majekx
Znawca A-League
jeszcze wracając do wczorajszego meczu.... było blisko:ie ma mcCormaca w pierwszym składzie? Beznadzieja :/
956482789578178560
jeszcze wracając do wczorajszego meczu.... było blisko:ie ma mcCormaca w pierwszym składzie? Beznadzieja :/
To o tej akcji pisałem ???? Wybicie z pustej ????jeszcze wracając do wczorajszego meczu.... było blisko:
956482789578178560
Tu "czerwo" może jeszcze paść, nie mówiąc o "żółtkach".Gospodarze niech dziekują sędziemu za pobłażliwość bo sytuacja z 27 minuty gdzie Williams wjechał w Mierzeja w 7/10 sytuacjach zakonczylaby sie czerwem.
Na razie o jeden błąd są lepsi gospodarze... Ooo i szybciutkie wyrównanie na tablicy i w błędach 1-1 ???? Jest już wszystko: i błędy, i kolejny karny (na 1-2) i karki, i "czerwo" jak na klasyk przystało ???? Victory osłabione dostają na 1-3. Tu się już nic nie zmieni jeśli chodzi o zwycięzcę derbów Australii !!! Blue Sky rządzi!Osobiście szedłbym w stronę remisu, ale w takim spotkaniu (podobnie jak w dzisiejszym) o wyniku zadecydują detale. No i błędy, ale jak będzie jutro i kto ich popełni mniej to już dla mnie loteria...
W Sydney ma status gwiazdy, mając wsparcie w pozostałych zawodnikach zalicza dobre mecze, kilka razy jego bramki lub asysty były kluczowe. Jednak nie jestem zaślepiony miłością do Australii by być przekonany, że dałby radę w kadrze. Inna sprawa to poziom ligi. Tu jest Sydney FC, a potem długo nic niestety... Tyle ode mnie. Pzdr ????Może ktoś mi napisać w kilku zdaniach, jak sobie radzi Adrian Mierzejewski? Jest kluczową postacią w swoim zespole? Czy z jego obecną formą, trener Adam Nawałka powinien zastanowić się nad powołaniem dla Adriana?
Radzi sobie dobrze. Wprowadza do zespołu spokój i doświadczenie. Potrafi dobrze podać w pole karne , z reguły są to podania otwierające drogę napastnikowi do bramki. Wolne bije jak zwykle dobrze - nawet ma kilka (chyba) bramek na koncie właśnie z wolnych.Może ktoś mi napisać w kilku zdaniach, jak sobie radzi Adrian Mierzejewski? Jest kluczową postacią w swoim zespole? Czy z jego obecną formą, trener Adam Nawałka powinien zastanowić się nad powołaniem dla Adriana?
FT 1-2U Roar szok po klęsce w AFC (eliminacje), CCM nieprzewidywalne więc no bet/Over na live bo oba teamy nie mają nic do stracenia.
Nic innego nie wymyślę. Tutaj bts @1,45 jest chyba najlepszym i najbardziej logicznym typem. Oba zespoły strzelać potrafią.. oba sporo bramek tracą... Po ciężkich meczach Perth przychodzi wreszcie jakiś łatwiejszy przeciwnik. Z drugiej strony WSW potrafi urwać punkty nawet zespołom z czołówki. Mam nadzieje, że jutro będzie tutaj strzelanie - może to co miało być dziś w Nowej Zelandii ????Myślę sobie, że to wszystko po to aby trochę choć "postrzelać". Glory od 2 spotkań u siebie bez bramki, WSW "gorszym" zespołom potrafi strzelić gola więc banalny ode mnie kierunek: over/bts w tym spotkaniu.