>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

6. kolejka fazy grupowej Ligi Mistrzów - 10.12.2013 - wtorek

Status
Zamknięty.
T 1,9K

telich

Użytkownik
To już ostatnia kolejka fazy grupowiej LM a zarazem chyba najciekawiej się zapowiadająca. Po wstępnej analizie doszedłem do wniosku że we wtorek możemy sporo zarobić ????

Galatasaray - Juventus

Mecz o awans z grupy B. Tutaj nie będę się rozpisywał, jak dla mnie turcy są w lepszej sytuacji chodź by dla tego że grają u siebie a kurs kusi do gry.

Na wtorek zamierzam zagrać 2 kupony właśnie wyżej wymienionymi spotkaniami

I kupon
MU - Szachtar - 2
Galata - Juve - 1
Plzen - CSKA - X

Kurs ogólny - 39,17

II kupon:

Kopenhaga - Real - 1X
Olympiakos - Anderlecht - X
Benfica - PSG - X

Kurs ogólny - 39,29
Co z tego, ze graja u siebie, przepasc jesli chodzi o forme obydwu zespolow, poczytaj sobie na forum Bettingadvice, co Turcy sadza o Galacie, ich obecnej formie i o tym co sie dzieje w klubie, jesli chodzi o wyniki Juve w LM to sa troche ponizej oczekiwan, ale biorac pod uwage forme obu zespolow, to Juve to powinno wziac izi, niby wystarczy im remis, ale na pewno nie beda grac zachowawczo i wygraja :p

Marathonbet@ 2.02

A 93

ateo87

Użytkownik
Baya - City - bts obie ekipy w dobrej formie bedzie sie tu dzialo

Olympiakos - Anderlecht 1 grecy u siebie bardzo mocni wygrywaja i graja dalej rywale graja o pietruszke kurs marny ale do dubla dobry

Manu - Szachtar 2 pilkarze graja przeciwko trenerowi 1 miejsce i tak maja rywal gra o wszystko kurs warty gry

San Sebastian - Lever 2 niemiecka pilka stoi wyzej forma dobra sklsad najmocniejszy rywal o nic nie gra

Gaslata - Juve bts turcy musza wlocha starcza remis i pewnie nastawia sie na kontry ciezko wytypowac zwyciezce

john90 115

john90

Użytkownik
To może i ja dorzucę coś od siebie na wtorek:
1. Galatasaray - Juventus
Typy:
Remis lub Juve - kurs 1.25 - Expekt - (gram z Realem over 1.5 - 1.38 - łączny kurs 1.73)

Juventus - over 1.5 bramki - kurs 1.75 - Expekt
Włosi są zdecydowanie lepszą drużyną, czego nie odzwierciedla tabeli tej grupy. Słabe wyniki na początku tej edycji i mamy sytuację, że do końca muszą walczyć o awans. Wiadomo, grają na trudnym terenie w Stambule, jednakże jest to drużyna o zdecydowanie większym potencjale aniżeli Galata. W lidze Juventus ma bilans 13-1-1, w bramkach 31 - 10. W ostatnim spotkaniu ligowym, w drużynie gości trener dał odpocząć dwóm czołowym napastnikom, mowa oczywiście o Llorente i Tevezie. Bardzo dobra forma tej dwójki, a także Pogby czy Vidala moim zdaniem zapewni im awans do następnej rundy, a jak wiadomo wystarczy im remis. Jednakże myślę, iż Galata spróbuje postawić się Włochom i nie wykluczona jest ich bramka, dlatego stawiam na 2 bramki dla Juventusu. Zdecydowanie bardziej spodziewam się w tym meczu wyniku w granicach nawet 2-2, aniżeli skromne 1-0 dla Juventusu.

