>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

5xharoldx5 i jego typy

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Spokojnie ,ja już się nie przejmuje co mi piszą i pisali wcześnie ,ponosiło mnie ,ale nie chciałem źle nikogo traktować ,jak mi też dogadywali w cześniej ,a teraz widze że tu się zaczeło 
Ja bym zrobił opcje ignoruj i bym nie widział co kto pisze bym go zablokował ,a takiej opcji niema 
Pozdrawiam i nie przejmuj się rób swoje 
Ja kiedys się przejołem strasznie to znikłem na pol roku ,żeby się nie przejmować ,ale wróciłem i raz dobrze idzie raz gorzej ,mam słabe i lepsze dni
Pozdrawiam i Przepraszam jak coś źle napisałem
Rób swoje to co lubisz ,to najwazniejsze !!!!
Dziękuję 

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
cytat z dnia 19 lutego 2020 19:50 przez 5xharoldx5 ja jestem zdania, że właśnie trzeba się z tym wrzodem rozprawić raz a dobrze.
Ja jednak proponuję większe skupienie się na typach bo znów w plecy, zamiast na mojej osobie.... Hahahahahaha ???????????? Aaa - przepraszam, zapomniałem - Ty lubisz przegrywać i tak spędzać czas... :) Żeby tylko osoby korzystające z twoich typów - bądź co bądź osoby z 10 000 pkt reputacji miały tą świadomość...

Jestem bardzo ciekaw jak miałbyś się niby ze mną "rozprawić raz a dobrze"... No i z takim zacięciem do rozprawiania się z "wrzodami" - raz, a dobrze proponuję przeniesienie koniecznie na inne fora... :) O zupełnie innej tematyce... Takiej wiesz - jakieś anty, wszystko jedno co ale by było anty... A może jakieś marsze, tak ostatnio modne tam dał byś już zupełnie wyraz swojej frustracji...

Teraz już ostatecznie EOT... z mojej strony, ale nie mogłem nie zareagować na rozprawianie się z "wrzodami"...

edit// miałem już nie odpisywać, ale nie tworząc nowego posta tutaj napiszę Panie 5xharoldx5 - ja nie widzę żadnych kłamstw tylko widzę czepianie się z kolegi strony... "Zajmowanie się bukmacherką" to nie jest chyba zagranie w ciągu ostatnich 8 miesięcy (około 8 m-cy żebyś mi znowu nie wyciągnął jakiegoś typu, że np jednak w ósmym miesiącu coś grałem - więc około ) jednego typu na wybory w UK i parę cudzych typów w styczniu/lutym ? Ja wiem, że pisałem, żebyś skupił się na jakości, a nie ilości i nie dawał dziesiątek typów dziennie, no ale jak ktoś w ciągu 8 miesięcy zagrał  1 typ swój i parę cudzych to chyba nie można mówić, że jest aktywnym graczem i zajmuje się bukmacherką... Wszystkie posty jakie podałeś są prawdziwe, niczego się nie wypieram i tak dokładnie jest jak pisałem...  Głównym powodem dla którego nie gram jest właśnie za duża jak na mnie huśtawka emocjonalna... Nawet ten jeden typ na wybory w UK to był typ długoterminowy, niesportowy więc nie miał wiele wspólnego z tym co gramy na co dzień. A w styczniu parę typów - CUDZYCH - nie moich więc jak je mogłem tu podawać ?

Zmanipulowałeś również moje wypowiedzi i wyrwałeś je z kontekstu... W dziale o wyborach parlamentarnych w POLSCE pisałem, że nic nie grałem co było prawdą, a w wątku o betfan pisałem o wyborach w UK... Tak właśnie jak z tobą bez przerwy się tłumaczyłem innym jelonkom z forumka - wyrwane z kontekstu zdania, jakieś udowadnianie mi kłamstw, czepianie się jakiś słówek - szkoda życia, szkoda czasu tutaj !!!!!!!!

