>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

6. kolejka fazy grupowej Ligi Mistrzów - 11.12.2013 - środa

Status
Zamknięty.
L 1,6K

lukaszlf

Użytkownik
Nie zawsze magiczne &quot;value&quot; to coś najważniejszego. Kursy są wg mnie ustawione prawidłowo. Basel już od poprzedniego sezonu umie grać z Chelsea, krąży jakaś klątwa, a tak na poważnie to po prostu mam wrażenie, że Londyńczycy za każdym razem lekceważą Basel, a Basel się spina. I to tyle w temacie &quot;pazura&quot;. Już ze Steaua jakoś nie byli w stanie wygrać, nawet u siebie. Za Schalke przemawia także to, że już raz ograli Basel na wyjeździe. Mają tego nie powtórzyć dzisiaj u siebie kiedy od tego zależy być albo nie być w LM ? Osobiście mam nadzieję, że jednak Schalke04 ogarnie bo pograłem ich dosyć grubo.

Ja dzisiaj to bym bardziej bał się niespodzianki w Marsylii, ale na Dortmund z podpórką też zagrałem.
Value to cos najwazniejszego jak chcesz w longtermie być na plus, a więc bzdury tu piszesz i wcale nie chodzi o to czy mecz akurat wejdzie, bo grajac kursy 1.20-1 30 nawet jak ci wejdzie 80 procent to i tak zysk z tego żaden. Na Schalke nie jest wystawiony poprawnie bo powinno byc 2.00. Po 1.7-1.8 to nie opłaca się tego ruszać. Value masz jeszcze w Schalke jednym golem, bo patrząc na to co dzieje się w klubie to będzie ciężko o dwubramokowy wynik

scyth 98

scyth

Użytkownik
Barcelona - Celtic
Typ: powyżej 2,5 żółtych kartek
Kurs: 1,50
Buk: Tototlotek

Nie wiem czy typ już się gdzieś przewinął, nie czytałem poprzednich postów.
Linia na poziomie 2,5 wydaje mi się absurdalna.
- Celtic to wyspiarze, agresję mają we krwi
- Styl Barcelony może denerwować rywali, długie wymiany piłek i techniczne zabawy w dziada
- Celtic, mimo, że o nic już nie gra to nie będzie chciał przegrać 5-0 czy 6-0, nie odstawią nogi i będą przerywać akcje Barcy zgodnie z przepisami lub nie
- &quot;Rachunki do wyrównania&quot; po ostatnim meczu i akcji Neymara
- W Barcie ma kto przyaktorzyć jak choćby wspomniany Neymar. Bardzo lubię Brazylijczyka ale teraz już nawet gdyby był faulowany to moze się zdarzyć że wyłapie żółtko bo sędziowie już chyba nie widzą czy rzeczywiście ktoś wszedł mu w nogę czy jednak dołożył coś od siebie (mecz ligowy sprzed kilku tygodni i 2 nieodgwizdane faule na Neymarze)
Argumenty pisane tylko po to aby nie wrzucać &quot;suchego&quot; typu. Dla mnie sprawa jest oczywista - 3 ŻK mogą być już nawet w I połowie.
Polecam do jakiegoś grubszego dubla

barc_a 219

barc_a

Użytkownik
Schalke vs Basel

Dostaliśmy od bukmacherów prezent na święta! Kurs 5.00 na gości jest warty zagrania. Lecz gram tutaj X2, ponieważ remis satysfakcjonuje gości w 100%. W pierwszym meczu pomiędzy tymi drużynami Basel przegrał lecz nie zasłużenie 0-1. Pokonali 2 razy Chelsea a Schalke uległo anglikom 3-0 i 0-3. Basel wygrywając lub remisując jest w 1/8 Ligi mistrzów, co dla mnie nie będzie żadnym zaskoczeniem. To co zrobili w rewanżowym meczu z Chelsea to brak słów. Zdominowali rywala pod każdym względem. Na dzisiejsze spotkanie wyjdą najprawdopodobniej ustawieniem 4-1-4-1. ;)
Schalke vs Basel / X2 / 1.90 ⛔/ ????czerwona kartka wszystko zmieniła​

