>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

8. kolejka LOTTO Ekstraklasy (9.09 - 12.09.2016)

Status
Zamknięty.
K 48,2K

krzy18s

Użytkownik
Lech Poznań-Pogoń Szczecin obie strzelą 1,90 bet365 ✅
Dziś ponoć w Poznaniu pełna mobilizacja, wśród kibiców. Obecność dużej ilości fanów ma pomóc podnieść się i zmobilizować poznianiakom. A tak już zupełnie serio to obecna drużyna Lecha nie przystaje do ekip sprzed kilku lat, jest to zleppek zawodników których poziom piłkarski jest średni, wierze że niesieni dopingiem fanów zmotywowani zmiana trenera strzelą gola ????
Pogon w gazie w ostatnich 4 meczach strzelali bramki Termalice aż 5 :eek: Druzyny Kazimierza Moskala lubia ofensywna piłkę, więc wierze że w Poznaniu kilka bramek padnie.
Mam pograny typ na mecz w Białymstoku, uważam ze po tym co pokazała część zawodników w meczu rezerw (porażaka 0;6) co odbiło sie szerokich echem w mediach jest najlepszym powodem do tego ze Jaga w Wisłe wiedzie mocno, Probierz zawsze powtarza że umiejetnosci może zabraknąć ambicji nigdy..
To co sie wczoraj wydarzyło w Niecieczy jest podsumowaniem drogi jaką obrał klub z Warszawy, Hasi dziś powinien zostać odwołany, strata punktów w tabeli rośnie, widmo kompromitacji w LM nieodległe. Czas przerwy reprezentacyjnej zmarnowany..
KE -&gt; ✅ 90

Otrzymane punkty reputacji: +1
groven 2,2K

groven

Forum VIP
Jagiellonia gra dzisiaj o całą pulę z czerwoną latarnią ligi i to nie ulega wątpliwości.. Żadnego kalkulowania, żadnej gry pasywnej, jazda na pełnej [...] od pierwszego gwizdka!
Co ważne zdecydowanie gorszą sytuację kadrową przed pierwszym gwizdkiem sędziego ma Dariusz Wdowczyk, który w niedzielnym spotkaniu nie będzie mógł skorzystać z usług czterech zawodników. W gronie tym są Michał Buchalik, Zdenek Ondrasek, Krystian Kujawa oraz Jakub Bartosz. W zespole gospodarzy wszyscy piłkarze są do dyspozycji trenera. Po meczach kadrowiczów nie ma niepokojących sygnałów w temacie kontuzji. Jedynym, który uskarżał się na zdrowie był Fedor Cernych, ale występ Litwina w niedzielę jest niezagrożony. Ważne jest nastawienie mentalne obydwu drużyn. Podczas gdy wiślacy przez ostatnie dwa tygodnie musieli przygotowywać się mając w pamięci klęskę 1:5 ze Śląskiem Wrocław, białostoczanie po wyjazdowej wygranej 2:0 z Górnikiem Łęczna zajęli fotel lidera i spokojnie mogli przepracować okres przeznaczony na kadrę. To mega komfort psychiczny i w dodatku gra na własnym stadionie, przy fantastycznych kibicach.
Nie widzę dzisiaj argumentów przemawiających za grą Wisły Kraków. A granie na nich &quot;bo muszą się przełamać&quot; jest śmieszne..
Jagiellonia Białystok - Wisła Kraków
Typ: Jaga wygra (handicap 0-1.5)
Kurs: 3.66 ⛔

KE -&gt; ⛔ 100
mała edycja ;) - Robson1416

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
15:30 Lech - Pogoń
Typ: obie strzelą gola - TAK
Kurs: 1.90
buk: bet365
Wynik: 3:1
✅
W ostatniej kolejce Lech Poznań długo się męczył żeby wyrwać zwycięstwo z Piastem, jednak po długich mordach udało im się to w drugiej połowie. Niestety pomimo tej wygranej posady nie uratował Jan Urban, z którym pożegnano się po tym meczu. Jego następcą został Chorwat Nenad Bjelica. Jednym z podstawowych zadać nowego szkoleniowca będzie z pewnością popracowanie nad skutecznością, bo ta strasznie szwankuje, i mam nadzieje, że te dwa tygodnie przerwy zrobiły swoje. Pogoń to drużyn, która od 2-3 sezonów bije się o górę tabeli. Teraz nie jest inaczej, bowiem ich 9. miejsce w tabeli nie jest złym wynikiem. Najbardziej cieszy mnie skuteczność tego klubu. Jedno trafienie na minimum jeden mecz jest dobrym wynikiem w naszej lidze. Dziś liczę na otwarte spotkanie obu drużyn, i spodziewam się dość niezłego widowiska.

