM over 2,5 gola!!!!!!
WH kurs 5
Drugie czerwo dla gospodarzy. Wypada przeprosić za kierunek CCM, bo to zły kurs był ????