Właśnie przez takie tłumaczenie się ze wszystkiego przestałem prowadzić swój temat na forum i nie zamierzam tego robić więcej i przez właśnie takie sytuacje gdzie ludzie z dorobkiem kilku postów i zero swoich typów "przesłuchują" dobrych typerów wiele ludzi stąd uciekło... Ty przynajmniej jeszcze masz jakieś prawo moralne do tego bo cokolwiek robisz, ale szlag mnie trafiał jak był gościu zarejestrowany kilka lat z 3 postami (żaden z typami) który jedyne co umiał to zarzucać mnie czy innym jakieś idiotyzmy... Nie dość, że miałem stres związany z typami to jeszcze stres związany z hejtem... Po prostu opłaca się na forum być "darmozjadem" czytającym co lepsze analizy i typy i nic samemu nie wnosić... Niestety po woli zostaną tu same darmozjady...
Możesz tam dalej znajdować sobie co chcesz.... Ja świadomie nigdy nikogo nie okłamałem na tym forum... Wiadomo mogło coś wylecieć z pamięci czy można było użyć skrótu myślowego, ale to wszystko... Natomiast zdaję sobie sprawę, że niektórzy na tym forum bywają tak "skrupulatni", że jak ktoś wyliczył np yield +24,33% i się rzeczywiście pomylił z jakimś rozliczeniem bo powinno być np. + 23,45% to robili taki hejt, że szkoda słów... W rezultacie typer odchodził... Oczywiście jak ktoś ma +1,03% albo +7,89% albo -3,4% to nic takiego go nie spotyka bo Polacy to taki naród, że zawiść i zazdrość i cwaniactwo jest dla nich ważniejsze niż ich własny interes... Więc najmocniej przy...czepiają się do tych ludzi, którzy osiągnęli sukces... Wystarczy poczytać komentarze w necie dotyczące różnych ludzi sukcesu jaki się na nich wylewa jad... I nie inaczej jest tutaj... Jak miałem złe typy i się wtedy spodziewałem słusznego hejtu było ok... Wystarczyło, że miałem dobre wyniki - była tragedia... To zresztą następny powód dla którego więcej nie będę prowadził swojego tematu (przynajmniej tak dziś myślę, żeby za parę lat jakiś inny 5xharold5 nie zarzucił mi kłamstwa jak jednak będę prowadzić temat)... Jak się cieszyłem z jakiegoś dobrze trafionego i przeanalizowanego typu gdzie ugrałem sporo kasy, wchodziłem tu, a zamiast podziękowań - fala hejtu... To było nienormalne... oczywiście ze strony użytkowników...

Kończę już tą wypowiedź. Pomyliłem się co do ciebie... Więcej tak jak w przypadku PSG nie usłyszysz ode mnie żadnego ostrzeżenia. Swoją drogą dzisiaj następny popis - TOT w osłabieniu w ofensywie, a kolega daje, że strzelą gola w obu połowach... No można i tak grać...

Na koniec życzę ci z całego serca żebyś zaczął wygrywać na swoich typach (choć szansa marna bo zostało tylko 50 :) ) i osiągnął tak  jak ja yield dwucyfrowy i żebyś spotkał taką samą osobę jaką ty jesteś teraz dla mnie (a takich tu naprawdę nie brakuje) - i żeby taka osoba popsuła ci całkowicie radość z wysokich wygranych !!!! Zła karma wraca - pamiętaj o tym !