2. Kopenhaga - Real Madryt
Typy:
Real Madryt - over 1.5 - 1.38 Expekt (jak już wcześniej wskazałem gram to z Juve z podpórką)
Real Madryt - over 2.5 - 2.35 Expekt
Niektórzy upatrują tutaj wyniku na korzyść gospodarzy, z czym kompletnie nie mogę się zgodzić. Owszem, Real ma zapewniony awans, ale Real w ostatnim czasie gromi po prostu wszystkich i strzela przy tym mnóstwo bramek. Nie trzeba chyba nikomu przypominać co było w ostatnim spotkaniu z Galatą, gdzie od 26 min grali w 10, bez CR 7, a mimo to zdobyli 4 bramki. Ponadto, w tym spotkaniu podobno ma zagrać Cristano, a także Bale, który chorował na grypę. Jeśli Cristiano zagra w tym spotkaniu to na pewno będzie chciał zdobyć 1, 2 a może i więcej bramek, gdyż jak wiadomo Ibra dogonił go w klasyfikacji strzelców i obaj mają po 8 trafień.
Edit:
Kadra Realu na mecz z Kopenhagą - goal.pl
Bramkarze: Casillas, Diego López, Jesús Fernández
Obrońcy: Pepe, Marcelo, Carvajal, Arbeloa, Nacho, Llorente,
Pomocnicy: Bale, Xabi Alonso, Casemiro, Modric, Di María, Isco, Illarramendi
Napastnicy: Cristiano Ronaldo, Benzema, Jesé, Morata
Pozdrawiam ????

karwan88 21

karwan88

Użytkownik
Gość się napracował przy tych kartkach ale to tylko statystyki, patrz na bieżącą sytuację:
Manchester w lidze 2 porażki z rzędu u siebie, na dodatek nie mogą przegrać bo zajmą 2 miejsce, piłkarze wiedzą że strasznie dali dupy w ostatnich dwóch spotkaniach u siebie. Nie róbmy z MU europejskiego średniaka który u siebie miałby przegrać z Szachtarem. Jak dla mnie spokojnie 1X, oczywiście marna stawka, ale piszę to w sensie takim że Manchester tego nie może przegrać bo kibice wywiozą Moyesa na taczce.
Kolejna sprawa Juventus. Ta drużyna jest na fali, ostatnie 6 zwycięstw w Lidze, bez straty gola (z tego co pamiętam) To już nie Juve co gubiło punkty na początku sezonu w lidze czy LM, wystarczy im remis w Turcji. Więc jak dla mnie bez niespodzianki X2, i pewnie turasy będą kosić, pachnie czerwoną.
Bayer Leverkusen również forma bardzo dobra w ostatnim czasie, skoro ogrywają BVB. Niemcy jadą do Sociedad po 3 pkt i awans, wiedzą o co grają. I prawdopoodbnie ten awans wywalczą, dla mnie zdecydowanie 2. Co z tego że gra tam Vela skoro w LM cały zespół zaledwie 1 strzelony gol, 1 remis i 4 porażki...remis wymęczony z MU u siebie gdzie tak na prawdę powinno być co najmniej 0:3 (nie strzelony karny, dwie setki do pustej dla MU)
Poza tym stawiałbym MC X2, bo stawka kusi, a maszyna czyli Bayern musi się kiedyś zaciąć, chociaż na chwilę.
Dobrym rozwiązaniem jest też brak gola na Camp Nou dla Celticu. Ta drużyna nie wyjdzie z własnej połowy, a jak wyjdzie to tylko przez granie długich lag do Samarasa. Byłby cud gdyby Celtic tam strzelił gola, nie widzę takiej możliwości.
Pozdrawiam

A 93

ateo87

Użytkownik
Jezeli United przegra to traci pierwsze miejsce na rzecz Shaktaru.
jak pilkarze graja przeciwko trenerowi to i jak dostana a wyglada tak jak by grali ... 1 czy 2 miejsce owszem rywal niby latwiejszy ale i tak ci trudni beda czekac dalej po takim kursie nie mozna przejsc obok tego meczu