KE -&gt; ✅ 90

Otrzymane punkty reputacji: +1
cimonekxd 7

cimonekxd

Użytkownik
LECH POZNAŃ - POGOŃ SZCZECIN
godzina: 15:30
typ: powyżej 10 rzutów rożnych
kurs: 2.20
bukmacher: bet365
stawka: 2,5 j

Znów Ekstraklasa gości na moim blogu. Do Poznania przyjeżdża drużyna ze Szczecina, która coraz lepiej radzi sobie na boisku po niezbyt udanym początku. Lech również lepiej gra niż na początku sezonu, jednak nie uchroniło to posady byłego trenera Kolejorza - Jana Urbana. Nowy trener - Nenad Bjelica. Jest to trener lubiący grać agresywnie, walczenie. Może mieć to spore znaczenie przy moim becie. Walka o każdą piłkę może sprawić, że będziemy świadkami naprawdę sporej ilości rzutów rożnych, ponieważ Pogoń również nie jest ogórkiem jeśli chodzi o te sprawy. Szybcy skrzydłowi w drużynie Portowców robią różnicę - Delev oraz Gyurcso wykonują swoją robotę i były to zdecydowanie najlepsze ruchy transferowe w zespole Kazimierza Moskala. Ponadto doświadczenie Murawskiego oraz odważne próby strzałów z daleka - wszystko wskazuje na dużą ilość rożnych. Pogoń przystąpi do meczu bez Jakuba Czerwińskiego, który wczoraj zaliczył swój debiut w Legii Warszawa. Zastąpi go Sebastian Rudol. To również może mieć wpływ na zakład. Nieroztropne interwencje w obronie, nerwowe wybijanie na auty i rożne.
Osobiście dziwi mnie tak wysoki kurs na Pogoń, która w ostatnich 6. meczach ligowych w Poznaniu przegrała tylko raz. To jest Ekstraklasa i tu wszystko może się zdarzyć ???? .
KE -&gt; ⛔ 100

ofensywnie 990

ofensywnie

Użytkownik
Wisła +0,5 @ 1,91 Pinnacle ⛔
Dzisiejsza porażka Wisły będzie oznaczać niechlubny rekord klubu jeśli chodzi o ilość porażek z rzędu.Słaba forma Wisły nie podlega dyskusji ale też w niektórych spotkaniach mieli pecha bo mogli tą złą passę przerwać czy w Kielcach czy u siebie z Ruchem.Odbija się na nich na pewno sytuacja w klubie bo w końcówce poprzedniego sezonu ten sam zespół golił wszystkich i mówiło się,że Wdowczyk odmienił zupełnie grę Wisły.Przez odejście Wolskiego spadła kreatywność ale to nie jest czynnik,który sprawił,że Wisła przewaliła już tyle spotkań.Fatalnie od początku sezonu gra nie tylko obrona ale cały zespół źle wygląda w defensywie.Jaga ma potencjał ale też gra nie równo,potrafią wygrać w Poznaniu,u siebie rozwalić Arkę a potem z Płockiem bezbarwnie,z Lechią też mieli przewagę i przegrali.Wisła akurat na Jagę ma patent i to ostatni dzwonek aby po przerwie na eliminacje się przebudzić.
KE -&gt; ⛔ 100

brodaty-zolw 78,3K

brodaty-zolw

Forum VIP
Lech Poznań:
Putnocky - Kędziora, Arajuri, Bednarek, Kadar - Tetteh, Gajos, Jevtić, Majewski, Pawłowski - Robak