edit//  - nie nie zamierzam się udzielać na forum... Ostatecznie twój atak na mnie i wyzwanie mnie od kłamców całkowicie mnie do tego zniechęciło... Nie czytasz jak i inni tego co piszę, wybierasz selektywnie to co ci się podoba z moich wypowiedzi... Ja nie jestem żadnym darmozjadem bo nie grałem typów stąd - to prosta droga do bankructwa... Napisałem tylko, ze bardziej się opłaca być darmozjadem... I nie pisz mi nic, że jak ci dobrze szło to nie było hejtu... Nie szło ci tak dobrze jak mnie, że po ok 100 kuponach miałem yield na poziomie +35%, nie szło ci tak dobrze, że praktycznie sam przeciw całemu forum prawidłowo wytypowałem i zagrałem awans Barcy po słynnej przegranej z PSG w pierwszym meczu. Przez 2 tyg. się o to wykłócałem na forum... Wiesz jak mnie nazywano wtedy przed meczem ? Idiotą, gimbazą, kretynem itd itd, a jak weszło to z tej złości jeszcze mi dołożyli ci wszyscy co poumaczali... Nawet w całym wtedy tym zamieszaniu zbanowano jedną osobę... Forumek mi tak "pomógł", że zamiast wsparcia co może by spowodowało dołożenie do stawki sam zacząłem się zastanawiać czy mam rację...

Wciąż jest dosłownie parę osób dla których warto tu zaglądać, ale nie w tym dziale... :) Może nie do końca zasłużyłeś, żebym po przegranej PSG pisał ci w wątku to co napisałem... ale jak widziałeś odniosłem się też do progresji, której nie grasz itd. Po prostu na ciebie trafiło, ale uwagi były ogólne... Nie śledziłem ani twojego ani innych tematów wcześniej i to był jedyny powód, ze nie chwaliłem... Jak sięgniesz pamięcią to sobie przypomnisz, że jako jedna z niewielu osób na forum po wygranych typach bardzo doceniałem typerów i pisałem pozytywnie. Sprawdziłem też tych moich hejterów z mojego wątku... Większości już nie ma na forum. Albo zbanowani, albo jak szybko zaczęli tak szybko skończyli... Gwiazdki z celami się pojawiają i znikają... :) Hahaha. Na tym tle ty przynajmniej jesteś długo... Ale też jak pisałem (co wziąłeś NIESŁUSZNIE za atak z mojej strony) to forum ci nie służy bo jak pamiętam jeszcze z 2-3 lata temu to my często staliśmy w opozycji wobec masówek, a teraz dajesz mega oczywisty typ na PSG gdzie od 3 lat z tym zespołem dzieją się cuda. Potem dajesz TOT na gole gdzie mają luki w ofensywie... To wygląda tak jak byś kompletnie szedł na ilość, a nie jakość... I to w sumie logiczne bo jak pracujesz od 6 do 14 dzień w dzień... Grasz i sporty walki i piłkę i hokej i bóg wie co to jak ty masz mieć czas na przeanalizowanie czegokolwiek.... Więc grasz na podstawie jakiegoś H2H czy statystyk czy nawet bez tego... W ten sposób nigdy nic się nie ugra... Tak samo jak na progresji, tak samo jak na szukaniu value... Wszystko to ma swoje zalety, ale tylko połączone razem w jedną spójną strategię daje wyniki... Piszesz, że ja nie mam analiz i nie gram. Tłumaczyłem powody... Natomiast jak się zdecyduję znów grać nie przypuszczam, żebym tu się udzielał. Prowadziłem swój temat ponad rok - każdy widział co osiągnąłem... Zresztą później też osiągałem - czasami typy były w działach... Ale to już koniec ! do którego ty się przyczyniłeś bo nie spodziewałem się ataku z twojej strony... Osoby kiedyś rozważnej, dobrze analizującej i mającej dobre typy... Jak widać na twoim przykładzie forumek nie służy ! Z miłej osoby stałeś się jak reszta, hejterem wyzywającym mnie od kłamców... Z całkiem mądrego typera gdzie widziałeś rzeczy, których inni nie widzieli (te bety na karne to właśnie pozostałość po tym co było kiedyś) stałeś się osobą grającą dziesiątki dyscyplin i betów dziennie (gdzie nie tylko to ja odradzam, ale i większość poradników bukmacherskich)... Wielka szkoda...

