>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

888starz

K 5,6K

kajo88

Użytkownik
nie zrobisz weryfikacji wcześniej - zdarza się że wołają o nią przy pierwszej wypłacie, ale równie dobrze możesz u nich grać długo i o nic cię nie poproszą

T 0

tomaszek123

Użytkownik
nie zrobisz weryfikacji wcześniej - zdarza się że wołają o nią przy pierwszej wypłacie, ale równie dobrze możesz u nich grać długo i o nic cię nie poproszą
A jeżeli chce wpłacać blik revolut i wypłata karta revolut to jak wygląda weryfikacja?
Co poza dowodem? Dane Revoluta wystarcza czy raczej coś wymyślają?

Czy jest potrzebny VPN ?

mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
Można wpłacać blikiem normalnie.
Ostatnio przy wpłacie chcieli weryfikację, trwało to z minutę. ( Chodziło jedynie o weryfikację przy wpłacie blikiem, reszta metod była normalnie dostępna bez weryfikacji).
Wypłaty na Skrill w parę minut, nawet te +10k pln

Baxton 1,8K

Baxton

Użytkownik
Kilka dni temu zalozylem konto u tego buka i gram sobie live malymi stawkami. Tak sobie przegladam poprzednie strony i widze, ze duzo osob pisalo o nieuczciwych praktykach tego buka. Jak myslicie, bedzie problem z wyplatami 400-500 zl? Moge zlecac wyplaty na Revoluta, czy w gre wchodzi tylko Jeton/Skrill? No i jak teraz jest z weryfikacja? Chcialem to zrobic odrazu, ale w ustawieniach konta nigdzie nie widze takiej opcji... Jak tak poczytalem posty sprzed kilku miesiecy, to szczerze boje sie tej weryfikacji... A chcialbym to zrobic jak najszybciej, poki jeszcze nic specjalnie nie ugralem.
Ja akurat z 888 mam dobre doświadczenia, limit wiadomo szybko wyłamany za tenisy ale kwoty do 1500 USDT szybko wypłacane. (Oczywiście po weryfikacji z mailem w tle).

S 4

szykus

Użytkownik
Może ktoś wytłumaczyć o co chodzi?

Próbuje postawić zakład za środki bonusowe za wpłatę od skrill i non stop wyskakuje:

zgodnie z regulaminem bonusu, w każdej grze możesz postawić tylko jeden zakład!

Żadne zakłady z konta głównego w grze nie są. Na kuponie trzy zdarzenia z różnych dyscyplin.

piotrex007 282,7K

piotrex007

Użytkownik
Może ktoś wytłumaczyć o co chodzi?

Próbuje postawić zakład za środki bonusowe za wpłatę od skrill i non stop wyskakuje:

zgodnie z regulaminem bonusu, w każdej grze możesz postawić tylko jeden zakład!

Żadne zakłady z konta głównego w grze nie są. Na kuponie trzy zdarzenia z różnych dyscyplin.
Nawet, jeśli zakłady już nie są w grze, czyli postawiłeś w meczu Manchester United - Athletic Bilbao over 1,5 do przerwy, a skończyło się 0:1 i kupon przegrany, to za środki bonusowe nie postawisz już na żadne zdarzenie z tego meczu. Generalnie warto mieć na uwadze, że z tych bonusów za depozyty można maksymalnie wygrać wartość bonusu. Czyli masz 100zł na koncie bonusowym, obracasz to x5 i po obrocie masz na saldzie 400zł, to na konto główne przechodzi maksymalnie 100zł. Dlatego te bonusy zawsze traktuje tak, że stawiam coś za całość bonusu po kursie co najmniej 5. Jak wygram, to zostawiam sobie wartość bonusu, za resztę gram na byle co, byle obrót zaliczyło i po rozliczeniu przechodzi mi to na saldo główne. Lepiej tak, niż się w tym babrać, a jak jeszcze za dobrze pójdzie, to później żal by było patrzeć, jak mi przelewają małą część z tego, co ugrałem :D

Do góry Bottom