radnees 0

radnees

Użytkownik
Witam wszystkich.
Jako nowy mam nadzieję że będę pomocny, pozdrawiam wszystkich graczy i życzę powodzenia ! ????
W moich analizach same &quot;suche fakty&quot; ????
Galatasaray Stambul-Juventus Turyn
Galatasaray na ostatnie 6 meczy (w lidze i LM) w domu wygrało 5 i 1 zremisowało.
Turcy to diametralnie inna drużyna u siebie. To nie ważne że kibice nie kochają ich tak bardzo jak sezon temu, atmosfera jest i będzie zawsze taka sama (zwłaszcza gdy walczą o awans do następnej fazy rozgrywek).
Juventus jedyne swoje porażki poniósł właśnie na wyjazdach (Fiorentina i Real) jednak od 3 spotkań wyjazdowych jest niepokonany (wygrała wszystkie)
Galatasaray zaledwie w 2 meczach tego sezonu nie strzelił bramki a tylko w 3 zachował czyste konto.
Juventus strzelił bramkę we wszystkich dotychczas rozegranych spotkaniach.
Juventus nie jest pewniakiem w meczach Ligi Mistrzów, radzi sobie w niej średnio. W tym meczu aby awansować wystarczy im remis. Jest to włoska drużyna a te kochają remisy. Nie twierdzę że będą grali zachowawczo ale tak jakoś wyjdzie ????
Galatasaray nie jest drużyną która moim zdaniem zdoła ograć Juve i awansować do następnej fazy rozgrywek, mówiąc to mam na myśli 29 (14 w LM) straconych bramek w dotychczasowych meczach.
Należy też pamiętać że ostatnie spotkanie pomiędzy tymi drużynami (2003/2004) w Turcji zakończyło się pewnym zwycięstwem gospodarzy 2:0
Typ: bramkowy remis.

Viktoria Plzen - CSKA Moskwa
Tutaj moim zdaniem sytuacja jest prosta.
Żadna z drużyn w tej edycji ligi mistrzów nie zachowała czystego konta.
Z wyjątkiem jednego, we wszystkich meczach z udziałem tych drużyn padło więcej niż 2.5 gola.
Typ: ponizej/powyzej 2.5 +

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Real Sociedad - Bayer Leverkusen
Bayer Leverkusen kurs: 1,90 buk: Unibet ✅
Bayer Leverkusen EH:-1 kurs: 3,25 buk: Unibet ⛔
Powiem tak: na jutro to dla mnie jedyny typ do grania. Jeśli Shaktar nie wygra z Man. Utd co jest całkiem prawdopodobne mimo słabej formy grajków z Old Trafford (nie grają o nic, ale mają niby przegrać kolejny mecz z rzędu ?), a Leverskusen ogra Real Sociedad awansują z 2 miejsca. Leverkusen jest naprawdę świetną ekipą i to nie tylko z powodu ostatniego zwycięstwa z Dortmundem. Nie oglądałem tej wysokiej porażki z Man Utd, ale myślę, że po prostu mieli wtedy jakiś fatalny dzień (choć i wtedy prawidłowo wytypowałem Man Utd), zresztą wtedy był taki rozkład w grupie, że Utd po prostu miało wygrać ten mecz. Po szczegółową analizę zapraszam do tamtego typu. Wracając do jutrzejszego spotkania - Sociedad z kolei gra bardzo, bardzo przeciętnie. Zajmują obecnie 6 miejsce. Jeśli wygrywają to jednym golem nawet z takimi &quot;potentatami&quot; jak Rayo czy Celtą Vigo, z kolei z klasowymi drużynami jak Real Madryt przegrali 5:1, nawet Schaktar wysoko z nimi wygrał. Uważam, że Leverkusen wygra i to wygra więcej niż 1 bramką, oprócz własnego stadionu nic nie przemawia za Sociedad. Jak dla mnie to na jutro jedyny sensowny typ do grania. No może jeszcze Bayern, ale po 1,44 to tylko do dubelka i nie będę się nad tym typem rozpisywał, choć włączyłem go do dubelka właśnie z Schalke04.
Co do innych spotkań to dla mnie no-bet. Aka Shakal zrobił kawał świetnej roboty, wszystko pięknie rozpisał i postawił tezę o grze na tych, którzy o coś walczą. Co do samego pomysłu się zgadzam, jest jak najbardziej ok, ale niestety w jutrzejszych parach tak się składa, że prawie każda drużyna, która o coś walczy jest słabsza niż jej przeciwnik. Co z tego, że Shaktar zrobi wszystko aby wygrać, tylko słabsza forma Man Utd może im pomóc, ale po tylu porażkach pod rząd nie sądzę, aby diabły sobie odpuściły. Może gdyby dotąd Utd wygrywał mecz za meczem i nie był obiektem ogromnej krytyki, wtedy - Shaktar ok. Inny przykład: Benfica vs PSG. Beznadziejna Benfica gra z nie grającym o nic PSG. PSG może sobie odpuścić, ale i może potraktować to jako prestiżowy pojedynek i wysoko wygrać. To samo z Realem Madryt, Bayrnem Monachium itd. Prawda jest taka, że dla tych zespołów to takie prestiżowe mecze towarzyskie, dla ich przeciwników mecze o wszystko (z wyjątkiem Kopenhagi). W związku z tym granie tego mija się z celem, lepiej skreślić 6 prawidłowych liczb w lotto. Bayern wziąłem do dubelka tylko dlatego, że grają u siebie, są lepszą ekipą, a City ma i tak zapewniony awans z 2 miejsca, a do tego na wyjazdach się nie spisują.

