A jakie jest zdanie pozostałych osób piszących w temacie? nie tylko my piszemy ale i kilka innych osób.
Co do najbliższej kolejki (zaczynamy ze stanem konta
-6,02j)..(już pobieram typy, bo kursy mogą się zmienić):
-
Sydney FC - City (3:1)
1+un2,5 - @3,7 - 0,25j
x/1 - @3,9 - 0,25j
-0,5j
Mecz ciężki do typowania, chociaż to SFC są zdecydowanym faworytem. Będę się powtarzał, ale powiem jeszcze raz - gospodarze to najlepsza obrona w lidze, dlatego goli po stronie City się nie spodziewam. Ale czy ich stać na rozjechanie gości 3,4 - 0?.. nie sądzę. City się pewnie zamuruje i myślę, mecz skończy się jakimś 2-0. Jedyne co może popsuć mój typ to jakaś szybka bramka - bo wtedy mecz może się otworzyć. Ale to już ewentualnie będe korygował na
live. Dodatkowo dostawiam typ połowa/koniec spotkania. Bo jednak po takim kursie jestem gotowy zaryzykować (chociaż statystyka dotychczasowych meczy temu przeczy), że pierwsza połowa zakończy się remisem.
-
Jets - Adelaide (2:1)
1 - @1,9 - 0,33j
+0,3
Oba zespoły grają fajny poprawny
football, ale to Adelaide zagra bez dwóch silnych pomocników. Do tego wcześniejsze braki kadrowe - tam niewiele osób zostaje do grania. Dlatego myślę jedynka jest fajna opcją, a ov może być w tym przypadku miną - bo goście mogą postawić autobus w bramce i być mecz w stylu z SFC czy Perth.
-
CCM - WSW (0:2)
1 - @2,65 - 0,25j
-0,25j
WSW ostatni mecz żenująco zagrało, natomiast CCM ostatnie mecze poprawne. CCM trochę niedocenione po poprzednim sezonie, ale w tym sezonie kilka razy zaskoczyło - a po kursie ponad 2,5 pobieram typ.
reszta meczy do przemyślenia jeszcze.