aka-shakal
Użytkownik
Benfica - Bayer Leverkusen
Remis ::: 3,56 ::: Pinnacle ::: 1/10
0:0 +2,56
Dortmund - Anderlecht
Remis ::: 6,15 ::: Pinnacle ::: 1/10
1:1 +5,15
Galatasaray - Arsenal
Remis ::: 3,63 ::: Pinnacle ::: 1/10
1:4 -1
Juventus - Atl. Madrid
Remis ::: 3,06 ::: Pinnacle ::: 1/10
0:0 +2,06
Real Madrid - Ludogorets
Remis ::: 10,92 ::: Pinnacle ::: 1/10
4:0 -1
Monaco - Zenit Petersburg
Remis ::: 3,23 ::: Pinnacle ::: 1/10
2:0 -1
Olympiakos Piraeus - Malmo FF Remis ::: 4,97 ::: Pinnacle ::: 1/10
4:2 -1
BILANS REMISÓW: +2,56 +5,15 +2,06 -4 = +5,77
Ja dziś widzę to tak. Większość klubów praktycznie gra o pietruszkę, albo poziom drużyn jest bardzo wyrównany jak np. Monaco z Zenitem czy Atletico z Juventusem. W tym meczach naprawdę można się licytować do usranej śmierci kto w tym meczu jest faworytem i tak nic z tego nie wyniknie, dlatego najbardziej prawdopodobnym wynikiem jest przynajmniej dla mnie remis. O dziwo we Włoszech około 70% osób na Oddsportal typuje remis czyli jak znamy życie taki wynik nie padnie, chociaż wszystko jest możliwe.
Uważam, że kursy na remis w Madrycie, Dortmundzie czy Grecji są mocno przesadzone. Real kiedyś biegał przecież po boisku z herbem B w i n. Dortmund się mocno męczy w tym sezonie. Leverkusen oddało 6 punktów Monaco, grają niby o 1 miejsce w grupie, ale Portugalia to zawsze trudny teren. Dziś będzie remisowo Panowie & Panie!
Liczę też na to, że Liverpool będzie chciał uniknąć gry w LE. Przegrają z Basel, a Real zremisuje, wtedy Bułgarzy grają w LE, a Liverpool zajmie ostatnie miejsce.
Remis ::: 3,56 ::: Pinnacle ::: 1/10
0:0 +2,56
Dortmund - Anderlecht
Remis ::: 6,15 ::: Pinnacle ::: 1/10
1:1 +5,15
Galatasaray - Arsenal
Remis ::: 3,63 ::: Pinnacle ::: 1/10
1:4 -1
Juventus - Atl. Madrid
Remis ::: 3,06 ::: Pinnacle ::: 1/10
0:0 +2,06
Real Madrid - Ludogorets
Remis ::: 10,92 ::: Pinnacle ::: 1/10
4:0 -1
Monaco - Zenit Petersburg
Remis ::: 3,23 ::: Pinnacle ::: 1/10
2:0 -1
Olympiakos Piraeus - Malmo FF Remis ::: 4,97 ::: Pinnacle ::: 1/10
4:2 -1
BILANS REMISÓW: +2,56 +5,15 +2,06 -4 = +5,77
Ja dziś widzę to tak. Większość klubów praktycznie gra o pietruszkę, albo poziom drużyn jest bardzo wyrównany jak np. Monaco z Zenitem czy Atletico z Juventusem. W tym meczach naprawdę można się licytować do usranej śmierci kto w tym meczu jest faworytem i tak nic z tego nie wyniknie, dlatego najbardziej prawdopodobnym wynikiem jest przynajmniej dla mnie remis. O dziwo we Włoszech około 70% osób na Oddsportal typuje remis czyli jak znamy życie taki wynik nie padnie, chociaż wszystko jest możliwe.
Uważam, że kursy na remis w Madrycie, Dortmundzie czy Grecji są mocno przesadzone. Real kiedyś biegał przecież po boisku z herbem B w i n. Dortmund się mocno męczy w tym sezonie. Leverkusen oddało 6 punktów Monaco, grają niby o 1 miejsce w grupie, ale Portugalia to zawsze trudny teren. Dziś będzie remisowo Panowie & Panie!
Liczę też na to, że Liverpool będzie chciał uniknąć gry w LE. Przegrają z Basel, a Real zremisuje, wtedy Bułgarzy grają w LE, a Liverpool zajmie ostatnie miejsce.