Dalsza dyskusja jest już chyba zbędna...

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
To no kontynuuję pokazywanie jakim kłamcą jest adamo80:

https://forum.bukmacherskie.com/wpis/6917025/

Post adamo80 z 16.02. Zacytuję fragment:

"Ja nie zajmuję się obecnie bukmacherką bo po prostu profity z mojej firmy przynosiły mi więcej dochodu, a, co najważniejsze bukmacherka wpędzała mnie w straszną huśtawkę nerwową... Nie mogłem spać, emocje ciągle były. Jak nieustanne życie na haju... Fajnie sobie coś takiego dawkować, ale ja osobiście nie chcę być w takim stanie cały czas... Wiem, że to nie dla mnie... I każdy początkujący gracz musi sobie odpowiedzieć na to właśnie pytanie - czy jest gotów na nieustanne emocje... To też hobby nacechowane ciągłym stresem... Jasne, że są osoby traktujące to jak inwestycję, osoby umiejące wyłączyć emocje - i takie osoby mają dobre zadatki na bycie zawodowcem... "

Albo: https://forum.bukmacherskie.com/wpis/6908209/

" Obecnie od roku nie jestem aktywny z powodów pozabukmacherskich, ale wiem jak grać i jak wygrywać, a z matematyki byłem zawsze słaby... :) Hahahaha :) W liceum o mało co nie powtarzałem 2 klasy przez matmę... "

A teraz fragment z 05.02 z tematu: https://forum.bukmacherskie.com/temat/144609-lv-bet-opinie/?page=20

" Wczoraj w środku nocy 3 min szła wypłata... "

Czyli jak to jest, że nie zajmujesz się bukmacherką, to nie na Twoje nerwy a wypłacasz? Dla mnie jak ktoś pisze, że nie zajmuje się bukmacherką to znaczy, że nie gra u bukmacherów i nie wypłaca pieniędzy, no ale Ty pewnie masz jakąś swoją teorię. Ale spokojnie, pewnie znowu wymyślisz jakąś bajeczkę i pewnie znowu będę musiał znaleźć kolejne Twoje dowody na kłamstwo, na szczęście takich jest wiele.

Otrzymane punkty reputacji: +2
5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Teraz jeszcze mi się przypomniała sprawa ostatnich wyborów. Oto co adamo80 napisał: https://forum.bukmacherskie.com/wpis/6888525/

"Tak w polityce jak i w sporcie pamiętajmy o jednej z głównych zasad - NIE GRAĆ NA SIŁĘ !!! Buki wystawiły dobrze linie, a przed wyborami to nawet największi analitycy nie byli w stanie przewidzieć, że KONF czy PSL wejdzie... A linie na frekwencje czy wynik PiS i KO oscylowały około błędu sondażowego i statystycznego...

Dobrze, że nie wtopiłem kasy... "

Albo to jest jeszcze lepsze: https://forum.bukmacherskie.com/wpis/6888146/

" W tym roku nic nie grałem na wybory i pisałem na forum, że linie tym razem buki ustawiły prawidłowo i miałem rację. "

A oto co pan adamo80 napisał w temacie o Betfan:

https://forum.bukmacherskie.com/wpis/6894479/

Zacytuję najciekawsze:

" Bet na wybory mi oczywiście wszedł ale zamiast postawić 20 tyś postawiłem 200zł po 15 min. ręcznej "weryfikacji" gdzie ofermy z 2 miesiące trzymały zawyżony kurs 2,00 jak wszędzie indziej był już po 1,50.. A zakład usunęli po moim becie na te marne 200zł !!! Jak dla mnie to nawet jak by mi dali i 10 tyś bonusu więcej tam nic nie zagram... "

I tak oto pan adamo80, który od roku nie gra(czyli w czasie wyborów tez nie grał) oraz który uważał, że kursy są wystawione prawidłowo ma wielkie pretensje do Betfan, że nie przyjęli mu zakładu na 20 tysięcy złotych.

