Mam pytanie propos wypłat. Może ktoś się spotkał z podobnym przypadkiem.
Otóż wpłacałem przez BLIK a wypłacałem na kartę Revolut. Testowo mała kwota, potem większa i wszystko było bez zarzutu, trwało to raptem chwilę. Ogólnie stawki do 500 zł, nigdy nie chcieli ode mnie weryfikacji. Wypłaty tak koło 1000 zł. 4 przelewy przeszły w ten sposób. Kilka minut i na koncie - rewelacja.
Ostatnio chciałem wypłacić i czekam i w sumie czekam dalej. Na supporcie się dowiedziałem, że wypłata na kartę MasterCard (Revolut) może trwać do 7 dni roboczych, ale od nich już wszystko wyszło i co by się nie martwić. Minęło 7 dni i czekam i nic. Pytam się ich znowu na czacie, wielce zdziwieni, ale przesłali sprawę do działu finansowego i tak znowu czekam i już to tydzień mija. Mają się zgłosić jak zajmą się moją sprawą ale nie wiadomo kiedy.
Czy realnie to jest jakaś szansa, żeby ta sprawa ruszyła czy kasa przepadła? Myślałem, że jak operator karty nie puści płatności to przelew wróci do mnie na konto buka, a tak to chyba czas się żegnać z tym tworem, bo nie wygląda to za dobrze. Miłe złego początki jak to mówią.