Real Sociedad - Bayer Leverkusen
Bayer Leverkusen kurs: 1,90 buk:
Unibet
Bayer Leverkusen EH:-1 kurs: 3,25 buk:
Unibet
Powiem tak: na jutro to dla mnie jedyny typ do grania. Jeśli Shaktar nie wygra z Man. Utd co jest całkiem prawdopodobne mimo słabej formy grajków z Old Trafford (nie grają o nic, ale mają niby przegrać kolejny mecz z rzędu ?), a Leverskusen ogra Real Sociedad awansują z 2 miejsca. Leverkusen jest naprawdę świetną ekipą i to nie tylko z powodu ostatniego zwycięstwa z Dortmundem. Nie oglądałem tej wysokiej porażki z Man Utd, ale myślę, że po prostu mieli wtedy jakiś fatalny dzień (choć i wtedy prawidłowo wytypowałem Man Utd), zresztą wtedy był taki rozkład w grupie, że Utd po prostu miało wygrać ten mecz. Po szczegółową analizę zapraszam do tamtego typu. Wracając do jutrzejszego spotkania - Sociedad z kolei gra bardzo, bardzo przeciętnie. Zajmują obecnie 6 miejsce. Jeśli wygrywają to jednym golem nawet z takimi "potentatami" jak Rayo czy Celtą Vigo, z kolei z klasowymi drużynami jak Real Madryt przegrali 5:1, nawet Schaktar wysoko z nimi wygrał. Uważam, że Leverkusen wygra i to wygra więcej niż 1 bramką, oprócz własnego stadionu nic nie przemawia za Sociedad. Jak dla mnie to na jutro jedyny sensowny typ do grania. No może jeszcze Bayern, ale po 1,44 to tylko do dubelka i nie będę się nad tym typem rozpisywał, choć włączyłem go do dubelka właśnie z Schalke04.
Co do innych spotkań to dla mnie no-bet. Aka Shakal zrobił kawał świetnej roboty, wszystko pięknie rozpisał i postawił tezę o grze na tych, którzy o coś walczą. Co do samego pomysłu się zgadzam, jest jak najbardziej ok, ale niestety w jutrzejszych parach tak się składa, że prawie każda drużyna, która o coś walczy jest słabsza niż jej przeciwnik. Co z tego, że Shaktar zrobi wszystko aby wygrać, tylko słabsza forma Man Utd może im pomóc, ale po tylu porażkach pod rząd nie sądzę, aby diabły sobie odpuściły. Może gdyby dotąd Utd wygrywał mecz za meczem i nie był obiektem ogromnej krytyki, wtedy - Shaktar ok. Inny przykład: Benfica vs PSG. Beznadziejna Benfica gra z nie grającym o nic PSG. PSG może sobie odpuścić, ale i może potraktować to jako prestiżowy pojedynek i wysoko wygrać. To samo z Realem Madryt, Bayrnem Monachium itd. Prawda jest taka, że dla tych zespołów to takie prestiżowe mecze
towarzyskie, dla ich przeciwników mecze o wszystko (z wyjątkiem Kopenhagi). W związku z tym granie tego mija się z celem, lepiej skreślić 6 prawidłowych liczb w
lotto. Bayern wziąłem do dubelka tylko dlatego, że grają u siebie, są lepszą ekipą, a City ma i tak zapewniony awans z 2 miejsca, a do tego na wyjazdach się nie spisują.
edit:// goal.pl podał, że na Kopenhagę ma być powołany Bale i Ronaldo. Zespół jedzie w najmocniejszym składzie. W związku z tym, mimo, że to mecz o nic wydaje się, że chłopaki będą chcieli sobie postrzelać, tym bardziej po tej ostatniej żenadzie z 3 ligowcem w Pucharze Króla (0:0). Warto też dodać, że i Kopenhaga o nic nie walczy. W związku z tym gram jeszcze:
FC Kopenhaga - Real Madryt
Real Madryt kurs: 1,44 buk:
Unibet
Real Madryt EH:-1 kurs: 2,06 buk:
Unibet
Real Madryt EH:-2 kurs: 3,65 buk:
Unibet
Krótki edit po meczach:
Bayern - sam go zagrałem w dubelku, na całe szczęście skontrowałem na City w połowie po kursie 8. Tak jak wcześniej pisałem - mecze
towarzyskie, tak się kończą. Olympiakos - będę grał przeciwko niemu w następnej fazie, bez względu na przeciwnika. Takiego minimalizmu to dawno nie widziałem. Grając przeciwko 9 (!) podawali do tyłu. To tylko chyba możliwe w lidze greckiej. Real Madryt - mógł wygrać o wiele wyżej, no ale jak Krystyna zrobiła rekord to po co przyłożyć się przy karnym. Niby co to miało być ? Ale tak jak pisałem to w większości były mecze
towarzyskie, a i tak faworyci wygrali. Sorry Aka Shakal, ale twoja teoria się nie sprawdziła.