dondamajk 40

dondamajk

Użytkownik
Przytoczyłem 4 ostatnie spotkania, mając trochę chęci ludzie interesujący się tym typem na pewno rozwiną sobie ostanie spotkania na livesports i zrozumieją co to znaczy gra w kratkę. Co do stylu gry napisałem, że nie jest on imponujący i sam przyznałeś mi rację.
Mi chodziło tylko o to, że przytaczasz pewne fakty... w tym wypadku bilans 2-2-0 i mówisz o grze w kratkę... dla mnie wysnuwając taką teze trzeba przytoczyć taką listę wyników, żeby tą kratkę pokazać... bo jak dla mnie to w wynikach Milanu nie ma żadnej kratki... do meczu z Chievo dno i festiwal nieskuteczności (porażki i remisy), a później powolna zwyżka formy drużyny i pojedynczych grajków i przejście na lepszą stronę mocy (zwycięstwa i remisy). Forma w Milanie jest kiepska, ale rośnie, drużyna gra ewidetnie przeciwko trenerowi, ale w takim meczu nie pozwolą sobie na manifestacje.
Zadajesz mi pytanie, po czym sam na nie odpowiadasz. Styl w jakim graja zawodnicy przenosi się na styl i wyniki zespołu. Zawodnicry grają w kratkę to i zespól gra w kratkę to moja odpowiedź.
A dla mnie to nie jesto oczywiste... i obserwuję sytuacje odwrotną od 2 czy 3 sezonów właśnie w Milanie. Drużyna gra bardzo przeciętnie OD LAT i tak jak napisałem, bazuje na formie pojednczych zadowników... zazwyczaj znajdował się jakiś koń zaprzęgowy (np. w zeszłym sezonie najpierw Szary a pote Balo i było LM)... teraz u tych zawodników jest huśtawka (Balo, Kaka, Szary, Monto) lub są kontuzjowani (Pazzo) i w przypadku ich formy jest właśnie kratka. W przypadku CAŁEGO Milanu nie ma kratki... jest po prostu żadzizna... mniejsza lub większa, ale żadzizna.
A oglądałeś mecz? Barca grała w możliwie najsilniejszym składzie, Ajax był w tym meczu lepszy pod każdym względem. To nie żaden cud.
Przyznam, nie oglądałem, ale widziałem wcześniejsze mecze i nie przekonasz mnie, że gdyby Barca musiała wygrać, to by tego nie wygrała po prostu... można ich nie lubić (a akurat ich nie lubie) lub zarzucać zniżkę formy, ale wciąż z Messim i resztą w składzie są piekielnie mocni... 1-2 lvl wyżej niż Ajax i Milan.
Nie przekreślał bym tak pochopnie chłopaków z Ajaxu. Mają na tyle szeroką kadrę, że są w stanie załatać każdą dziurę. Np. taki Ligeon i Denswil ostatnio z Bredą zagrali bardzo pewnie. To, że zabraknie dwóch podstawowych obrońców to nie znaczy, że od razu w lini obrony zabrkanie spokoju. Wystarczy, że zagrają rozważnie, i bez większych błędów, resztę dokończą chłopaki z ofensywy katując również dziurawą obronę ekipy z Mediolanu.
Ja próbuje Ci uświadomić pare bezdyskusyjnych faktów, doświadczenie i ogranie w takich meczach gra kluczową rolę... to raz. Ajax ma lepszą formę i zespół jako całość, ale Milan ma gwiazdy, które w takich meczach biorą ciężar na siebie. Układ w grupie jest idealny pod akutalne możliwości Milanu... piekielnie słabo idzie im granie piłką i atak pozycyjny mamy na poziomie Ekstraklasy... ale tutaj można się spokojnie bronić (obrona to też nie to co kiedyś, ale potrafi zagrać solidnie co jakiś czas) i kontrować... a jest kim... Szary, Kaka i Balo narobią młynu i zobaczysz to już za 2h. Jak dla mnie Ajax będzie dominował i cisnął, bo musi... ale łatwo bramki nie strzelą... i bardziej skłaniam się, że Milan ukąsi na jakiejś kontrze.
