bo86bo
Użytkownik
A co mam napisac jak takie byly fakty United zas jest oslabione kontuzjami, odeszli czolowi gracze, co dla Ciebie byloby oki gdyby nawstawiał ekipe z OT, tego sie nie doczekasz... bywaja i takie wpadki ale powroty po nich pokazuja wielkosc klubu a Arsenal co? Walczyl o wszystko a w miesiac wszystko przegralMoże i było przyznanie do tego, że jest słabo... Ale oprócz zacytowanych zdań przez Ciebie, jest też sporo usprawiedliwień... Bo ciężko przychodzi każdemu kibicowi, przyznać się do tego, że jego zespół w danej chwili, okresie czasu jest cienki...
Teraz jestem z nimi bo lubie Wengera i chce aby im się ułożylo za tydzień z City
Szkoda,ze "Twoj Jezus" usunąl nie wygodny post, w ktorym napisalem ze przyznalem mu racje co do Santosu...ale widocznie to bylo nie wygodne i lepiej stawiac w zlym swietle jak samemu przyznac sie do blędu...Musisz się przyzwyczaić Robson, niestety... Czasami trzeba cierpieć za innych Jezus też cierpiał za nas Powodzenia!
Może dla Ciebie Robson jest wyrocznią i tworzycie kółko wzajemnej adoracji, sorry ja mam własne zdanie, nie mowie,ze zawsze mam racje jak Wy Mędrcy Świata ale ja widze przynajmniej,ze Roo nie jest liderem United bo jak mozna być liderem, kiedy w decydującym meczu nie bierze sie na siebie ciężaru i zamiast dać sygnał do ataku to podcina się skrzydla... a poza tym Roo z akcji strzelil ostatnio 18 wrzesnia. W nosie to mam co o mnie myslicie, podaje swoje typy... jarali się w większości jak to Valencia nie zrobi kuku Chelsea a wyszło na moje,że nawet bramki nie strzelili... wczoraj nie typowalem bo mialem wazniejsze rzeczy na glowie