edit:// goal.pl podał, że na Kopenhagę ma być powołany Bale i Ronaldo. Zespół jedzie w najmocniejszym składzie. W związku z tym, mimo, że to mecz o nic wydaje się, że chłopaki będą chcieli sobie postrzelać, tym bardziej po tej ostatniej żenadzie z 3 ligowcem w Pucharze Króla (0:0). Warto też dodać, że i Kopenhaga o nic nie walczy. W związku z tym gram jeszcze:
FC Kopenhaga - Real Madryt
Real Madryt kurs: 1,44 buk: Unibet ✅
Real Madryt EH:-1 kurs: 2,06 buk: Unibet ✅
Real Madryt EH:-2 kurs: 3,65 buk: Unibet ⛔
Krótki edit po meczach:
Bayern - sam go zagrałem w dubelku, na całe szczęście skontrowałem na City w połowie po kursie 8. Tak jak wcześniej pisałem - mecze towarzyskie, tak się kończą. Olympiakos - będę grał przeciwko niemu w następnej fazie, bez względu na przeciwnika. Takiego minimalizmu to dawno nie widziałem. Grając przeciwko 9 (!) podawali do tyłu. To tylko chyba możliwe w lidze greckiej. Real Madryt - mógł wygrać o wiele wyżej, no ale jak Krystyna zrobiła rekord to po co przyłożyć się przy karnym. Niby co to miało być ? Ale tak jak pisałem to w większości były mecze towarzyskie, a i tak faworyci wygrali. Sorry Aka Shakal, ale twoja teoria się nie sprawdziła.

M 46

michalmalecki7

Użytkownik
Bayern w LM bije rekord kolejnych zwycięstw, więc mają jakąś motywację oprócz tego, że oczywiście grają ostatni mecz w tym roku kalendarzowym w Champions League u siebie i z pewnością Manchesterowi City nie odpuszczą. Druga sprawa to fakt, iż Man City gra w weekend mega ważny mecz z Arsenalem na Etihad i wątpię, by grali we wtorek na 100% i najmocniejszym składem, mając w podświadomości spotkanie z Kanonierami. Jak dla mnie Bayern wyjdzie zwycięsko z wtorkowego starcia, ale kurs mizerny.
Bayern Monachium - Manchester City 1 @ 1.44 - Bet365
Także Atletico Madryt jest w tym sezonie maszynką do wygrywania i patrząc na kurs można by zagrać, lecz należy wstrzymać się do czasu powołań. Znając Diego Simeone na pewno nie odpuści takiego meczu, bo mimo, że mają już awans zapewniony to jednak za wygraną jest dość spora sumka, bo ok. 800tyś euro. Porto walczy o awans, ale jeśli Atleti zagrają przynajmniej takim składem jak z Zenitem to powinni wybić Portugalczykom z głowy marzenia o awansie. Większość składu odpoczywała w weekend w Copa del Rey, więc nie wierzę, by teraz znów DS chciał ich pozbawić rytmu meczowego.
Atletico Madryt - FC Porto 1 @ 2.15 - Bet365
Manchester United ostatnio zawodzi. Jak można zauważyć w tym sezonie między zawodnikami, a trenerem Moyes&#39;em nie ma żadnej chemii, a to powoduje, że piłkarze nie grają na tym poziomie co jeszcze za czasów SAF&#39;a. Man Utd w ostatnich kolejkach LM mając już zapewniony awans niejednokrotnie pokazywał, że potrafi sprawić gościom niemały prezent jak choćby z Clujem. Szachtar walczy o awans, zawodnicy potrafią się zmobilizować na mecze o wszystko, a ten do takich z pewnością należy. Wydaje się, że przy obecnej dyspozycji Czerwonych Diabłów, Szachtar nie powinien tego przegrać. Problemem może być dla nich jedynie duet RvP - Rooney, który dawno nie występował razem na boisku. Man Utd z pewnością zagra jutro optymalnym składem, bo jednak awans z 1 miejsca to coś kluczowego. Moim zdaniem jednak Szachtar stać na wywiezienie choćby 1pkt z Old Trafford.
Manchester United - Szachtar Donieck X2 @ 1.75 - Bet365
Powodzenia!