Czyżby na forum było dwóch użytkowników adamo80?

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Czas na trochę typów

#920 (AKO)
1. Edmonton Oilers - Boston Bruins
Typ: Edmonton więcej niż 2,5 bramki w meczu (z dogrywką)
Kurs: 2,10

2. Bayer Leverkusen - FC Porto
Typ: Porto powyżej 1,5 gola w meczu
Kurs: 3,10

AKO: 6,51
Bukmacher: eTOTO
Stawka: 30 j (jak wejdzie to będzie 141,86 j zysku)

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Edmonton Oilers - Boston Bruins
Typ: Charlie McAvoy strzeli gola (razem z dogrywką i decydującym rzutem karnym)
Kurs: 7,00
Bukmacher: Fortuna
Stawka: 10 j

Bayer Leverkusen - FC Porto
Typ: Porto strzeli gola w obu połowach
Kurs: 4,90
Stawka: 15 j

I trzeci typ na boks:

Wilder - Fury
Typ: walka zakończy się w przedziale rundowym 10-12
Kurs: 9,00
Stawka: 40 j

Moim zdaniem po takim kursie warto spróbować, bo w pierwszej walce w końcówce było niezwykle ciekawie, zwłaszcza w 12 rundzie.

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
cytat z dnia 19 lutego 2020 21:54 przez adamo80

Ja jednak proponuję większe skupienie się na typach bo znów w plecy, zamiast na mojej osobie.... Hahahahahaha ???????????? Aaa - przepraszam, zapomniałem - Ty lubisz przegrywać i tak spędzać czas... :) Żeby tylko osoby korzystające z twoich typów - bądź co bądź osoby z 10 000 pkt reputacji miały tą świadomość...

A ja proponuję Ci, żebyś najpierw poczekał na oficjalne zakończenie meczu, a najlepiej całego kuponu i dopiero wtedy zaczął się delektować czyjąś porażką, co sprawia Ci taką przyjemność. Otóż dla Twojej wiadomości jeden z kuponów, z których się wyśmiewałeś wszedł. Rzut karny może być również w drugiej połowie, no ale po co czekać, lepiej jak najszybciej wyśmiać.

No tak, bardzo ładnie skomentowałeś mój nietrafiony typ na to, że strzelą w obu połowach, ale oczywiście nie napisałeś nic pozytywnego na temat typu na rzut karny, który wszedł. Cały adamo80- widzi tylko złe rzeczy, a dobrych udaje, że nie widzi.

Ale doceniam to co napisałeś w zacytowanym przeze mnie fragmencie. Przynajmniej tutaj jesteś szczery i otwarcie pokazujesz, że dobrze mi nie życzysz, zresztą tak jak innym forumowiczom.

Na resztę odpiszę potem.

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Bayer Leverkusen - FC Porto
Typ: w meczu będzie więcej niż 0,5 rzutu karnego
Kurs: 3,15
Stawka: 25 j

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
cytat z dnia 19 lutego 2020 21:54 przez adamo80

Ty przynajmniej jeszcze masz jakieś prawo moralne do tego bo cokolwiek robisz, ale szlag mnie trafiał jak był gościu zarejestrowany kilka lat z 3 postami (żaden z typami) który jedyne co umiał to zarzucać mnie czy innym jakieś idiotyzmy... Nie dość, że miałem stres związany z typami to jeszcze stres związany z hejtem... Po prostu opłaca się na forum być "darmozjadem" czytającym co lepsze analizy i typy i nic samemu nie wnosić... Niestety po woli zostaną tu same darmozjady...

A nie widzisz tego, ze obecnie sam jesteś takim darmozjadem? Gdzie są Twoje typy, kiedy ostatnio pisałeś jakieś analizy? Jesteś obecnie taki sam jak ci goście z trzema postami o których piszesz, co tylko krytykują. Kiedyś też byłeś upierdliwy, ale jednak robiłeś coś pożytecznego, pisałeś analizy.