Tak wygląda &quot;11&quot; wystawiona przez nowego trenera Lecha. Wreszcie posadzony na ławce został Trałka. Tetteh będzie zabezpieczał tyły a reszta będzie klepać piłeczkę w przedniej formacji. Jak na moje jest to najlepsze ustawienie jakie może wystawić &quot;Kolejarz&quot;. Na trybunach wielka motywacja i gdyby nie fakt, że muszę iść za chwilę na rodzinną imprezę to sam byłbym na spotkaniu. Wydaję mi się, że Lech dzisiaj zgniecie swojego rywala jednak kurs na czystą wygraną mnie nie urządza. Idę w bramkę Robaka. Dzisiaj gra przeciwko swojej byłej drużynie, więc motywacja pewnie jeszcze większa. Do tej pory strzelił 2 bramki w tym sezonie ligowym, w tym jedną przy Bułgarskiej. Dzisiaj wokół niego bardzo dobrzy piłkarze, którzy powinni obsłużyć go dobrymi podaniami. Robak dzisiaj powinien mieć parę sytuacji na strzelenie gola i liczę na to, że coś wciśnie. Kurs najlepszy w naziemnym nawet po odcięciu podatku.

Marcin Robak strzel gola - 2.75/STS ✅ 10 minuta, izzi ????
Lech DNB + Jaga DNB - 1.9/winmasters

KE -&gt; ✅ 265

Otrzymane punkty reputacji: +4
comendador 428

comendador

Użytkownik
Jagiellonia Białystok - Wisła Kraków &amp; Jagiellonia &amp; 2,12 &amp; Betsson
Termalica - Legia &amp; BTS &amp; 1,82 &amp; Betsson

Jagiellonia Białystok - Wisła Kraków
Wynik :​

Ja gram już to teraz, wiem, że jeszcze trochę czasu do meczu zostało, ale nie chcę ryzykować, że kursy spadną. Po prostu ciężko mi uwierzyć, żeby to jeszcze wzrosło, musiałoby się coś na prawdę &quot;dziwnego&quot; zdarzyć, żeby poszły w górę.
No dobra, ale wracając do samego meczu i kursu na niego, powiedzcie mi gdzie , w jakiej innej lidze kurs na zwycięstwo gospodarzy, lidera ligi, mającego bilans u siebie 2-0-1 (8:3), będzie wynosił 2,12. Dodajmy do tego fakt, że mierzą się z Wisłą, ostatnią drużyną w lidze, która po siedmiu spotkaniach ma bilans 1-0-6(6:17), z czego na wyjeździe 0-0-4 (2:9). Ostatni mecz Wisły przed przerwą reprezentacyjną to porażka Krakowian 1:5 u siebie ze Śląskiem. To jest tragedia utytułowanego Polskiego klubu. Oczywiście to jeszcze na tą chwilę nie są straty których nie da się odrobić, oczywiście chodzi mi tutaj o wyjście ze strefy spadkowej.
2,12 to jak dla mnie promocja, wiadomo można grać na przełamanie Wisły, ale to będzie głupota ????, bo za nimi nic nie przemawia. Nie sądzę, żeby ta przerwa, aż tak ich odmieniła.
Edit /
Kurs już powoli maleje, na bets już 1,99

Termalica - Legia
Wynik 2:1​

Gospodarze otrząsnęli się po blamażu w Szczecinie, gdzie przegrali 5:0, po tej porażce zremisowali bezbramkowo u siebie z Poznaniem, który akurat przed przerwą reprezentacyjną miał lepszy okres, i w ostatnim spotkaniu wygrali z Lechią, Gdańsk jak wiadomo to ciężki teren, Termalica wygrała to spotkanie 2:1, z czego bramkę kontaktową Gdańszczanie strzeli dopiero w 88 minucie, więc wszystko było pod kontrolą. Ciekawy jestem w jakim ustawieniu wyjdzie Legia na ten mecz, zważywszy, że cztery dni później mecz w LM, jednakże obstawiam najmocniejszy skład, ewentualnie z małymi zmianami, zawodnicy powinni być wypoczęci. Trudny teren dla Legi, rok temu przegrali tutaj 0:3, mały rewanż by się przydał. Zobaczymy też jak Legia poradzi sobie w defensywie, i myślę, że tutaj o bramkę gospodarzy nie mamy co się martwić, po pierwsze obrona Legi, odszedł Lewczuk, Pazdan nie zagra prawdopodobnie. Nie wiadomo też czy w ogóle zagra z BVB (Ważna wiadomość, jak się to okaże prawdą, to kursy na mecz z BVB będą lecieć dół), pamiętamy co działo się jak nie grał Pazdan/Lewczuk w Legi. Dwa gospodarze w tym sezonie mają świetny bilans u siebie 3:eek:ne:0 (7:3). Teraz o ofensywie Legi, Kucharczyk nie zagra, problemy z nogą, lekka szkoda, bo jednak na naszą ligę to bardzo dobry/dobry zawodnik, oczywiście tutaj wszystko zależy od indywidualnej opinii, no ale to już było wiadomo i myślę, że Warszawiacy zrobią wszystko, żeby ten mecz wygrać, co za tym idzie strzelać bramki będą musieli, i o tą jedną z ich strony się nie martwię.
Nie mogę już z edytować swojego postu, więc muszę przez cytuj :
Jagiellonia Białystok - Wisła Kraków &amp; Jagiellonia &amp; 2,12 &amp; Betsson ✅ 2:1
Termalica - Legia &amp; BTS &amp; 1,82 &amp; Betsson ✅ 2:1