Nie rozumie jakie &quot;ale&quot; masz do moich &quot;tendencyjnych&quot; faktów skoro praktycznie z każdym się zgodziłeś na korzyść mojego typa.
Podałem z 8 cytatów... zgodziłem się z pierwszym i ostatnim. Także zrobie małe resume raz jeszcze. TAK, jest to mecz dwóch drużyn grających o awans. TAK, Milan będzie grał asekuracyjnie, bo może, bo nie ma aktualnie potencjału na inną grę, bo od 1min to on będzie w kolejnej fazie. NIE, Milan nie wyjdzie tutaj z podkulonym ogonem, bo w klubie zawsze ważne było LM, grają u siebie i jest ciśnienie na kase z LM, szczególnie, że w przyszłym sezonie jej nie będzie. NIE, Ajax nie ustawi sobie takiej drużyny swoim młodzieńczym bieganiem i ambicjami. NIE, gracze Ajaxu nie zagrają jak stary wyga, bo nie mają jeszcze ogrania na takim poziomie, w meczach o wyższą stawkę. NIE wygrywanie w średniej lidze Holenderskiej nie robi na mnie wielkiego wrażenia. NIE, forma Milanu w ostatnich meczach nie jest w kratkę, jest ewidentnie zwyżkowa. NIE, kontuzje nie osłabiają w dużym stopniu zespołu rossonerich. Jedynym osłabieniem jest brak Abate, delikatnym Birsy i Pazzo bez którego radzą sobie od dłuższego czasu. Coraz lepiej grają za to Kaka i Balo i ta para napsuje najwięcej krwi Ajaxowi. Wrócił też Szary, który na kontrze zawsze jest groźny, ze swoim jedynym zwodem do środka.
NIE Ajax nie sprawi niespodzianki, nie wygra, nie awansuje i nie napełni Twojej kieszeni. TAK będzie dominował, ale cały czas ze swoim wybieganiem i ambicjami są za krótcy na Milan, który gra jednak zdecydowanie lepiej niż na początku sezonu.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Value to cos najwazniejszego jak chcesz w longtermie być na plus, a więc bzdury tu piszesz i wcale nie chodzi o to czy mecz akurat wejdzie, bo grajac kursy 1.20-1 30 nawet jak ci wejdzie 80 procent to i tak zysk z tego żaden. Na Schalke nie jest wystawiony poprawnie bo powinno byc 2.00. Po 1.7-1.8 to nie opłaca się tego ruszać. Value masz jeszcze w Schalke jednym golem, bo patrząc na to co dzieje się w klubie to będzie ciężko o dwubramoowy wynik
Napisałem, że nie zawsze to coś najważniejszego i dzisiaj właśnie jest to nie zawsze. Oczywiście jest to istotne, ale nie najważniejsze. Kiedy masz dużą pewność, że coś ci wejdzie i nawet jak czujesz, że buki zaniżyły kurs, też to grasz, a ja wcale nie uważam, że są zaniżone kursy na Schalke04. Ludzie grający na Basel zapominacie z kim na co dzień rywalizują obie ekipy, nawet sam poziom rozgrywek ligowych to już inne wymagania. Schalke na co dzień gra z Dortmundem, Bayrem czy Leverkusen, a Basel z kim niby ? Przy okazji LM czy LE mają szansę spotkać kogoś wymagającego. Prześledźcie sobie też poprzedni awans w 2011/12 do fazy pucharowej, mecz rozstrzygający z United był u nich. Oczywiście nie jestem tego pewien na 100%, ale na 75% i zagrałem to grubo. Zobaczymy niedługo kto miał rację.