I co Ty tak z tą falą hejtu. Jakoś nikogo innego tutaj nie hejtują, a im lepiej komuś idzie tym bardziej jest doceniany. Ja w tym temacie miałem bardzo dobre momenty, gdzie świetnie mi szło i nie było żadnego hejtu, a tylko same pozytywy. Ciebie hejtowali, bo sam dawałeś im do tego powody, do tego regularnie usuwałeś niewygodne dla siebie posty.

Piszesz, że jak będzie mi świetnie szło, to pojawią się negatywne wpisy... Ja wiem jedno- jak będzie mi świetnie szło, to z pewnością nie zobaczę w tym temacie Twojego wpisu. Tak było do tej pory, że jak w temacie byłem na plusie, to siedziałeś cicho, a jak tylko zszedłem na minus, to od razu się pojawiłeś, takim właśnie jesteś człowiekiem, że lubisz jak komuś nie idzie, ale żeby pochwalić tym co idzie, to już nie. Jestem przekonany, że jak po 1000 kuponów będę na minus, to wtedy się pojawisz i wbijesz mi szpileczkę i to pewnie nie tylko w tym temacie...

Tak jak pisałem wcześniej, czekam aż wreszcie sam zaczniesz coś robić. Uwielbiasz oceniać innych, to daj nam wszystkim szansę na to, żebyśmy też mogli Ciebie ocenić.

Myślę, że starczy już tej dyskusji. Jak chcesz się odnieść do tego co napisałem, to proszę bardzo. Jeśli nie, to weź zrób wreszcie coś pozytywnego, a nie tylko narzekasz jakie to forum jest złe.

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
#925 (AKO)
1. Toronto Maple Leafs - Pittsburgh Penguins
Typ: każda z drużyn strzeli trzy lub więcej bramek w meczu
Kurs: 2,35

2. Chicago Bulls - Charlotte Hornets
Typ: Chicago Bulls (ML)
Kurs: 1,47

AKO: 3,45
Stawka: 30 j (jak wejdzie to będzie 61,08 j zysku)

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Typy na strzelców w meczu New Jersey Devils - San Jose Sharks:

Typ: Jack Hughes strzeli gola (razem z dogrywką i decydującym rzutem karnym)
Kurs: 4,80

Typ: P.K. Subban strzeli gola (razem z dogrywką i decydującym rzutem karnym)
Kurs: 7,50

Typ: Wayne Simmonds strzeli gola (razem z dogrywką i decydującym rzutem karnym)
Kurs: 5,80

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Vegas Golden Knights - Tampa Bay Lightning
Typ: remis
Kurs: 4,00
Bukmacher: STS
Stawka: 15 j

I prawdopodobnie ostatni już typ na walkę Wilder - Fury:

Wilder - Fury
Typ: obaj zawodnicy będą liczeni
Kurs: 5,00
Bukmacher: STS
Stawka: 40 j

W pierwszej walce Fury był liczony dwa razy, a Wilderowi niewiele brakowało.

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
cytat z dnia 19 lutego 2020 13:00 przez adamo80A przy okazji ostatniego wpisu tu o PSG po prostu stwierdziłem fakt, że kolejny raz masówka na forum się nie udała...

Tutaj zadaję pytanie do śledzących mój temat, czy u mnie na forum wszystko wyświetla się prawidłowo, tzn. czy widzę wszystkie posty użytkowników? Adamo80 pisze o masówce na PSG(tutaj i w poście na następnej stronie). Przejrzałem tematy:

https://forum.bukmacherskie.com/temat/159016-typy-dnia-18022020-wtorek/?page=1

Mnie wyświetla się tu tylko mój typ na PSG, nie widzę w tym temacie żadnego innego typu w tym kierunku. Są innego rodzaju typy na to spotkanie, ale nie widzę żadnego w stronę PSG.

