Pool vs Napoli
ov 9.5 RR @ 1.70
Bez dwóch zdań najlepsza opcja z możliwych na to spotkanie i jestem nie mal, że pewien powodzenia. Wchodzę mocno. Sprawa jest banalnie prosta i nie ma co zbędnie lać wody. The Reds o początku będą grali swoje i zdecydowanie przeważali a co za tym idzie będzie sporo kornerów. Tutaj nie ma opcji, że Anglicy strzelą bramkę a rożne przestaną lecieć, ponieważ wtedy to Włosi będą zmuszeni do falowych ataków. Jaki wynik by nie był to ktoś będzie atakował zdecydowanie mocniej i nie zdziwi mnie jak oni tą linię pokryją w pierwszej połowie. Jeśli ktoś chce coś zagrać w tym spotkaniu to z ręką na sercu mogę polecić właśnie ten bet.
Barca vs Totki
Koguty ov 4.5 RR @ 1.80
Kolejna bomba. Barca pewne pierwsze miejsce, najmocniejszym składem nie zagrają na pewno, choć wiadomo...przemeblowana Barca jest i tak lepsza o większości w szczególności, że z Anglikami zawsze dobrze się im grało.
Koguty muszą i doskonale Poczetino wie,że są w stanie wywieźć z Camp Nou nawet trzy oczka. Nie mają nic do stracenia i jeśli geniusz Argentyńczyka się nie oobjawi kilkukrotnie i Barca nie zakończy spotkania w pierwszej połowie to Totki będą atakować atakować i jeszcze raz atakować a mają czym i te 5 korków jest zdecydowanie do pokrycia.
Buk sts