K 0

kacperr

Użytkownik
grupa F Olympique Marsylia - Borussia Dortmund 1X2 Bor. Dortmund - 1.36
grupa G Austria Wiedeń - Zenit St. Petersburg 1 X 2 i liczba goli Zespół 2 zwycięży, a w meczu padnie mniej niż 3,5 gola - 2.40
grupa H FC Barcelona - Celtic Handicap 0:3 Celtic - 1.67
Dlaczego ?
Grupa F- Borussia jedzie po Awans ostatni mecz pomiędzy nimi to 0-3 dla Borussi ale w 2011 roku to Olympique Marsylia wygrał 3-0 u siebie , dzisiaj niegrają o nic wiec zwycięstwo Borussii wskazane
Grupa G- To być albo nie być dla Zenitu mecz warty 20mil Euro ???? Austra o nic nie gra ostatni mecz miedzy nimi to 0-1 (pomiędzy tymi drużynami bardzo mało bramek pada) stad ten zakład poniżej 3.5gola
Grupa H- Barcelona bez Messiego to w ataku -60% ???? dla tego gram 0-3 dla Celticu aaa może się zdarzyć ze coś ustrzelą ????

R 50

radeknic

Użytkownik
Witam,
Olympic- BVB -2 kurs 1,4 efortuna
No to już większość napisała, liczy się przejście dalej. Więcej nie trzeba dodawać
Ac Milan- Ajax 2 kurs 5,45 efortuna
Ac Milan jest to drużyna aktualnie do ogrania, to już nie jest ten potężny Milan co kiedyś. Ajax radzi sobie coraz lepiej, defensywa gra coraz lepiej. Będzie to ciekawy mecz a kurs na Ajax to duże value, przy czym Ac Milan dopiero zaczyna się podnosić. Podkreślam dopiero zaczyna.
Schalke- Basel 02 kurs 2,15 efortuna
Według mnie to kolejne value na dziś. Schalke w kontuzjach, a oglądając mecz Szwajcarskiego klubu z Chelsea wcale nie grali źle, ba grali bardzo dobrze. Wysokie krycie już w okolicach 40 m. Będzie to zacięte spotkanie. Dla odważniejszych 2.

yebaka 1,4K

yebaka

Użytkownik
NAPOLI - ARSENAL 2 BET365 2,70
W najlepszej sytuacji w grupie jest Arsenal . Wystarczy jeden punkti Kanonierzy mają awans z 1 -ego miejsca . Nie sądze by Arseanl grał tutaj tylko i wyłacznie o remis . Napoli to ma przesrane , gdyż nawet ewentualne zwycięstwo dzisiejszego wieczoru nie gwarantuje im awansu . Forma Napoli nie napawa optymizmem , bo włosi w lidze na ostatnich 4 meczy wygrali tylko raz . Arsenal przewodzi w Premier League i na dodatek mają super serię zwycięstw ( 14 meczy - 12 zwycięstw ) . Sędzią spotkania jest Węgier V.Kassai .Kieruję się tutaj w stronę Kanonierów .

MILAN - AJAX 1(-1,5) BET365 2,67
Ajaź po ostatnim zwycięstwie z Barceloną nadal ma szanse na awans do 1/16 LM . Ajax nie odniósł jeszcze zwycięstwa w tegorocznej LM na wyjeździe . Włosi wjechali na odpowiedni tor po nie zbyt udannym początku sezonu . Milan bez kontuzjowanego Amelii , do składu wracają : Pazzini oraz De Sciglio .
W Amsterdamie za kartki pauzują : Veltman i Denswil .
Sędzią jest znany wszystkim Howard Webb .
Przewidywalne składy :
Milan :
Abbiati - Poli , Mexes , Zapata , Emanuelson , Montolivo , De Jong , Nocerino , El Shaaway , Balotelli , Kaka .

Ajax :
Cilessen - Van Rhijn , Van Der Hoorn , Moisander , Ligeon , Klaasen , Blind , Serero , Schone , Hoesen , Fischer .
Nie wyobrażam sobie Milanu bez awansu .

SCHALKE - BASEL 1 1,73
Braki Schalke :
Huntelaar , Aogo , Hoger , Annan
Braki Basel :
Safari , Diaz
Przewidywalne składy :

Schalke : Fahrmann - Uchida , Howedes , F,Santana , Kolasinac - Matip , Neustadter - Farfan , K-p. Boateng , Draxler , Szalai
Basel: Sommer - Voser , Schor , Ivanov , T. Xhaka , Serey Die - Salah , Elneny , F.Frei , Stocker - Streller .

Schalke bez trzech waznych ogniw, a Basel to mocna i solidna druzyna . Daję tutaj sznse Królewsko - niebieskim i typuję czystą jedynke pomimo tych osłabień .

L 1,6K

lukaszlf

Użytkownik
Napisałem, że nie zawsze to coś najważniejszego i dzisiaj właśnie jest to nie zawsze. Oczywiście jest to istotne, ale nie najważniejsze. Kiedy masz dużą pewność, że coś ci wejdzie i nawet jak czujesz, że buki zaniżyły kurs, też to grasz, a ja wcale nie uważam, że są zaniżone kursy na Schalke04. Ludzie grający na Basel zapominacie z kim na co dzień rywalizują obie ekipy, nawet sam poziom rozgrywek ligowych to już inne wymagania. Schalke na co dzień gra z Dortmundem, Bayrem czy Leverkusen, a Basel z kim niby ? Przy okazji LM czy LE mają szansę spotkać kogoś wymagającego. Prześledźcie sobie też poprzedni awans w 2011/12 do fazy pucharowej, mecz rozstrzygający z United był u nich. Oczywiście nie jestem tego pewien na 100%, ale na 75% i zagrałem to grubo. Zobaczymy niedługo kto