Temat dotyczący tej kolejki w LM:

https://forum.bukmacherskie.com/temat/158610-18-finalu-ligi-mistrzow-1802-26022020/?page=1

Tutaj widzę tylko dwa typy na PSG, w tym jeden mój. Drugi typ jest użytkownika nole, który typował czystą wygraną PSG.

Czy u mnie wszystko jest w porządku, tzn. czy widzę wszystkie posty, czy jednak jest z tym jakiś problem i niektórych postów nie widzę?

Dodam, że nigdy nie zaznaczałem opcji ignoruj w przypadku jakiegoś użytkownika ani nic takiego, więc nie wiem o co chodzi z tą masówką, więc może jest jakiś błąd w moich ustawieniach na forum?

Otrzymane punkty reputacji: +56
5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
#932 (AKO)
1. Calgary Flames - Boston Bruins
Typ: Calgary Flames więcej niż 2,5 bramki w meczu (z dogrywką)
Kurs: 1,86

2. Orlando Magic - Dallas Mavericks
Typ: Orlando (ML)
Kurs: 2,50

AKO: 4,65
Stawka: 25 j (jak wejdzie to będzie 77,3 j zysku)

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Niektórzy bukmacherzy dali piękną ofertę na walkę Wildera z Furym, warto przejrzeć zwłaszcza Betclic.

Wilder - Fury
Typ: obaj zawodnicy będą liczeni
Kurs: 8,00
Bukmacher: Betclic
Stawka: 30 j

Tu jest znacznie wyższy kurs niż w STS, więc dokładam.

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Jak ktoś lubi się bawić w pomyłki kursowe typu odwrócone kursy i liczyć na to, że bukmacher wypłaci mimo błędu, to warto dokładnie przejrzeć ofertę. Ja w takie coś się nie bawię, ale może akurat ktoś skorzysta póki nie poprawią błędu.

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Jeszcze zdecydowałem się na to:

Wilder - Fury
Typ: knocked down and win (będzie leżał i wygra) - Wilder
Kurs: 12,00

Wilder - Fury
Typ: knocked down and win - Fury
Kurs: 5,50
Stawka: 90 j

Wysoka stawka na typ 935, bo widzę tu dobre value. Na czyste zwycięstwo Furego jest kurs niewiele ponad 2,00(w Betclic 2,05, a na zwycięstwo na punkty 2,40). Czy jednak stać go na to, by wygrać czy to na punkty(co jest jego największą szansą) czy to przed czasem nie będąc ani razu na deskach z takim puncherem jak Wilder, który w pierwszej walce posłał go na deski dwa razy i na dodatek od ich pierwszej walki nabrał ok. 8 kilogramów masy? Moim zdaniem nie za bardzo i jeśli Fury wygra, to pewnie sam też swoje oberwie.

Zobaczymy co z tego wyjdzie. Może być naprawdę dobrze, ale może też być bardzo źle, no ale taki hit w wadze ciężkiej rzadko się zdarza...

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Typy na strzelców w meczu New Jersey Devils - Washington Capitals:

Typ: Jack Hughes strzeli gola (razem z dogrywką i decydującym rzutem karnym)
Kurs: 5,00

Typ: P.K Subban strzeli gola (razem z dogrywką i decydującym rzutem karnym)
Kurs: 7,70

Dobrze wyczułem bramkę Subbana w ostatnim spotkaniu, może teraz znowu mu się uda.

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Wilder - Fury
Typ: knocked down and win - Wilder
Kurs: 12,00
Stawka: 20 j

Dokładam na ten typ, żeby w razie czego nie żałować, że stawka była tak niska.

Późnym wieczorem będzie podliczenie. Oby przynajmniej jeden z typów na ten pojedynek wszedł, bo inaczej będzie niewesoło...

Do góry Bottom