G 11

grug1

Użytkownik
Jak dla mnie te kartki to strata czasu i nic wiecej... Jak dotad szczegolnie jesli chodzi o kursy tenisowe Shakala uwazalem za konkretnego grajka... do dzisiaj. no offense...:]

po kolei kazdy typ.
Manchester 1x✅ to w zasadzie 99% jak dla mnie, ukraincy graja o awans, spoko,. ale man U gra o strategiczne 1 miejsce i sa po 2 wtopacj u siebie- z evertonem calkiem dobry mecz z newcastle wystawil tak slaby sklad ze juz tego nie zrobi z szachtarem. Co do ukr. bardzo slabi na wyjazdach porazka 0-4 z leverk i bardzo slaby mecz w hiszpani gdzie sociedad(ogladalem mecz) moglo strzelic z 5goli-nie strzelili bywa-taka pilka;) to nie ten szachtar co rok temu wystrczy spojrzec na lige!

BArca X?? sorry ale barca✅ musi min X bo milan moze ciupnac ajaxa...zasada w pilce jest jedna -nie gra sie o remis wiec barca zagra 1skladem to pewne zreszta mysle ze jest lekka spina tam przez meczarnie rok temu u siebie ze szkotami 2-1? jakos tak... kiedys owszem barca ost mecz wtopila z benfica ale grala o pietruche i 3skladem;)

real✅ jedzie 1skladem jest po kompromitacji w pucharze.. leci 0-3

bayern to bayern⛔ a city 3dni pozniej gra z arsenalem... nie wiem jakim skladem zagraja anglice ale ja osobiscie bym dal odpoczac liderom...
porownanie tego meczu do meczu z arsenalem rok temu jest nie na miescu...mobilizacja arsenalu byla na pewno grubow wieksza niz teraz obywateli...chec zemsty teraz, po co? niby wierza ze da sie klepnac bayern 3-0? watpie...

ja polecam BVB✅ ,,barca,chelsea✅, pewnie grecy wygraja✅ i united 1x

Otrzymane punkty reputacji: +3
R 50

radeknic

Użytkownik
United i tak zajmie 1 miejsce ze względu na bramki.
Galata- Juve- 2 kurs 1.93 efortuna
Juventus miał słaby początek i teraz się rozkręca. Dlaczego obstawiam juventus? Grając u siebie stworzyli 24 sytuacje bramkowe i mieli 57 % posiadania piłki, Galata miała 6 syturacji i 43 %. Raczej tu szczęście zadecydowało o remisie w Turynie.
United- Donieck -2 kurs 3,56 efortuna
Oglądałem ostatnie 3 mecze United. Ich obrona jest totalnie nie zgrana, gubią się, grają o nic(1 liczy sie bilans bramkowy a on jest lepszy, nie bezpośrednie spotkania). Drużyna z Doniecka jest mocna, sądzę że kurs na nią to spore value. Dla mniej ryzykownych typ 02.
Olympiakos- Anderlecht-1 kurs 1,30 efortuna
Olympiakos by przejść musi wygrać, zadanie jest dość proste. Tutaj nie trzeba się rozpisywać
S. Sebastian- Leverkusen -2 kurs 1,82 efortuna
Drużyna z Hiszpanii gra o nic. Natomiast Leverkusen walczy o awans. Są w dobrych nastrojach. Zwyciężyli ostatnio z BVB na wyjeździe. Sądzę, że pokonanie drużyny z Hiszpanii nie stanowi dla nich problemu.
Bez analizy
Benfica-PSG 02