Akurat kwestia z kim grają na codzień nie jest tu tak istotna. W LM liczy się doświadczenie bardziej niż siła ligi. Schalke pod dużą presją i jak dla mnie mogą się tu potknąc. I nie chodzi o licytowanie się, kto miał racje, ale o opłacalność grania pewnych kursów. Stawianie na Schalke to sliski temat

D 26

donekd

Użytkownik
AC Milan - Ajax Amsterdam
Typ : Goście zdobędą bramkę
Kurs : 1,50
Unibet

Na tapetę biorę mecz , który odbędzie się na San Siro . Milan podejmie Ajax . Stawką meczu jest awans do fazy pucharowej . Większość tu typuje zwycięstwo Milanu , oczywiście tych typów nie neguje , jednak wg. mnie Milan nie będzie miał dziś łatwo , jednak mam takie wrażenie , że 11 Grudnia to nie będzie dzień włoskich drużyn i możemy mieć sensację na San Siro . Ale przejdźmy do rzeczy . Zacznijmy od gospodarzy . Forma Milanu od meczu z Celtic zwyżkuje. Z przodu gospodarze fajnie grają , ostatnie trzy mecze , to mecze wyjazdowe i we wszystkich strzelali min. 2 bramki . Jenak z tyłu już nie jest tak kolorowo . Milan za dużo traci . Nieszczelną defensywę potrafili wykorzystać m.in. gracze Livorno , którzy zaaplikowali 2 bramki . Taką postawę defensywy powinni wykorzystać rozpędzeni gracze Ajaxu . Od 10 listopada notują oni same zwycięstwa , warto też zaznaczyć , że pokonali oni wielką Barcę 2-1 , okej , ktoś powie , że Barca gra słabo ostatnio , ale Barca to Barca . Od wspomnianego 10 listopada aplikują rywalą po 3 , 4 bramki . Wyjątkiem był wspomniany mecz Barcy . Ajax w takim gazie powinien spokojnie strzelić choć jednego gola dziurawej obronie Milanu , a mam wrażenie , że na jednej się nie skończy . Jednak nie będę ryzykował bo sport to sport i może się zdarzyć wszystko i zagram typ podany wyżej po w miarę fajnym kursie ;)

M 69

maxxx1906

Użytkownik
Kilka przemyśleń z mojej strony.
Milan -Ajax
Kurs na Milan mało atrakcyjne powinno być koło 2 zł , Włosi to wielka marka już nie raz ich skreślano przed meczem, a mimo to wygywali.Mecz o awans, lekko można by było zagrać na ajax bo kurs jest całkiem całkiem. Wcale nie jest powiedziane że w obecnej formie nie są w stanie klepnąc Milanu.
Milan tylko w jednym meczu nie stracił w tym sezonie a Ajax w jednym nie strzelił.Włosi to minimaliści zadowolą się remisem i nie sądzę aby rzucili się od początku do szalonych ataków.Sędziuje
Howard Weeb a on jak na anglika to kartki lubi.
Na ten mecz proponuje
AC Milan - Ajax : Goście trafiają 1.61 ⛔
Ajax +1 2,26 ✅
Zółte Kartki powyżej 5 1,92 (5 równa się zwrot ) Zwrot
Betsson
Marsylia - Borussia Dortmund

W BVB kłopoty kadrowe jednak sory , ja po prostu nie wierzę że mając los w swoich rękach wtopią to z Marsylią.Z ofensywy nie dostępny jest tylko sahin, powinni to wygrać. Determinacja podwójna bo o lidzę już mogą sobie pomarzyć o tytule 10 pkt do Bayenru to za dużo, zostaje im LM i Puchar.
Ostatni dymisja trenera w Francji więc to na pewno nie wpłynie obojętnie na ich poczynania.
Borussia Dortmund 1,41 ✅
Betsson
Austria - Zenit St.Petersburg
Ja dziś Ruską też nie ufam, cudów ostatnio nie grają.Obstawiam ostą grę w Austii a w połączeniu z tym panem Aleksandar Stavrev
sezon mecze/:zoltakartka:/????
13/14 14/54/5
12/13 25/113/12
11/12 26/106/11
10/11 21/83/ 12