KE -&gt; ✅ 194

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Śląsk Wrocław vs Ruch Chorzów 1:2 (0:1)
Over 1.5 @ 1.325 &amp; Over 9.0 rożne @ 1.57
AKO: 2.08 bet365

Ja wybieram na jutro coś spokojniejszego, tak mi się zdaje ;). Taki sobie ako wymyśliłem.
Jako kibic chodzący na mecze Śląska, chciałbym jutro wreszcie zobaczyć bramki, dlatego gram over 1.5. Śląsk pokazał w Krakowie, że można, dodatkowo Rumak miał czas na popracowanie z Morioką oraz nowymi graczami - Engelsem, Rierą oraz Romanem.
Rozmawiałem z kolegą, który był na ostatnim sparingu Śląska w tamtym tygodniu i twierdzi, że każdy z nich minimum na 45 minut jest gotowy, okej, jak będzie zobaczymy. Z całej trójki najlepszy moim zdaniem jest Juan Roman, może dać wiele drużynie pod warunkiem , że będzie profesjonalny, przepracował z Bragą cały okres przygotowawczy, a więc problemów tutaj być nie może.
Riera, to również ciekawy piłkarz, ale czego już sam doświadczyłem (nie zdradzam szczegółów :p). Trzeba go pilnować, bo lubi wyjść poza ramy profesjonalizmu, że tak to ujmę ;). Myślę, że minimum 2-óch będzie w kadrze, zwłaszcza, że już w ostatnim meczu Śląsk miał na ławce 1 zmiennika mniej.
Dodatkowo rożne.
Śląsk u siebie nabija średnio 5. Natomiast Ruch dwa ostatnie spotkania wyjazdowe po 6 i 7, natomiast w pierwszych kolejkach na Jagiellonii tylko 3 i 1 z Arką, ale to są trudne wyjazdy dla każdego.
Jakąś tam przeszkodą może być upał, ale z drugiej strony to godzina 18, więc powinno być już okej, no ale gra Ćwielong, choć dobrze, że to nie niedziela ???? .
Ogólnie, to kilku graczy -&gt; Grodzicki, Ćwielong, Kowalczyk łączy te kluby, a to zawsze ciekawa sprawa wrócić na stare śmieci i strzelić bramkę np. Ćwielong który ze Śląska pojechał do Bochum i wrócił do Chorzowa, a nie wspomnę o Kowalczyku, którego nie darzę sympatią, bo namieszał sporo, pojechał do Rosji i wraca do Chorzowa.
Co do samego wyniku, to wydaje się, że wygra Śląsk, chociaż kurs 1.8, jest mały do gry, Ruch ostatnio coraz lepiej, jest nowa murawa na stadionie, nie wiadomo jaka będzie jej jakość, bo z tego co słychać, to panowie się spieszyli z położeniem, ponieważ zbyt późno się za to zabrali, ale może będzie ok.
Ruchowi we Wrocławiu gra się źle. Wygrali tutaj tylko 1 raz - na pożegnanie Staszka Levy&#39;ego ;).
Jeszcze co do Ruchu, forma nieustabilizowana, Waldek miał czas popracować z piłkarzami przez dwa tygodnie, sam jestem tego ciekaw, myślę też, że coś strzelą, ogólnie mam jakieś dziwne przeczucie, że po tych trzech spotkaniach 0:0, może być wyższy wynik 4 i więcej bramek, ale to takie moje skojarzenie pierwsze ;),
W Śląsku nadal kontuzjowany Augusto, nie zagra, ale już trenuje z zespołem i jest szansa, że za tydzień będzie gotowy.
Jeśli chodzi o Ruch, to nie zagra Oleksy za kartki i wciąż kontuzjowany Helik.
Moim zdaniem Śląsk jutro wyjdzie tak:
Pawełek - Dwali, Celeban, Kokoszka, Zieliński/Pawelec - Stjepanovic, Goncalves - Juan Roman, Morioka, Alvarinho - Biliński

