cytat z dnia 3 listopada 2019 00:08 przez waldi1979
City - Nixi 3:2 (7-3 RR)
powyżej 11 RR, @2,04 LVBET
Nixi powyżej 4,5 RR, @1,87 LVBET
Nixi więcej RR, @3,65 LVBET
Zastanawiałem się jak podejść ten mecz, niby kierunek @qowalsky6 oraz @majekx na czystą jedynkę jest jak najbardziej słuszny, ale...Nixi nie będą wszystkiego przegrywać, nie twierdzę, że w tej kolejce zaskoczą i wygrają, ale coś mnie blokuje, dlatego szukałem typu, gdzie jedni i drudzy w miarę regularnie "punktują". O ile Phoenix wszystko przegrywa jak leci to jest jedna statystyka, w której mają "komplet punktów", są to rzuty rożne, we wszystkich dotychczasowych kolejkach nabili więcej cornerów od przeciwników, a kurs, że będą mieli więcej rożnych kuszący, ogólnie nabijają sporo rożnych 8, 7 i 8, więc linię powyżej 4,5 cornerów na nich również pobieram, City z rożnymi w kratkę 9, 3 i 7, w 2/3 zdobyli więcej od przeciwnika. Over ogólny u jednych i drugich też na przyzwoitym poziomie, w meczach MC 15, 12 i 11, a w spotkaniach Nixów 10, 11 i 12, więc tendencja wzrostowa. Podsumowując, życzę Wam Panowie czystej jedynki, a osobiście liczę na sporą liczbę rożnych szczególnie ze strony gości.
Drugi mecz odpuszczam, granie "jedynki" za ~1,4 w Australii to jak granie podobnego kursu w
Ekstraklasie, bramki oraz rożne wychodzą mi bardziej na under, a raczej unikam grania w "tą" stronę, zresztą pewnie jakbym zagrał under to by się odblokowali i wykręcili wynik hokejowy, dlatego zostaję tylko przy cornerach w pierwszym spotkaniu.