Powyżej 4,5 kartki 1,86⛔
Czerwona Kartka
4,5⛔
Under 2,5
1.98⛔
Betsson
Chelsea - Steaua Bucharest
Pewnie Anglicy pokuszą sie o mały HC jednak ja tu bym pograł na kartki
sędzią jest Gianluca Rocchi, włoski sędzia na angielski terenie biorę to z chęcią zwłaszcza że linia niska.
13/14 13 / 49:zoltakartka:/7 ????
12/13 30/ 164/ 12
11/12 26/115/9
10/11 31/123/13
Powyżej 2,5 karki 1,76✅
Betsson
Atletico Madryt - Fc Porto
Liczba żółtych kartek powyżej 3,5 opis w typach dnia ✅
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-11-12-2013-sroda-100678-3.html#post4079217

scott99 4,6K

scott99

Użytkownik
Austria Wiedeń - Zenit⛔
Under 3.5
Kurs: 1.40

Austria może i nie gra o nic ale na pewno tanio skóry nie sprzeda , pokazali to już w pierwszym meczu w Rosji, gdzie padł bezbramkowy remis. Moim zdaniem to nie będzie piękny mecz obfitujący w wiele goli. Zenit na wyjazdach w LM nie jest jakiś bramkostrzelny, dlatego tym bardziej liczę tutaj na UNDER 3.5.
Marsylia - Dortmund ✅
Under 3.5
Kurs: 1.57

Bardzo ważny mecz dla BVB, który pewnie wygra ale raczej po ciężkim meczu, nie spodziewam się tutaj wielkich fajerwerków pewnie będzie jakieś 1:2✅ dla BVB. Obydwie drużyny ostatnio mają zniżkę formy i myślę, że należy to wykorzystać 1.57 na UNDER 3.5 w takim meczu jest dla mnie fajnym kursem.
Chelsea - Steaua✅
NO BTS
Kurs: 1.61

Chelsea gra o pierwsze miejsce w grupie, więc jest pełna mobilizacja aby uzyskać dziś ładny wynik przed własną publicznością po ostatniej ligowej wpadce ze Stoke. Wiadomo Chelsea traci w ostatnim czasie dużo bramek, ale dzisiaj prawdopodobnie zagra na 0 z tyłu. Outsider grupy, czyli Steaua bramki zdołała strzelić tylko z FC Basel (2 remisy po 1:1 i to szczęśliwe)
Schalke - FC Basel⛔
X2
Kurs: 2.15

Schalke może i musi wygrać ale wiadomo jak to czasami bywa z tym &quot;musi&quot;.
Po ostatnich fatalnych wynikach jest duża presja na drużynie gospodarzy co raczej im nie pomoże, przypomina mi się jak kiedyś z Wisełka też musiało wygrać a jak się skończyło to każdy pamięta. Oczywiście to była całkiem inna drużyna ale dzisiaj FC Basel może ich również wyeliminować czego zapewne chciałby Murat Yakin, który po sezonie prawdopodobnie opuści FC Basel, i chciałby w tym sezonie dojść jak najdalej w LM. Zawodnicy FC Basel wiedzą o co grają, jeżeli udowodnią swoją wartość w takim meczu o awans z grupy LM, na pewno co niektórzy zyskają w oczach trenerów mocniejszych klubów.

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Ponoc na ulicach Mediolanu juz trwaja zamieszki przed meczem Milanu i Ajaxu. Dwoch kibicow Ajaxu zostalo dzgnietych nozem z czego jeden bardzo powaznie - donosza Holenderskie media...
Widac atmosfera troche przerasta kibicow. Na boisku tez moze byc goraco, nie mowiac juz o tym co bedzie sie dzialo na trybunach...

sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
Milan ma gwiazdy
Chciałem Ci zwrócić uwagę, że te gwiazdy jakoś ostatnio zawodzą, a nie trzeba gwiazd by grać dobry kawał football&#39;u. Przykładowo Atl. Madrid. (tylko nie pisze, że w tym przypadku to ja jestem fanem i nie jestem obiektywny).

