Chłopcze chyba nie wiesz jakim Mistrzem taktyki jest "Mariano" ;D Mam nadzieje, że Stal zdobędzie w tym roku tytuł ale jutro moim zdaniem 40 ptk to maks na co ich stać w Tarnowie, dlaczego? Ponieważ Marek dobrze wie, że zwycięstwo 6-10 punktami nic im nie da bo taka stratę to Stal na "Jancarzu" odrobi w ciągu 5 biegów. Dlatego jutro moim zdaniem Marek zaskoczy czymś Stal. Typy na jutrzejszą kolejkę podam jutro. Ale na pewno nie zgadzam się z opinią, że handicap na Stal w postaci 6 punktów to prezent a już w ogóle kurs na zwycięstwo ???? ????Odsyłam do ostatniej kolejki. Tam kolejne 4 moje typy świecą kolorem zielonym(może to Cię męczy w mojej osobie!) i tu też tak będzie, a na dodatek jak widze kogoś kto próbuje porównywać 4/7 drużyny z czego 2/7 to (Janowski ,Kołodziej to zagadki do do innej gdzie 6/7 jedzie to oznacza, że nic nie kumasz z żuzla kolego i żyjesz w świecie fantazji i iluzji ,a nie rzeczywistym a prawo do swojego zdanie ma owszem każdy. A buki czy to frajerzy pytasz? Owszem ci którzy znając wszyskie fakty i aktualną dyspozycje drużyn i poszczegolnych zawodników dają taki kosmiczny kurs 3,25 na topową drużyne to owszem frajerzy! O kursie handi 0-6 dla Gorzowa nawet wstyd wspomnieć. Ja bym ten handi dał ale UNI TARNÓW!
13. Janusz Kołodziej - 14 (3,3,2,3,3).Kołodziej powtórze ,że nierówno jeździ.
13. Janusz Kołodziej - 6 (3,0,2,1,-)
5. Janusz Kołodziej - 10+1 (3,1*,3,3,w)
5. Janusz Kołodziej - 12 (3,2,3,3,1)
13. Janusz Kołodziej - 13 (3,3,1,3,3)
rzeczywiście nie równy jest Janusz.. bez odbioru ???? ????
Jutro pewnie tez z 11-12 ptk to jest minimum ; )