cytat z dnia 9 listopada 2019 17:12 przez qowalsky6Komunikat!
Obejrzałem właśnie cyrk pt. Wisła P vs Cracovia...
No widzisz... jak już myślisz, że po meczy z antypodów nie może być nic gorszego, zawsze można włączyć sobie lokalnych kopaczy
.
A na poważnie... bo udanych 3 meczach na jutrzejszych spotkaniach już nie będę szalał ze stawką.
Victory - Nixi
1 - @2,04
coś czułem żetu będzie problem
Miałem grać grubiej.. ale po udanych wcześniejszych typach z kolejki, tutaj już nie szaleję. Ten typ miałem na oku od pierwszego rzutu okiem na pary w kolejce i właściwie tylko to miałem grać. Wysoki kurs... no ale nie dziwie się - Victory zawodzi, mimo całkiem ciekawego składu, ręka trenerska Kurza skutecznie zabija potencjał tej drużyny. Z drugiej strony mamy Nixów, których skład sugeruje raczej dolne miejsce w tabeli i regularny oklep od innych a-ligowców - a mimo to dzielnie walczą w każdym meczu i skutecznie potrafią postraszyć wyżej notowanych przeciwników. Gdyby mecz rozgrywał się w Nowej Zelandii, był nie ruszał tego spotkania... ale w Melbourne pobieram wygrana gospodarzy. Pewnie będzie to zwycięstwo wymęczone, ale jak dla mnie jednak 1 jest jak najbardziej możliwa. Po takim kursie pobieram - ale jak już powiedziałem na początku, bez szaleństw ze stawką, bo coś z tyłu głowy mi mówi, że zbyt optymistycznie podchodzę do gospodarzy
.
Adelaide - Roar
Mecz konkursowy - zapraszam jeszcze do typowania, jak ktoś jeszcze nie dodał swojego typu:
https://forum.bukmacherskie.com/temat/158210-2-adelaide-united-brisbane-roar-10112019-0800/?page=2
Spotkanie do typowania raczej z tych mniej przyjemnych (właśnie dlatego jest to typ konkursowy
)
Typowanie 1X2 sobie daruję - przy zespole z Brisbane takie typowanie to trochę jak zabawa z granatem.
Rzuty rożne? - Adelaide średnio u siebie - 7, Roar średnio na wyjazdach - 5 - wg mnie wychodzi, że liczba rogów, może kręcić się w okolicach 11 - 12... a tutaj kursy nie powalają - też sobie daruję.
Kartki - to tylko pozostało do grania Gospodarze w ostatnich meczach dostawali około 4 kartoników, goście - na wyjazdach grają nadzwyczajnie czysto. Dlatego ten typ mnie zainteresował i pobieram 2 typy:
Adelaide ov1,5 kartki - @1,57
Kartki HA-1 Adelaide - @4,75