Otrzymane punkty reputacji: +1
r-o-b-i-n-h-o 1,4K

r-o-b-i-n-h-o

Użytkownik
⚽Bayern vs Man City |1| kurs:1,50⛔

Siłą rzeczy chciałbym aby MC ten mecz wygrało ale patrząc obiektywnie w tej chwili Bayern to poziom wyżej i pokazał to dobitnie pierwszy mecz.W dodatku City jutro wychodzi rezerwami co było do przewidzenia.Awans jest,nie ma po co się już spinać.Wszystkie siły rzucone będą na sobotę i mecz z Arsenalem,który Pellegrini będzie za wszelką cenę chciał wygrać.Potwierdzenie tu:
&quot;Manager Manchesteru City, Manuel Pellegrini, oświadczył, że ma zamiar dać odpocząć swoim najlepszym zawodnikom w meczu przeciwko Bayernowi Monachium w związku ze zbliżającym się meczem z Arsenalem.
Po tym, jak City zakwalifikowało się do fazy pucharowej Ligi Mistrzów boss oświadczył, że mecz z Kanonierami będzie ważniejszy od tego Bayernem.
Warto równiez dodać, że w meczu z niemieckim zespołem zagra Joe Hart, który próbuje wrócić do podstawowego składu.
Pellegrini: &quot;Joe Hart zagra przeciwko Bayernowi Monachium.&quot;
&quot;W tym momencie mecz przeciwko Arsenalowi w przyszły weekend jest dla nas ważniejszy niż ten przeciwko Bayernowi.&quot;
&quot;Od moment, w którym zakwalifikowaliśmy się do następnej rundy Ligi Mistrzów, Premier League stała się dla nas ważniejsza chociaż nmoże zdarzyć się tak, że ci zawodnicy, którzy grali przeciwko Bayernowi zagrają również z Arsenalem.&quot; http://www.manchestercity.pl
⚽Man Utd vs Szachtar X|2| kurs:1,60⛔
Szachtar potrafi grać z drużynami z Anglii.Pokazali to rok temu z Cheslea.W tej edycji LM w pierwszym meczu zdominowali Utd ale tylko zremisowali.Jutro myślę,że przy takiej grze Utd remis to minimum co ugra zmotywowany by awansować zespół z Ukrainy.Anglicy mają w prawdzie sporo pecha ale prócz tego na prawdę ciężko się patrzy na to jak konstruują swoje akcje,co odbija się też na wynikach i ich aktualnym miejscu w tabeli Premier League.
⚽Kopenhaga vs Real Madryt |1|X kurs:2,46⛔
Tak wiem Real jedzie mocnym składem z CR7 i Bale&#39;em ale Duńczycy na Parken są w LM do tej pory niepokonani.Juve też jechało pierwszym składem i tylko zremisowało,a wygrać musiało co z kolei nie jest niezbędne dla królewskich,którzy awans z pierwszego miejsca już mają zaklepany.Warto też dodać fakt iż w meczu tym zabraknie Sergio Ramosa co spowoduje iż w pierwszej jedenastce na stoperze zagrają Nacho i Pepe.Ten pierwszy nie przekonuje mnie jako stoper,Kopenhaga może to wykorzystać.W dodatku murawa na Parken w złym stanie,może być lekka kopanina zamiast ładnej gry ale to też moim zdaniem tylko in plus dla Duńczyków.
⚽Olympiakos vs Anderlecht |1| kurs:1,35✅
Krótko.Grecy muszą ten mecz wygrać,grają u siebie,kibice pewnie zgotują Belgą niezłe piekło.Anderlecht u siebie może i by powalczył tak jak miało to miejsce tydzień temu z Benficą ale na wyjeździe ich jakoś nie widzę.Stawiam na pewne zwycięstwo drużyny z Pireusu.
⚽Galata vs Juve |2| kurs:1,90⛔
Mancini i faza pucharowa LM?To się raczej mija z celem.Juve to drużyna lepsza od Turków o przynajmniej klasę.Jutro myślę,że łatwo Włochom nie będzie ale jakość i umiejętności piłkarskie stoją po ich stronie.Nie wyobrażam sobie fazy pucharowej bez Juve.Galata to nie jest w tym roku zespół który powinien wejść do 1/8,na pewno nie kosztem ekipy z Turynu.
Bukmacher:STS

Otrzymane punkty reputacji: +4
T 0

tak-to-ja

Użytkownik
W meczu Benfica-PSG nie zagra :
Z.Ibrahimovic,Alex,T.Silva oraz G.van der Wiel
Dlatego przestrzegałbym osoby które chcą coś grać w stronę paryżan
edit: i jeszcze M.Verratti

