Potwierdzam ???? Kiedy dawałem do kuponów w ciemno kierunek dnb/2/ Sydney FC nie chciało mi się do końca wierzyć, że Głąb wprowadzi tiki takę na derby ???? Gdybym wiedział, że to nie żart, to chyba all inn by poszedł ????kupon numer 2 w plecy... mierzej rozgrywa mecz sezonu :/
No właśnie ???? No ale mecz się jeszcze nie skończył więc dopóki piłka w grze ..., to nie ma co się cieszyć. Pamiętacie teksty kibiców Milanu do fanów Liverpoolu przy 3-0? WSW też swoje szanse miało trzeba uczciwie powiedzieć.09.12. 09:50 WS Wanderers - Sydney FC - derby, więc nie gram singlowo za dukaty, ale sportowo w kuponach dorzucę sobie 2 i dnb Blue Sky, po tym co głupot naopowiadał trener Głąb ee Gombau, to grzech nie spróbować.
nie no.. nie w Australii i nie w meczu SFC. WSW, podobnie jak moje typowanie, przedstawia żenujący poziom.Pamiętacie teksty kibiców Milanu do fanów Liverpoolu przy 3-0? WSW też swoje szanse miało trzeba uczciwie powiedzieć.
Typy logiczne, ale to kopacze zawalają ????nie no.. nie w Australii i nie w meczu SFC. WSW, podobnie jak moje typowanie, przedstawia żenujący poziom.
Karnego nie było ale kartki znowu weszły.Hej. Karnego niestety nie było ale kartki psim swedem siadły. Idziemy wiec za ciosem........
WSW-Sydney
Karny w meczu
WH kurs 4
WSW over 3 kartki
WH kurs 3.75
Powodzenia panowie.......
Tym razem zabrakło szczęścia. Do jutra. GratulacjeKarnego nie było ale kartki znowu weszły.
Plus jest więcej dalej idziemy za ciosem. Kursy trochę niższe ale próbujemy dalej.
Perth-Newcastle
Karny w meczu
WH kurs3.4
Newcastle over 6 korkow
WH kurs 3.3
Powodzonka
Masz rozmach kolego ???? Powodzenia wobec tego. Dla mnie ten mecz jest na razie do oglądania, a nie do stawiania. Zobaczymy na live jak się mecz rozwija.Witam panowie. Mam nadzieje, ze nie gracie moich typów często bo właśnie pokaże swójBudzik k profesjonalizmu!!!Caly zysk z tej kolejki ładuje w dzisiejszy mecz. Nie mam specjalnych przesłanek odnośnie betow, które postawiłem. Sugerowałem się kursami i zerknąłem trochę na poprzednie mecze. A wiec jedziemy....
Melbourne City- CCM
1) Karny w meczu
WH kurs 3.75
2) Over 3,5 gola
WH kurs 3.1
3) BTS i over 2,5 gola
WH kurs 2,15
4) CCM over 3 kartki
WH kurs 3
5) Over 2,5 gola oraz Over 12 korkow
WH kurs 5,5
I to byłoby na tyle.....powodzenia.
Ja wychodzę z założenia , ze jak masz ambicje to chcesz wygrać mecz. A piłka nozna polega na zdobywaniu bramek a co za tym idzie atakowaniu. Dla tego overy, btsy, rozne, karne. Nigdy undery. No ale ja jestem naiwnym optymista i dlatego bukmacherke traktuje jako hobby. PozdrawiamMasz rozmach kolego ???? Powodzenia wobec tego. Dla mnie ten mecz jest na razie do oglądania, a nie do stawiania. Zobaczymy na live jak się mecz rozwija.
edit Budzik na lawce
Narazie chyba wszystkie moje bety będą w plecy. Jakby City w 7 minucie nie zmarnowali setki to mecz tez inaczej by się potoczył.Szturmowcy Imperium są już na boisku , można zaczynać ???? Są kłopoty ze składem ????
"Unavailable: 900.Yoda (Back - indefinite)" ????
live
Na razie troszkę lepiej City się prezentuje. Ze 3 sytuacje były. Kennedy nieźle broni.
Dla sportu położę miedziaka na over 1,5 po @ 1,60 lepiej się będzie oglądało ???? Znowu okazja dla City.
Spokojnie, ja jestem "dziwnie" pewny o te chociaż 2 bramki. City mogło prowadzić 3 lub 4-0, a tak adrenalinka większa ???? Kto wie? 2 poł. może się skończyć 3-2 i też mnie to nie zdziwi. Wiemy gdzie jesteśmy.Narazie chyba wszystkie moje bety będą w plecy. Jakby City w 7 minucie nie zmarnowali setki to mecz tez inaczej by się potoczył.