KE -&gt; ⛔ 100

K 48,2K

krzy18s

Użytkownik
Sląsk-Ruch 9 rr bet365 1,57
Dość dużo o meczu napisano post wyżej.. Co do meczu to Ruch kopał nie tak dawno z Wisłą Płock tez o 18 w poniedziałek i działo się sporo a w kwesti rożnych to nawet całkiem dużo ich tam było. Ruch nastukał Legi chyba z 8 roznych w jednej połowie przy okazji meczu w Chorzowie w ostatniej kolejce, wiec konsekwencja z rzutami rożnymi zachowana. Śląśk nakrecony zwyciestwem z Wisłą niech walczy i szaleje ????

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
18:00 Śląsk - Ruch
Typ: 1
Kurs: 1.85
buk: Unibet
Wynik:​

Dzisiaj idę zdecydowanie w ekipę gospodarzy. Wrocławianie zadziwili w ostatniej kolejce wysoko wygrywając z Wisłą Kraków na wyjeździe aż 5:1. Dzisiaj takiego pogromu się nie spodziewam, lecz oczekuję od tego zespołu wygranej. Najbardziej martwi mnie to, że w dotychczasowych trzech meczach u siebie Śląsk nie strzelił ani jednej bramki zaliczając trzy bezbramkowe remisy. Dziś mam nadzieję, że gospodarze przełamią tą niemoc, bowiem Ruch w obecnej formie nie jest taki mocny. Goście w ostatniej kolejce ulegli będącej w kryzysie Legii. Z klubu odszedł Mariusz Stępiński, którego jak widać jest ciężko zastąpić. Myślałem, że zrobi to młody Arak, ale na chłopaka myślę, że przyjdzie jeszcze czas. Niestety ten młodzieniec, będzie miał teraz rywala bo do klubu dołączył Eduards Vinjakows. Na koniec chce dodać, że w ostatnim 15-leciu Ruch wygrał tylko jedno wyjazdowe spotkania we Wrocławiu, w 2014 roku pokonał Śląsk 3:2.

KE -&gt; ⛔ 100

teamdoxpl 165

teamdoxpl

Użytkownik
Śląsk Wrocław - Ruch Chorzów
Mój typ: Ruch Chorzów DNB ✅
Kurs: 2.99
Bukmacher: Fortuna

Szykuje się spora masówka na Gospodarzy z tego co widzę. Mnie osobiście drużyna z Wrocławia nie przekonuje. Kolega wyżej słusznie zauważył że Śląsk ma problem ze strzelaniem bramek na własnym terenie. Nie zapominajmy że drużyna Ruchu nie może już sobie pozwolić na stratę punktów. Mecz z Legią był na prawdę słaby w ich wykonaniu, mało składnych akcji, bezsensowne podania, za dużo kombinacji z której nic nie wynikało a Legię można było pokonać prostymi środkami, co udowodniła to Termalica.
Ruch delikatnie wzmocniony, głodny punktów. Wydaje mi się że od pierwszej minuty wystąpi Arak, możliwe że Waldemar Fornalik pokusi się o granie systemem 4-4-2, kto wie, bo doszedł jeszcze Niezgoda który ma ogromny potencjał. Pachnie mi remisem, ale coś mi mówi że Goście będą groźni. Ruch powalczy i na pewno tego nie przegra, uważam że mają szansę zwyciężyć.
KE -&gt; ✅ 199

Otrzymane punkty reputacji: +32
R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Śląsk: Pawełek - Pawelec, Celeban, Kokoszka, Dvali - Stjepanović, Goncalves - Madej, Morioka, Alvarinho - Bilińsk
Ławka rezerwowych: Kamenar, Zieliński, Grajciar, Engels, Riera, Roman, Mervo

Tak jak pisałem, cała trójka nowych na ławce. Wygląda to dobrze ;). Na ławce tylko 1 obrońca.