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
⚽Kopenhaga vs Real Madryt |1|X kurs:2,46
Tak wiem Real jedzie mocnym składem z CR7 i Bale&#39;em ale Duńczycy na Parken są w LM do tej pory niepokonani.Juve też jechało pierwszym składem i tylko zremisowało,a wygrać musiało co z kolei nie jest niezbędne dla królewskich,którzy awans z pierwszego miejsca już mają zaklepany.Warto też dodać fakt iż w meczu tym zabraknie Sergio Ramosa co spowoduje iż w pierwszej jedenastce na stoperze zagrają Nacho i Pepe.Ten pierwszy nie przekonuje mnie jako stoper,Kopenhaga może to wykorzystać.W dodatku murawa na Parken w złym stanie,może być lekka kopanina zamiast ładnej gry ale to też moim zdaniem tylko in plus dla Duńczyków.
Z całym szacunkiem, ale minimalistyczny Juventus, zresztą jak i cała włoska liga to nie to samo co Real Madryt. W tamtym meczu Kopenhaga zresztą też grała o coś, nie tylko Juventus, teraz już o nic nie gra, nawet o LE. Edit// no dobra, gra o LE w przypadku potknięcia Galaty, ale i tak nie sądzę aby to 1x weszło, w najlepszym przypadku będzie przegrana tylko jedną bramką.

r-o-b-i-n-h-o 1,4K

r-o-b-i-n-h-o

Użytkownik
Z całym szacunkiem, ale minimalistyczny Juventus, zresztą jak i cała włoska liga to nie to samo co Real Madryt. W tamtym meczu Kopenhaga zresztą też grała o coś, nie tylko Juventus, teraz już o nic nie gra, nawet o LE. Edit// no dobra, gra o LE w przypadku potknięcia Galaty, ale i tak nie sądzę aby to 1x weszło, w najlepszym przypadku będzie przegrana tylko jedną bramką.
Szanuje twoje zdanie ale swoje zdanie podtrzymuje.Dla mnie pachnie niespodzianką w tym spotkaniu i tak też typuje.Kto będzie miał rację zobaczymy jutro;)

R 54

redlucas

Użytkownik
Uzasadnienia moich typów znajdziecie wśród wszystkich komentarzy, jakie ludzie tu pisali. I ja puszczam na jutro taki oto kupon:

Sosiedad - Leverkusen 2; kurs: 1,85 ✅
Galata - Juve x2; kurs: 1,2
Kopengaha - Real (-1) 2; kurs: 2,00 ✅
Bayern (-1) - City 1; kurs: 2,1 ⛔ Ahh, ten Bayern
Olympiakos - Anderlecht 1; kurs: 1,35 ✅
Plzen - CSKA over 2,5; kurs: 1,75 ✅
buk: STS

Jeszcze po krótce: Leve musi wygrać, Juve nie może przegrać, Real pełnym składem, musi się odkuć, Bayern potężny, City zaraz gra z Arsenalem w lidze, Olympiakos musi, Plzen z CSKA o nic, więc liczę na gole ;) Zobaczymy, jak pójdzie.

Pomogę? Będę wdzięczny za reputacje ;) Pozdr.

