>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

85$ No deposit w ipoker (dla wszystkich)

A 0

astralproject

Użytkownik
gadałem do liveczata, mają dużo pracy ze sprawdzaniem kont i kasa będzie w ciągu 5 godzin od chwili obecnej...stare konta bez aktywności pieniężnej, też mogą...tzn te osoby, które nigdy depo nie robiły

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Request not received

Chyba juz po zabawie:;/:

Ach te dzieci:;/:
A czytales co pisze nad tym&quot;request not received&quot;,ze juz placzesz?
I te jak to mowisz &quot;dzieci&quot; maja takie samo prawo zalozyc konto co i ty,wielki dorosly czlowieku...

tomo121 127

tomo121

Użytkownik
A czytales co pisze nad tym&quot;request not received&quot;,ze juz placzesz?
I te jak to mowisz &quot;dzieci&quot; maja takie samo prawo zalozyc konto co i ty,wielki dorosly czlowieku...
Przepraszam ze cie urazilem :grin::grin:

Jestes bardzo zabawny. Jednak dzieci ponizej 18 roku zycia nie maja prawa zakladac kont.

Bez odbioru

D 30

dede37

Użytkownik
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem mail otrzymany po rejestracji w tej promo ale tam jest coś o tym że jeśli przetranferujemy te 10$ będzie to traktowane jako nasz pierwszy depozyt od którego możemy otrzymać 200% free czyli kolejne 20$.Proszę mnie poprawić jeśli się &quot;zagalopowałem&quot; z tą myślą ???? . Pozdrawiam.

arbiter_erhan 136

arbiter_erhan

Użytkownik
Mark powiedzm i, jak to jest - ten bonus ktory dostalismy przetrasferowalem na pokera (jasna sprawa)

Ale jak ewentualnie cos wygram - czy mozna pozniej skorzystac z zakladow albo kasyna?

Na przyklad nadwyzke przelac na konto zakladow czy jest zakaz? I jedynie poker wchodzi w gre dopoki nie wyrobimy PKT?

Do góry Bottom