rodzyn7
Użytkownik
In Zenek we trust. ????Ale to już pewne że Tahta nie ma czy to będziemy wiedzieć na rozgrzewce?
In Zenek we trust. ????Ale to już pewne że Tahta nie ma czy to będziemy wiedzieć na rozgrzewce?
Jeszcze będzie odpoczywał przez trzy tygodnie a raczej rehabilitował z tego co pamiętam to bodajże w 5 secie z Zawierciem nabawił się dość poważnej kontuzji od 3 do 4 tygodni ma pauzować. No z tym kursem na Rzeszów to trochę przesadzili zszedł w niektórych po 1,3 heh sam grałem na Rzeszów po kursie 1,6 ale 1,3 to już lekka przesada no chyba, żeby Kaczmarek miał nie zagrać to bym zrozumiał a pod nieobecność Tahta będzie ciążyć na nim duża presja w ataku a ostatnio zespół Resovii radzi sobie w bloku dość dobrze.Ale to już pewne że Tahta nie ma czy to będziemy wiedzieć na rozgrzewce?
Brawo. Te miernoty są w stanie przegrać z każdym. Już tu kiedyś pisałem że na Resovię w tym sezonie złotówki szkoda. W tym sezonie należy grać tylko przeciwko Resovii albo wcale. Tak słaba drużyna w Rzeszowie ostatnio była w pierwszym sezonie po awansie do PlusLigi. Puściłbym na boisko Dryję, Kędziora, Śliwkę, Depowskiego i Maślaka oraz Lemańskiego i by sobie pograli z korzyścią dla polskiej siatkówki. A nie jakieś CH** muje dzikie węże Tichacki, Krastinse, Ruski, Mozdzonki czy Rosardy.Cuprum 1 set 25-12 hahahah
pieknie...
Jeszcze 1 set Cuprum i kasa ????
Tak samo osobno mam Olsztyn 1 do dzieła ????
mi już weszło ???? Cuprum 2-0Brawo. Te miernoty są w stanie przegrać z każdym. Już tu kiedyś pisałem że na Resovię w tym sezonie złotówki szkoda. W tym sezonie należy grać tylko przeciwko Resovii albo wcale. Tak słaba drużyna w Rzeszowie ostatnio była w pierwszym sezonie po awansie do PlusLigi. Puściłbym na boisko Dryję, Kędziora, Śliwkę, Depowskiego i Maślaka oraz Lemańskiego i by sobie pograli z korzyścią dla polskiej siatkówki. A nie jakieś CH** muje dzikie węże Tichacki, Krastinse, Ruski, Mozdzonki czy Rosardy.
No nawet z Wlazłym to tego seta Katowice miały by szanse ugrać. Skra teraz na mocniejszej siłowni szykują się na maraton grudniowy. Co do absencji Wlazłego to tak: odpada Skrze podwójna zmiana. Zagrywkę Romać ma mocną i regularną także tutaj straty nie będzie, blok podobny, w ataku różnica powinna być widoczna. Aczkolwiek Skra u siebie do tej pory seta nie straciła. Łomacz fajnie prowadzi grę w meczu z Warszawą praktycznie wszyscy równo punktowali: skrzydłowi i nawet środkowi. I w każdym spotkaniu zwłaszcza u siebie jest podobnie. Brak Wlazłego to na pewno osłabienie ale Romać to nie jest jakiś bardzo słaby atakujący. A jeśli Skra utrzyma przyjęcie to Łomacz będzie sobie w stanie ustawić grę. I dodać trzeba ,że w końcu b.dobre zawody zagrał Ebadipour(MVP z Zawierciem).Wobec absencji Wlazłego Katowice maja szansę coś ugrać w sobotę ?
Masz na myśli Espadon? Wiem że po meczu ale Bielsko wkoncu musiało wygrac, a kiedy jak nie u siebie ze słabym Szczecinem po dalekiej podrozy ?ju pół roku piszem sobiem, ze nie tknę tej patoli z plus ligi i się kończy tak samo, to chyba nawet tenis nie jest tak ułomny pod warunkiem, ze wcześniej nie pohandlują.
Espadon przelał czarę goryczy bo, już nie pierwszy raz mi się taka muka przytrafila w plus lidze hehe, trochę poczytałem popatrzyłem posłuchałem i do dubla dorzuciłem, nie ma jednak nic gorszego jak dorzucić coś do dubla na podbitke, zostanę przy dwóch dyscyplinach i żadnych podbitek hehe.Masz na myśli Espadon? Wiem że po meczu ale Bielsko wkoncu musiało wygrac, a kiedy jak nie u siebie ze słabym Szczecinem po dalekiej podrozy ?