Otrzymane punkty reputacji: +4
szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Zaraz będzie wielka awantura, ale było napisane kiedy trzeba, a że tego nie ma już nie moja wina ????
FC Kopenhaga - Real Madryt 1,67 bwin over 2,5 1,72 bwin
Jeśli ktoś spojrzy na ostatnie wyniki obu ekip, może pomyśleć o wyrównanym meczu.
Rozbijając spotkania Duńczyków na poszczególne rozgrywki już nie jest tak dobrze,
wszystkie wyjazdy wyraźnie przegrane, u siebie remis z Juve i wygrana z Galatą.
W ciągu kilkunastu spotkań w LM u siebie przegrali z Plzenem oraz Chelseą, nie przegrywali tu nawet z Barceloną.
Real na wyjazdach w LM nie ma dobrych statystyk w ostatnich latach, dwa razy BVB,
raz Bayern oraz Galata rok temu pokonały Królewskich.
Wygrali łatwo z Galatasaray w tym roku, z Juve 2-2.
Statystyki przepisałem, bo tych niektórzy nie potrafią sami sprawdzić.
Z tego wynika, że Real będzie miał duże problemy z wygraniem, tak podpowiadają statystyki.
Co do sytuacji przed tym meczem, Real nie gra o nic, teoretycznie, nie wiadomo czy Ronaldo zagra,
jeśli już to przez ile, kolejny argument za Duńczykami.
Do tego ostatnio 0-0 z CdR z dużo łatwiejszym rywalem,
coś Kopenhaga coraz pewniejsza się wydaje.
Teraz proste, ale mocne argumenty za graniem w stronę gości.
Po pierwsze Real nie robi w ostatnich latach nikomu prezentów, z Ajaxem wygrywał łatwo czy
to osłabiony czy drugim garniturem, który jest mocny, skład mocny na tyle,
że bez swojego lidera potrafi sam zrobić over z Galatą, gdy większość liczy na underowy mecz :razz:
Po drugie i to czym się zawsze kieruję i najmocniej do mnie przemawia, Real ma wartość 1,4 a nie 1,67,
dlatego nawet AH-1 po tyle co na Real było bwinie jest aktualnie.

Robson/ AKTUALNE kursy się podaje a nie sprzed 2 tygodni , popraw to.
---&gt; http://forum.bukmacherskie.com/f16/liga-mistrzow-99980.html

Otrzymane punkty reputacji: +10
golditalia 27

golditalia

Użytkownik
Według mnie mecz Juventusu będzie underowy. Juventusowi wystarczy remis, zapewne zamkną się w swojej połowie, wymęczą turków i w drugiej połowie strzelą tego jednego gola dającego im awans. Nie widzę kolejnej rundy bez Juventusu, obecnie najlepszego zespołu we Włoszech. Galatasaray ma tylko nazwiska, w przyszłym roku, według mnie zawojują w Lidze Mistrzów ale nie teraz. Polecam Under 2,5 a dla odważnych Under 1,5 lub dokładny wynik 0-1. Pozdrawiam all.

G 11

grug1

Użytkownik
United i tak zajmie 1 miejsce ze względu na bramki.

Galata- Juve- 2 kurs 1.93 efortuna

Juventus miał słaby początek i teraz się rozkręca. Dlaczego obstawiam juventus? Grając u siebie stworzyli 24 sytuacje bramkowe i mieli 57 % posiadania piłki, Galata miała 6 syturacji i 43 %. Raczej tu szczęście zadecydowało o remisie w Turynie.

United- Donieck -2 kurs 3,56 efortuna

Oglądałem ostatnie 3 mecze United. Ich obrona jest totalnie nie zgrana, gubią się, grają o nic(1 liczy sie bilans bramkowy a on jest lepszy, nie bezpośrednie spotkania). Drużyna z Doniecka jest mocna, sądzę że kurs na nią to spore value. Dla mniej ryzykownych typ 02.
dlaczego piszesz glupoty i wprowadzasz ludzi w blad?
Zasady ustalania kolejności w tabeli:

liczba zdobytych punktów w całej rundzie;
liczba punktów zdobyta w meczach bezpośrednich;
różnica bramek w meczach bezpośrednich;
liczba bramek zdobytych na wyjeździe w meczach bezpośrednich
różnica bramek w całej rundzie;
liczba zdobytych bramek w całej rundzie;
współczynnik drużyny z poprzednich 5 sezonów.

UNited w zyciu nie przegra z szachtarem ktory poza ukraina nie imponuje.

dajesz statsy juventusu z meczu w turynie.\
galata na wyjazdach to dno...lecz w turcji to zupelnie inny zespol...
mimo sromotnej porazki z krolewskimi w pierwszej polowie byli lepszym zespolem...dla mnie osobiscie NO bet., choc trudno sobie wyobrazic brak awansu juve

R 50

radeknic

Użytkownik
Na innej stronie pisze inaczej, dlatego tak napisałem. United nie gra nic ostatnio. Obrona wgl nie jest zgrana, oglądam mecze więc pisze jak jest, ktoś kto ogląda może to potwierdzić.
Atmosfera w Turcji nie jest super, a juve to jednak potęga, która nabiera rozpędu. Jutro się przekonamy co z tego będzie

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom