Pierwsze 2 typki weszły więc idziemy za ciosem... Jutro będzie coś więcej napisane a dziś podam suche typki.
Czarni Radom - Olsztyn
3:0
Radom 2,78
eFortuna
Radom +1,5 seta 1,94
eFortuna
Radom +85,5 1,74
eFortuna
Radom +5,5 2,15
eFortuna
Radom i powyżej 182,5 5,10
1xbet
W tym spotkaniu na pewno idę w stronę gospodarzy, na pewno lekko zagram na zwycięstwo gospodarzy a grubiej wejdę w +1,5 seta i jakiś overek.
Radom dużo lepiej gra niż początkiem sezonu a Olsztyn gra dużo słabiej na wyjazdach..
Jeśli chodzi o Radom to są grają tam zawodnicy dobrzy, może jeszcze nie do końca zgrali się ze sobą ale z meczu na mecz wygląda to coraz lepiej, ja przynajmniej tak to oceniam bo wyniki są gorsze od gry. Tacy siatkarze jak Żaliński, Filip, Fornal czy Ziobrowski nie odstają dużo od ekipy Olsztyna. Ich hala to także plus dla nich bo na tej hali gra się specyficznie i to pokazywali w poprzednim sezonie... w tym może jeszcze nie jest to do końca ich gra ale ja wierzę w to, że dziś powalczą z Olsztynem, który gra w kratkę czasem potrafi też zagrać wielkie nic.
Myślałem, że dziś wybiorę jeszcze coś ... ale nic nie wpadło mi w oko a na Katowice już nie opłaca się grać po tak niskim kursie.
Chociaż jeszcze mam 2 typki na mecz
GKS Katowice - Aluron Virtu Warta Zawiercie
0:3 Ale Katowice dało du....
Katowice +4,5 1,47
forBet
Katowice -4,5 1,90
forBet
No w tym pierwszym zakładzie to
forBet chyba sobie zaspał a ja z tego skorzystam, do dubla idealny typ zaś ten drugi także wydaje się być fajną opcją. Stawianie po kursie 1,4 na gospodarza nie widzę sensu ale już po 1,90 że wygrają 5 punktami jest fajną opcją.
To, że Katowice są faworytem w tym meczu to widać, ale że aż tak kursy spadły to nie spodziewałem się ... Zawiercie ma takie przestoje, że potrafią przegrać jakiegoś seta wysoko i właśnie na to liczę w tym meczu, jeśli nawet Katowice wygrają te 3:1 to uzbierają te 5 punktów przewagi.