Real Madryt - Borussia Dortmund
x kurs: 3,90 buk:
forBET
Real Madryt -
Borussia Dortmund(2x) kurs: 1,75 buk:
forBET
Od dłuższego czasu myślę o takiej sprawie. Nawet miałem to pograć i nic nie pisać aby kursy nie spadły.
Więc tak - w meczu Real vs BVB teoretycznie może rozstrzygnąć się kwestia awansu z 1 miejsca. I teraz o co mi się rozchodzi. 1 miejsce dla BVB i 2 dla Realu to idealny układ dla obu drużyn. Bo BVB nie trafi na Bayern bo nie może, a Real nie trafi na Barcelonę bo też nie może. Jak dla mnie to naprawdę mocna przesłanka do grania 2x lub x. Oczywiście dochodzi słaba forma Realu, ale głównie to co pisałem wyżej. Co sądzicie o mojej teorii i graniu na 2x lub x ?
Jasne, źle to policzyłem. Dzięki za odp. W takim razie sprawa jest prosta - aby wyjść z 1 miejsca musi wygrać i tyle. Pozostaje więc tylko kwestia czy będzie chciał. Moim zdaniem nie. W takiej sytuacji remis do grania jak najbardziej. Dokładam więc jeszcze takie bety. Te, które się powtarzają na x i 2x to oczywiście nowe zakłady za kolejne stawki.
forBet
dokładny wynik: 0:0 kurs: 17,5 buk:
forBet
dokładny wynik: 1:1 kurs: 6,75 buk:
forBet
dokładny wynik: 2:2 kurs: 9,75 buk:
forBet
Oprócz Barcelony Real z 2 miejsca nie będzie mógł trafić na Atletico. Tak jak pisałem wcześniej nie trafi również na Bayern. W pozostałych grupach to już niewielkie niuanse. No może tylko kwestia PSG, ale w tamtej grupie i Arsenal może wejść na 1 miejsce. No i motywacja oczywiście BVB, które na pewno nie będzie chciało trafić z 2 miejsca na Barcelonę czy Atletico, a oczywiście na Bayern nie będzie mogło. Jedynym zagrożeniem typu było by jak by Real celowo chciał wepchnąć BVB właśnie na Barcę czy Atletico, ale wtedy ryzykuje Bayern, który może do czasów kolejnej fazy
LM być w znacznie lepszej formie. Do tego pytanie po co się spinać skoro jest na tyle korzystna sytuacja. Dla mnie z punktu widzenia strategicznego jak i motywacji zawodników bety na remis i 2x naprawdę są sensowne. Zobaczymy jak w praktyce sprawdzi się moja teoria.