Już jutro
09:50
Sydney FC - Newcastle Jets typ: x2 po @2,25 w premium za miedziaka
Fajny nam się sezon zrobił, kto by pomyślał jakiś czas temu, że
Jetsi będą liderem
A - league? No kto? Na razie przełamana została hegemonia
Blue Sky. Wszystko się może jednak jutro zmienić pod warunkiem, że gospodarze wezmą się w garść, a goście "zawalą" temat. Biorąc pod uwagę to co widziałem do tej pory, to jestem skłonny zaryzykować i postawić na to, że
Jetsi jutrzejszego meczu nie przegrają. Presja jest po stronie gospodarzy, ew. strata punktów nie będzie mile widziana, kibice to wiadomo, że + dla gospodarzy. Ciekawe, czy sędziowie nie będą aby chcieli pomóc
Blue Sky? Ktoś powie: o co Ci qowalsky6 chodzi? Ano o kolegę, który także w meczu
Jets w poprzednim bodajże sezonie potrafił wypaczyć wynik spotkania. A imię tego kuta...rza:
Kurt Ams! W niektórych sprawach nie ma u mnie przedawnień. Uważajcie na mecze z udziałem tego jegomościa. I to jest mój główny argument za gospodarzami, a przeciw podopiecznym
Merricka. Do tego nie będzie u gości
Mossa, Vargasa i Georgievskiego - to też łyżka dziegciu, bo u gospodarzy niby wszyscy są do dyspozycji
Arnolda. Dla zainteresowanych statami to uczciwie przyznaję, że w ostatnich latach
Sydney regularnie prało
Newcastle. Mimo wszystko spróbuję pójść w stronę typu ryzykownego i nieoczywistego. Lojalnie uprzedzam.
edit Niestety moje rachuby zawiodły. Przepraszam!
Podsumowując: typ mocno ryzykowny, ja go pobieram, bo nie takie rzeczy już widziałem w tej lidze, kurs mi odpowiada.Samochodu i domu nie polecam jednak zastawiać, bo na gospodarzy jak widzicie jest całkiem sporo argumentów. A po drugiej stronie tylko moje "widzimisie", doświadczony trener, grający "na luzie" team, który w tym sezonie walczy o zmazanie hańby, jaką było dla
Jetsów "zdobycie" wooden spoon. Najlepiej pokonując, lub remisując z aktualnym mistrzem... ???? Szczęście do tego będzie także potrzebne więc...
GL!
edit ft 2-1 nie tak to miało wyglądać
PS W 2015 spotkanie Jets vs Blue Sky skończyło się 3-4. Nie mam nic przeciwko aby jutro wynik się powtórzył, ale tym razem dla Newcastle.
https://www.a-league.com.au/video/classic-clashes-newcastle-v-sydney-17-april-2015
edit
Namierzyłem drania, to było w lutym br. (mecz z Redsami) posty w poprzednim temacie m. in. nr 1062, 1067, 1069, 1109, pan "sędzia" dostał ode mnie ksywę: "ryży ch...". Taka sytuacja ????
edit2
Od czasu, do czasu padają tu typy z innych kontynentów (także "suchary"
więc 2 na jutro o 16:00 w Irlandii Pn. - do taśmy można spróbować albo po prostu dubelek:
Ballinamallard - Glenavon
( ft 0-3 ) - over 2,5 po @ 1,40 + "moi"
Crusaders - C. Rangers
( ft 7-1 )- hcp 0:1 po @ 1,50 Powodzenia ????
edit Honor i monety w sakiewce uratowane. Co Australia zabrała to Irlandia oddała ???? Tym razem mi się upiekło bo monetę postawiłem na odrobienie, a dobrze wiem, że odgrywanie się to prosta droga do bankructwa. Uff... Dziś się udało ????