TYPY DŁUGOTERMINOWE EURO2012
#3 Ukraina nie awansuje do 1/4
[1.53]
Buk: SportingBet | Stawka: 200 PLN | PW: 106 PLN
Ukraina to gospodarz Euro, ale nie sądzę by wyszli z grupy. Pewniakiem do wyjścia jest dla mnie
Francja, która może zwojować na tym turnieju wiele. O drugie miejsce będą walczyć Anglicy ze Szwedami.
Anglia ma kłopoty kadrowe, natomiast
Szwecja z Ibrą może pokusić się o awans z drugiego miejsca. Ukraina nie wyjdzie z grupy to dla mnie pewniak.
#4 Zwycięzca grupy D?
Francja [2.50]
Buk: SportingBet | Stawka: 100 PLN | PW: 150 PLN
Francja nie przegrała meczu od 22 meczów! Pod wodzą Blanca grają bardzo dobrze, a w kadrze nareszcie brak afer i nieprzyjemnych sytuacji.
Francja dawno nic nie ugrała, więc czemu w tym roku? Skład mają imponujący. W bramce Lloris. Obrona bardzo solidna, bo tworzą ją zawodnicy z czołowych klubów Europy. Piłkarze tacy jak Evra, Mexes, Rami, Kościelny to solidna marka. W ofensywnie każdy zawodnik praktycznie może zagrać. Pewniakiami na pewno są Ribery i Benzema, a reszta musi walczyć o skład, a Blanc ma w czym wybierać. Stawiam zdecydowanie na Francję.
#5 Wyżej w turnieju - Francja vs. Anglia?
Francja [1.83]
Buk: WillHill | Stawka: 200 PLN | PW: 166 PLN
#6 Wyżej w turnieju - Francja vs. Włochy?
Francja [1.83]
Buk: WillHill | Stawka: 200 PLN | PW: 166 PLN
We Francuzów na tym turnieju inwestuje bardzo dużo. Naprawdę mogą zwojować wiele na tym turnieju. Anglia ma problemy kadrowe, wyleciało już kilku podstawowych zawodników tej drużyny. Kontuzję Terrego, Lamparda, Barrego i zawieszony na pierwsze dwa mecze Rooney. Ponadto nowy trener, który z reprezentacją będzie pracował pierwszy raz, a kto wie jak to wypali. Stawiam zdecydowanie na Francuzów. Co do Włochów to skład może i by był imponujący, ale parę lat wstecz. Przed turniejem wybuchła znów afera korupcyjna, podobno Gigi jest w nią zamieszany, a dobrze wszyscy wiemy kim jest dla reprezentacji Buffon.
#7 Król strzelców Szwecji?
Ibra [3.50]
Buk: SportingBet | Stawka: 100 PLN | PW: 250 PLN
Ten typ upatrzyłem sobie już na początku. Gra zespołu ''Trzech Koron'' będzie opierać się na zawodniku Milanu. To na jego barkach spocznie odpowiedzialność za wyjście z grupy. Ibrahimović świetnie gra w polu karnym, a poza tym wykonuje rzuty karne i rzuty wolne. Kapitan Szwedów na pewno też będzie chciał udowodnić wszystkim na tym turnieju, że może poprowadzić również reprezentację do sukcesu.
#8 Polska awansuje do 1/4
[1.70]
Buk: SportingBet | Stawka: 300 PLN | PW: 210 PLN
Kasa, która miała pójść na bilecik, leci na nasz awans. Wielkie wydarzenie w Polsce, wielkie oczekiwania, wielka nadzieja. Balon w Polsce pod tytułem EURO2012 jest napompowany już solidnie od kilkunastu miesięcy. Wyjdziesz na ulicę euro, otworzysz
TV - euro, wyjdziesz z kumplami - euro. Wszystko zależy od zawodników Smudy. Choć dla wielu kibiców Franek nie powinien być trenerem reprezentacji, to nie ma co już spekulować, tylko zaufać ruchom taktycznym naszego trenera. Wiele kontrowersji wzbudziło nie powołanie Boruca do kadry i jego afera alkoholowa. Smudzie brakowało zdecydowania w sprawie Artura, bo raz go powołał i powiedział, że to On założy bluzę z numerem 1, a potem mu się odwidziało. O miejsce w bramce jestem spokojny, bo mamy Szczęsnego, który zaliczył świetny sezon w Arsenalu. Obrona w ostatnich meczach wyglądał lepiej. Bardzo podoba mi się gra Wasilewskiego, który świetnie gra w powietrzu. Również Francuz ''Perkis'' wyglądał dobrze, a ręka niby mu już nie przeszkadza. Na lewej obronie Beonisch i tutaj mam wątpliwości. Według mnie lepiej byłoby dać szansę Wawrzyniakowi, który rozegrał w tym sezonie rekordową ilość spotkań, niż nie grającemu w ogóle Sebastianowi. Dziwna decyzja Smudy, ale idzie w zaparte. Na prawej obronie Piszczek, którego opisywać nie trzeba, bo jest to dla mnie obecnie top3 obrońca na świecie. W środku pomocy dzielić i rządzić mają Polański i Murawski, a akcje ofensywne ma kreować Ludo Obraniak. Na lewym skrzydle Rybus, który imponuje formą, a na drugiej stronie Kuba, który ma za sobą świetny sezon w BVB. Wynik drużyny w dużej mierze będzie zależał od bramek Lewego. Imponująca ilość goli w Borussi i świetna, równa forma przez cały sezon. Trio z Dortmundu powinno wziąć grę na swoje barki i walczyć o awans z grupy. Martwi mnie brak dobrych zmienników, ale miejmy nadzieję, że nie będą nam Oni potrzebni. Do boju
Polska!
Jak widać moje typy długoterminowe opierają się na grupie D i zespole Francji. Osobiście będę, bo chyba muszę z taką ilością zakładów na nich im kibicować. Do tego dla mnie dwie peffki Ibra i
Polska awans. Liczę na duży zarobek.