NIE, Milan nie wyjdzie tutaj z podkulonym ogonem, bo w klubie zawsze ważne było LM, grają u siebie i jest ciśnienie na kase z LM, szczególnie, że w przyszłym sezonie jej nie będzie.
Nigdzie nie napisałem, że wyjdą z podkulonym ogonem. Stwierdziłem, że będzie to dla nich trudne spotkanie.
NIE, Ajax nie ustawi sobie takiej drużyny swoim młodzieńczym bieganiem i ambicjami.
Ty chyba nawet nie pokwapiłeś się sprawdzić jakim składem gra Ajax. Może i jest to drużyna młoda, ale z ambicjami i ograna. Także to nie tak, że jest sytuacja awaryjna i wskakuje nagle dwóch młodzików którzy kontakt z pierwszą drużyna mają tylko na treningu.
NIE, gracze Ajaxu nie zagrają jak stary wyga, bo nie mają jeszcze ogrania na takim poziomie, w meczach o wyższą stawkę.
Na takim poziomie może i nie ale kopać to oni potrafią.
NIE wygrywanie w średniej lidze Holenderskiej nie robi na mnie wielkiego wrażenia.
Chciałbym zobaczyć Twój Milan na tle tej ligi
NIE, forma Milanu w ostatnich meczach nie jest w kratkę, jest ewidentnie zwyżkowa.
Idzie ku górze, lecz nadal rezultaty to loteria, rzekł bym że nadal kratka.
NIE, kontuzje nie osłabiają w dużym stopniu zespołu rossonerich.
Stwierdzasz, że Ajax zagra lipę bo do składu wskoczyło dwóch grajków którzy w ostatnich meczach zagrali sporo minut, a rzeczesz, że Milan takich problemów mieć nie będzie gdzie w ich przypadku raczej nie dają szans grajkom z poza pierwszej 11 w przypadku oborny?
NIE Ajax nie sprawi niespodzianki, nie wygra, nie awansuje i nie napełni Twojej kieszeni.
O tym przekonamy się juz za 40 minut. Ukłon w Twoja stronę, że w to wierzysz.
Reasumując jest to mój ostatni post na temat tego meczu. Nasze za i przeciw zweryfikuje boisko za chwile i dwa momenty. Obejrzę ten mecz z czystą przyjemnością ????

dzipkis 897

dzipkis

Użytkownik
Barcelona - Celtic
Oficjalne składy
FC Barcelona: Pinto; Montoya, Piqué, Mascherano, Adriano; Xavi, Sergio, Sergi Roberto; Pedro, Neymar, Alexis

Celtic Glasgow: Forster; Lustig, Ambrose, Van Dijk, Ledley; Matthews, Brown, Biton, Boerrigter; Samaras, Pukkki

Jak widać Tata Martino podszedł do spotkania bardzo poważnie i wystawił na dobrą sprawę tylko jednego zmiennika - Sergiego Roberto, który zastąpi Iniestę. Oprócz tego można powiedzieć, że skład jest wystarczająco mocny i zdeterminowany aby odprawić dziś Celtic. Jak wiadomo Barca podreperowała sobie trochę morale ostatnim zwycięstwem nad Cartagena. Nie ma można jednak powiedzieć, że był to rywal wymagający dlatego też wynik i gra tamtego spotkania nie może być jakimś pewnym wyznacznikiem. Po prostu zrobili to co mieli zrobić, wygrali można powiedzieć najmniejszym nakładem sił. Dzisiaj mają okazję na efektowne zakończenie grupowej fazy LM i pokazanie, że te dwa przegrane spotkania z Ajaxem i Athleticiem były tylko wypadkiem przy pracy. Blaugranie do zapewnienia sobie pierwszego miejsca brakuje zaledwie jednego punktu natomiast Barca nigdy nie gra na remis, zawsze starają się wygrać i nie mam cienia wątpliwości, że dziś również tak będzie. Do składu wraca Neymar, który po ostatnich meczach gdzie marnował bardzo dogodne sytuacje, ma coś do udowodnienia. Liczę, że dzisiaj w końcu się przełamie, strzeli ✅ i pociągnie za sobą całą drużynę do zwycięstwa :
Barcelona (0:1) @ 1,45 ✅ 6:1
Barcelona strzeli powyżej 2,5 gola @ 1,70 ✅ 6
Barcelona strzeli w obydwu połowach @ 1,55 ✅ 3 i 3
Barcelona wygra obie połowy @ 2,16 ✅ 3:0 i 3:1
Do przerwy/wynik końcowy 1/1 @ 1,52 ✅ 3:0 i 6:1
Unibet

Otrzymane punkty reputacji: +6
dondamajk 40

dondamajk

Użytkownik
Stwierdzasz, że Ajax zagra lipę bo do składu wskoczyło dwóch grajków którzy w ostatnich meczach zagrali sporo minut
Nigdy nie napisałem, że Ajax zagra lipę, bo na pewno zagra nieźle i myślę, że na bank będzie optycznie przeważał w meczu... ale nie wywiezie z SS zwycięstwa.
O tym przekonamy się juz za 40 minut. Ukłon w Twoja stronę, że w to wierzysz.
Reasumując jest to mój ostatni post na temat tego meczu. Nasze za i przeciw zweryfikuje boisko za chwile i dwa momenty. Obejrzę ten mecz z czystą przyjemnością
Dokłdanie, nie ma co strzępić języka... za 5min piłkarze sami pokażą co jest pięć.

