>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

9$ w Absolute Slots!!! NO DEPOSIT

Status
Zamknięty.
B 28

badabum89

Użytkownik
Podczas aktywowania bonusu byly napisane pelne warunki.
M.in.:
- max wyplata 5xbonus (55$),
- minimalny depozyt, aby potwierdzic srodek platnosci
Przed wyplata pewnie trzeba wyslac obustronny skan dowodu i rachunek telefoniczy, na ktorym znajduje sie wasz adres aby zweryfikowali wasze konto
Bonusem mozna grac tylko na slotach!!! W przeciwnym wypadku moga wam nie wyplacic.
Mozna sie zapytac supportu czy wykonalo sie obrot lub policzyc kazdy spin w historii ;)

the-maro 8

the-maro

Użytkownik
Nie wiem czy to reguła ale u mnie przy wypłacie z poprzedniej promocji nie chcieli żadnego skanu dowodu ani rachunków. Wystarczy wpłacic minimalnu depozyt i od razu potem zlecić wypłatę.

marco8207 29

marco8207

Użytkownik
Nie wiem czy to reguła ale u mnie przy wypłacie z poprzedniej promocji nie chcieli żadnego skanu dowodu ani rachunków. Wystarczy wpłacic minimalnu depozyt i od razu potem zlecić wypłatę.
Dokładnie! Żadnego skanu dowodu bo i po co? Dokonując depozytu potwierdzasz swoją tożsamość. Mnie się udało 55$ na+ :-D

baz 25

baz

Użytkownik
A można np zagadac na czacie zeby odjeli tą kase co wygrałem z tamtej gry?
niestety nie, ja tak straciłem ponad 200 $ zrobiłem depo. zleciłem wypłatę i po kilku dniach, cofnęli mi ją całą wygraną odjęli z konta tylko depo zostawili i powiedzieli że mogę sobie je wypłacić z powrotem

jk 0

jk

Użytkownik
aktualnie daja:
Make a date with the dark forces this Friday 13th and challenge Lady Luck in the spine-tingling slot game Scary Rich 2 at Absolute Slots! $13 FREE Monster Bashing Bonus
Conquer the crazy mad monsters and demons in Scary Rich 2 with a $13 Free Chip waiting for you in the Cashier and good luck - you&#39;ll need it!!!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom