R
4,1K
robson1416
Forum VIP
ZAPRASZAMY DO SKORZYSTANIA Z PROMOCJI W Winmasters!
Winmasters - bonus 100% do 200zł!
ZAPRASZAM DO DYSKUSJI
Ja bym Jagi nie ruszał, bo robi sie masówka, kursy spadają, a wiadomo jak takie mecze sie kończą, ile razy to lider grał z ostatnią drużyną, i był mega faworytem a kończyło się porażką albo remisem, Jaga w 3 ostatnich meczach 2 porażki więc nie jest to zespół ktorego nie da sie ograć, Wisła w końcu musi zacząc wygrywać bo potencjal jeśli chodzi o kase czy piłkarzy ma na pewno większy niż Jaga. Zmiana właściciela może wyjść Wiśle na dobre, nie wiem czy Wdowczyk to odpowiedni trener dla Wisły narazie jakoś sobie nie radzi ale to bardzo, solidny trener, może nie potrafi do nich dotrzeć, ale wątpie aby Wisła przegrywala mecz za meczem, mogą pojechać na pełnej kur.. do Białegostoku, przywieść dobry rezultat, kiedys w końcu muszą łapac punkty, bo jak przegrają jeszcze ze 2,3 mecze to może byc "trzesieneie ziemi" w Krakowie, Jaga faworyt ale osobiście nie gram bitych faworytów, bo z doświadczenia wiadomo jak takie mecze mogą się skonczyć,Jagiellonia Białystok - Wisła Kraków & Jagiellonia & 2,12 & Betsson
Termalica - Legia & BTS & 1,82 & Betsson
Jagiellonia Białystok - Wisła Kraków
Wynik :
Ja gram już to teraz, wiem, że jeszcze trochę czasu do meczu zostało, ale nie chcę ryzykować, że kursy spadną. Po prostu ciężko mi uwierzyć, żeby to jeszcze wzrosło, musiałoby się coś na prawdę "dziwnego" zdarzyć, żeby poszły w górę.
No dobra, ale wracając do samego meczu i kursu na niego, powiedzcie mi gdzie , w jakiej innej lidze kurs na zwycięstwo gospodarzy, lidera ligi, mającego bilans u siebie 2-0-1 (8:3), będzie wynosił 2,12. Dodajmy do tego fakt, że mierzą się z Wisłą, ostatnią drużyną w lidze, która po siedmiu spotkaniach ma bilans 1-0-6(6:17), z czego na wyjeździe 0-0-4 (2:9). Ostatni mecz Wisły przed przerwą reprezentacyjną to porażka Krakowian 1:5 u siebie ze Śląskiem. To jest tragedia utytułowanego Polskiego klubu. Oczywiście to jeszcze na tą chwilę nie są straty których nie da się odrobić, oczywiście chodzi mi tutaj o wyjście ze strefy spadkowej.
2,12 to jak dla mnie promocja, wiadomo można grać na przełamanie Wisły, ale to będzie głupota ????, bo za nimi nic nie przemawia. Nie sądzę, żeby ta przerwa, aż tak ich odmieniła.
Edit /
Kurs już powoli maleje, na bets już 1,99
Termalica - Legia
Wynik :
Gospodarze otrząsnęli się po blamażu w Szczecinie, gdzie przegrali 5:0, po tej porażce zremisowali bezbramkowo u siebie z Poznaniem, który akurat przed przerwą reprezentacyjną miał lepszy okres, i w ostatnim spotkaniu wygrali z Lechią, Gdańsk jak wiadomo to ciężki teren, Termalica wygrała to spotkanie 2:1, z czego bramkę kontaktową Gdańszczanie strzeli dopiero w 88 minucie, więc wszystko było pod kontrolą. Ciekawy jestem w jakim ustawieniu wyjdzie Legia na ten mecz, zważywszy, że cztery dni później mecz w LM, jednakże obstawiam najmocniejszy skład, ewentualnie z małymi zmianami, zawodnicy powinni być wypoczęci. Trudny teren dla Legi, rok temu przegrali tutaj 0:3, mały rewanż by się przydał. Zobaczymy też jak Legia poradzi sobie w defensywie, i myślę, że tutaj o bramkę gospodarzy nie mamy co się martwić, po pierwsze obrona Legi, odszedł Lewczuk, Pazdan nie zagra prawdopodobnie. Nie wiadomo też czy w ogóle zagra z BVB (Ważna wiadomość, jak się to okaże prawdą, to kursy na mecz z BVB będą lecieć dół), pamiętamy co działo się jak nie grał Pazdan/Lewczuk w Legi. Dwa gospodarze w tym sezonie mają świetny bilans u siebie 3ne:0 (7:3). Teraz o ofensywie Legi, Kucharczyk nie zagra, problemy z nogą, lekka szkoda, bo jednak na naszą ligę to bardzo dobry/dobry zawodnik, oczywiście tutaj wszystko zależy od indywidualnej opinii, no ale to już było wiadomo i myślę, że Warszawiacy zrobią wszystko, żeby ten mecz wygrać, co za tym idzie strzelać bramki będą musieli, i o tą jedną z ich strony się nie martwię.
Co do innych typów, to jeszcze się wstrzymam i bliżej kolejki postaram się coś naskrobać i obstawiać, ale warto przemyśleć :
Śląsk - Ruch & Ruch DNB - kurs w okolicach 3,00, sam typ w stronę zwycięstwa Chorzowian dość ryzykowny, ale DNB jak najbardziej, bo jednak dla mnie to będzie 50/50 ewentualnie X2 1,80-90. Śląsk co prawda wygrał, tzn to był pogrom z Wisłą 1:5, ale to jest Śląsk, to jest drużyna która w jednym meczu moim zdaniem się nastrzelała i teraz przyjdą mecze posuchy w ofensywie.
Ja bym Jagi nie ruszał, bo robi sie masówka, kursy spadają, a wiadomo jak takie mecze sie kończą, ile razy to lider grał z ostatnią drużyną, i był mega faworytem a kończyło się porażką albo remisem, Jaga w 3 ostatnich meczach 2 porażki więc nie jest to zespół ktorego nie da sie ograć, Wisła w końcu musi zacząc wygrywać bo potencjal jeśli chodzi o kase czy piłkarzy ma na pewno większy niż Jaga. Zmiana właściciela może wyjść Wiśle na dobre, nie wiem czy Wdowczyk to odpowiedni trener dla Wisły narazie jakoś sobie nie radzi ale to bardzo, solidny trener, może nie potrafi do nich dotrzeć, ale wątpie aby Wisła przegrywala mecz za meczem, mogą pojechać na pełnej kur.. do Białegostoku, przywieść dobry rezultat, kiedys w końcu muszą łapac punkty, bo jak przegrają jeszcze ze 2,3 mecze to może byc "trzesieneie ziemi" w Krakowie, Jaga faworyt ale osobiście nie gram bitych faworytów, bo z doświadczenia wiadomo jak takie mecze mogą się skonczyć,