piotrex007 119,2K

piotrex007

Użytkownik
Śląsk: Pawełek - Pawelec, Celeban, Kokoszka, Dvali - Stjepanović, Goncalves - Madej, Morioka, Alvarinho - Bilińsk
Ławka rezerwowych: Kamenar, Zieliński, Grajciar, Engels, Riera, Roman, Mervo
Tak jak pisałem, cała trójka nowych na ławce. Wygląda to dobrze ;). Na ławce tylko 1 obrońca.
Bardzo fajny dubel wymyśliłeś ???? zmodyfikowałem go u siebie tylko przy linii bramek na over 2,5 i AKO mam 3,26 ;) jeśli mają tu paść bramki, to wierzę, że na dwóch się nie skończy :jezora: Myślałem też o podwyższeniu rogów na 10,5 ale to już odpuściłem, żeby nie przesadzić ???? Także siadamy głęboko w fotelach, zapinamy pasy i niech grają chlopaki dobry, ofensywny mecz ????

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Bardzo fajny dubel wymyśliłeś ???? zmodyfikowałem go u siebie tylko przy linii bramek na over 2,5 i AKO mam 3,26 ;) jeśli mają tu paść bramki, to wierzę, że na dwóch się nie skończy :jezora: Myślałem też o podwyższeniu rogów na 10,5 ale to już odpuściłem, żeby nie przesadzić ???? Także siadamy głęboko w fotelach, zapinamy pasy i niech grają chlopaki dobry, ofensywny mecz ????
Mecz był ciekawy nie powiem, ale jak można przegrać z drużyną, która ma pół stopera. Grodzicki jest tak dramatyczny, że jakby grał za niego jakiś junior to nie byłoby różnicy, a Kowalczyk jeszcze nie do końca w formie.

Ale to w końcu Polska ekstraklasa ???? .

Fajnie za to pokazali się nowi, widać, że jak będą gotowi na więcej niż 45 minut, a myślę, że to już, to będzie w Śląsku jakość w ataku.

teamdoxpl 165

teamdoxpl

Użytkownik
Grodzicki jest bardzo chimeryczny, to fakt. Potrafi przeplatać na prawdę solidne występy tragicznymi. To dzisiejsze podanie które przejął Marioka było bezmyślne, głupie i na miejscu trenera na prawdę zastanowiłbym się nad wystawianiem go. Koj mógłby zagrać obok Kowalczyka a na lewe skrzydło jest przecież Oleksy/Moneta (Oleksy dzisiaj pauzował).
Ale co by tu nie mówić - solidny występ Ruchu. Moim zdaniem Śląsk niczego nie pokazał szczególnego, cieszę się że mój typ siadł ????

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Grodzicki jest bardzo chimeryczny, to fakt. Potrafi przeplatać na prawdę solidne występy tragicznymi. To dzisiejsze podanie które przejął Marioka było bezmyślne, głupie i na miejscu trenera na prawdę zastanowiłbym się nad wystawianiem go. Koj mógłby zagrać obok Kowalczyka a na lewe skrzydło jest przecież Oleksy/Moneta (Oleksy dzisiaj pauzował).

Ale co by tu nie mówić - solidny występ Ruchu. Moim zdaniem Śląsk niczego nie pokazał szczególnego, cieszę się że mój typ siadł ????
Tzn powiem tak, Śląsk może i nie pokazał niczego, ale jakby Morioka strzelił z asysty Grodzickiego, to raczej Śląsk by to wygrał. No ale to gdybanie.

Śląsk ma zasadniczy problem -&gt; boczni obrońcy. Do treningu wraca Augusto i o lewą stronę się nie boję, ale zostaje prawa, tam mamy Pawelca i Zielińskiego.

Pawelec - fajny chłopak, waleczny ambitny, ale bocznym obrońcą to on nie jest, zero wrzutki, zero zagrożenia. Drugi na tą pozycję - Zieliński, umiejętności max na 1 ligę, szkoda, że wszystkie komórki piłkarskie od mamy zabrał brat ???? , no ale co zrobisz.

Śląsk miał oferowanego do gry Javi Chicę. I to za naprawdę małą pensję, nie wiem dlaczego nie wzięli go.
http://www.transfermarkt.pl/javi-chica/profil/spieler/44860

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom