Liverpool powyzej 10.5 pkt karnych
1.45@Unibet
jak ktos szuka niezłego beta do jakiegos dubla lub tasmy to w sam raz. Liverpool musi wygrać, czy wygra nie wiem, ale nie wierze, aby odpuscili i nie dali z siebie wszystkiego na Anfield przed the Kop. Base w mega formie, ostatnio przegrali tylko 1-0 z Realem, w lidze tłuka wszystkich po kolei od jakiegos czasu. Grają niezła szybka piłke, w Europie już od kilku lat widac ich progres. Skład Liverpoolu: Mignolet, Johnson, Skrtel, Lovren, Enrique Lucas, Allen, Henderson, Gerrard, Sterling, Lambert. Jest kilku zawodników co nie boją sie kartek jak: Lucas, Skrtel, gerrard, Johnson, Lovren. Ostatnio mecz spacerek jeżeli chodzi o walke i zaangazowanie z Ludogorcem i na zero z kartkami. Dzisiaj musi byc inaczej. Co ciekawe linia na Basel to aż 30.5, w całym meczu 50.5. Buki powariowała i myslą, ze tu Basel bedzie sie bronic i tylko oni beda łapac kartki. Liverpool nie jest tak mocny aby ich zdominowac cały mecz i wygrac kilka do zera. Tu jak nie wygyrzą tego zwyciestwa to go nie odniosą. Kurs malinka jak dla mnie, ja łapałem za 1.50 i grałem grubo.