Zakład bez ryzyka do 110 zł
Bonus od depozytu do 400 zł
Zapraszam do dyskusji
i podawania swoich typów z analizami
Ja proponuje grac na kartki sedziuje D.Skomina...Wiadomo ze jedna z druzyn odpada wiec zoltka sie pod koniec posypia tylko ciekawe jaka linia bedzie...1-0 promuje Liverpool do dalszej fazy. Jeśli Napoli uda się wbić gola Liverpoolowi, to możemy byś świadkami szaleńczych ataków podopiecznych Jurgena Kloppa, bo wtedy muszą wygrać dwoma golami.
Pytanie - lepiej grać na bramki czy cornery w stronę The Reds?
Może ktoś to potwierdzić? Myślałem, ze Liverpool musi wygrać dwoma golami i że typ "gol w obu połowach" w fortunie za 1,45 był pewniakiem.1-0 promuje Liverpool do dalszej fazy.
chyba balans ????Prawdę mówiąc nie wiem skąd ten hurraoptymizm i granie na Liverpool że wygrają, a co dopiero że wcisną bramkę do 15 minuty. Napoli to dobry zespół, ancelotti wprowadził bilans między obrona a atakiem, nie jak w zespole sarriego że tylko ofensywa. Wszyscy jak zawsze przeceniają zespoły z angliA, a kończy się jak zawsze. Nawet city które jest bardzo mocne ma problemy żeby wygrywać mecze w swojej grupie, gdzie nawet Lyon nie ma raczej podejścia do Napoli. Ja w tym meczu szedlbym w over kartkowy, bo emocji na pewno nie zabraknie.
No i tu muszę powstrzymać tę plotki bo Chumi nawet nie jest powołany, a Suarez nie zagra, zapewne podobnie jak Miranda, a Semedo jest w dobrej formie. Messi jest na świeżości więc pewnie zagra. Poniżej lista powołanych przez Ernesto. Wydaje mi się, że Barca na luzie zagra ale przynajmniej bramkę wbije. Ostatnie 3 mecze - 10 goli strzelonych, ostatnie 5 na Camp Nou - 16 strzelonych. Więc bramkę myślę, że strzelą bankowo, od lutego nie było takiego meczu, żeby u siebie gola nie strzelili (nie trafili tylko w TOWARZYSKIM z Espanyolem), a skoro raczej będą grać na luzie, a Tottenham o życie, to i zapewne stracą a ich obrona ostatnio nie jest najlepsza, dlatego na to spotkanie najprosciej BTS @1,45Cillessen - Semedo, Chumi, Vermaelen, Miranda - Denis Suarez, Carles Alena, Arthur - Munir, Coutinho, Suarez
Po internecie krąży plotka, że właśnie takim ustawieniem ma zacząć jutro spotkanie ekipa Blaugrany, a to wydaję się ciekawą plotką, która daje mi nadzieję, że jutro Tottenham zapewni sobie awans do kolejnej fazy rozgrywek.