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Barcelona vs Celtic under 10 cornerow (AH) @ 1,91
Celtic over 2,5 cornera @ 1,71
Oba Betsafe. Nie bede sie juz rozpisywal ale Barca wielu cornerow nie zdobywa a Celtic moze sie postarac o te 3 w meczu bez stawki. Tak dla zabawy mozna pograc ???? Sorry, ze tak pozno ale to forum zacina sie co chwila i nie mozna sie zalogowac ani otworzy stronki ????

L 1,6K

lukaszlf

Użytkownik
Nie zawsze magiczne &quot;value&quot; to coś najważniejszego. Kursy są wg mnie ustawione prawidłowo. Basel już od poprzedniego sezonu umie grać z Chelsea, krąży jakaś klątwa, a tak na poważnie to po prostu mam wrażenie, że Londyńczycy za każdym razem lekceważą Basel, a Basel się spina. I to tyle w temacie &quot;pazura&quot;. Już ze Steaua jakoś nie byli w stanie wygrać, nawet u siebie. Za Schalke przemawia także to, że już raz ograli Basel na wyjeździe. Mają tego nie powtórzyć dzisiaj u siebie kiedy od tego zależy być albo nie być w LM ? Osobiście mam nadzieję, że jednak Schalke04 ogarnie bo pograłem ich dosyć grubo.

Ja dzisiaj to bym bardziej bał się niespodzianki w Marsylii, ale na Dortmund z podpórką też zagrałem.

✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅

I TO TYLE NA TEMAT VALUE. Wszystko idealnie przewidziałem, Schalke04 od pierwszej chwili dominowało, a w Dortmundzie o mało co nie było niespodzianki.
Gratuluję, ze czerwo idealnie wejdzie też pewnie wziąłeś pod uwagę. Co do tych plusów to az idzie odnieść się do Prachetta

Otrzymane punkty reputacji: +4
adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Gratuluję, ze czerwo idealnie wejdzie też pewnie wziąłeś pod uwagę. Co do tych plusów to az idzie odnieść się do Prachetta
Dzięki za gratulacje - mam nadzieję, że szczere. Oglądałem to spotkanie w całości w tv (niedostępne na polskich kanałach) i Schalke04 grało bardzo mądrze. Tzn grali tak aby nie stracić bramki czyli defensywnie, a z 2 strony były zabójcze kontry. Basel na początku też miał trochę sytuacji, ale Schalke było maksymalnie skoncentrowane. Czerwona kartka została prawidłowo podyktowana, ale i bez tego może by było zamiast 2:0 - 1:0. Oprócz czystego value, statystyk, H2H dla dobrego typera istnieje wiele innych czynników np takich jak sympatia organizatora zawodów. Podając swoje typy często biorę pod uwagę, niedocenianie inne czynniki pozasportowe (nie mam oczywiście na myśli tej sympatii), niestety nie zawsze na tym forum jest to docenione, ale spójrz na moje typy z ostatniego tygodnia - wszystkie weszły, a część była &quot;kontrowersyjna&quot;. Mam nadzieję, że ktoś skorzystał.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Mecz Schalke - Basel można określić tylko dwoma słowami UEFA MAFIA bo co to ma być do ch... pana że napadzior Bazylei Streller wygrał pojedynek z ostatnim obrońcą i ten go bezczelnie łapie w pół i daje żółtą a 2 minuty później identyczna sytuacja tyle że Szwacjarzy musieli dostać czerwoną bo jak inaczej..
Tak samo z drugą bramką idealnie zastawiona pułapka ofsajdowa ten ten makaroniarz puszcza grę i takie drewno jak Matip który w ogóle nie ogarniał tego że cała linia obrony Bazylei poszła do przodu dostaje piłkę na nos i sobie strzela gdzie chce no ludzie..
Trochę obiektywizmu dla tych wszystkich &quot;ekspertów&quot; którzy postawili na Schalke bo do tej 34 minuty czyli do tej &quot;ewidentnej&quot; czerwonej kartki posiadanie piłki było 70 do 30 dla gości, ale jak to kłócić tu się z tymi co na sucho wchodzą na livesports bo wcześniej zajęci byli oglądaniem Lewandowskiego na dwójce..

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom