cytat z dnia 19 lutego 2020 19:50 przez 5xharoldx5 ja jestem zdania, że właśnie trzeba się z tym wrzodem rozprawić raz a dobrze.
Ja jednak proponuję większe skupienie się na typach bo znów w plecy, zamiast na mojej osobie.... Hahahahahaha ???????????? Aaa - przepraszam, zapomniałem - Ty lubisz przegrywać i tak spędzać czas...
Żeby tylko osoby korzystające z twoich typów - bądź co bądź osoby z 10 000 pkt reputacji miały tą świadomość...
Jestem bardzo ciekaw jak miałbyś się niby ze mną "rozprawić raz a dobrze"... No i z takim zacięciem do rozprawiania się z "wrzodami" - raz, a dobrze proponuję przeniesienie koniecznie na inne fora...
O zupełnie innej tematyce... Takiej wiesz - jakieś anty, wszystko jedno co ale by było anty... A może jakieś marsze, tak ostatnio modne tam dał byś już zupełnie wyraz swojej frustracji...
Teraz już ostatecznie EOT... z mojej strony, ale nie mogłem nie zareagować na rozprawianie się z "wrzodami"...
edit// miałem już nie odpisywać, ale nie tworząc nowego posta tutaj napiszę Panie 5xharoldx5 - ja nie widzę żadnych kłamstw tylko widzę czepianie się z kolegi strony... "Zajmowanie się bukmacherką" to nie jest chyba zagranie w ciągu ostatnich 8 miesięcy (około 8 m-cy żebyś mi znowu nie wyciągnął jakiegoś typu, że np jednak w ósmym miesiącu coś grałem - więc około ) jednego typu na wybory w UK i parę cudzych typów w styczniu/lutym ? Ja wiem, że pisałem, żebyś skupił się na jakości, a nie ilości i nie dawał dziesiątek typów dziennie, no ale jak ktoś w ciągu 8 miesięcy zagrał 1 typ swój i parę cudzych to chyba nie można mówić, że jest aktywnym graczem i zajmuje się bukmacherką...
Wszystkie posty jakie podałeś są prawdziwe, niczego się nie wypieram i tak dokładnie jest jak pisałem... Głównym powodem dla którego nie gram jest właśnie za duża jak na mnie huśtawka emocjonalna... Nawet ten jeden typ na wybory w UK to był typ długoterminowy, niesportowy więc nie miał wiele wspólnego z tym co gramy na co dzień. A w styczniu parę typów - CUDZYCH - nie moich więc jak je mogłem tu podawać ?
Zmanipulowałeś również moje wypowiedzi i wyrwałeś je z kontekstu... W dziale o wyborach parlamentarnych w POLSCE pisałem, że nic nie grałem co było prawdą, a w wątku o
betfan pisałem o wyborach w UK...
Tak właśnie jak z tobą bez przerwy się tłumaczyłem innym jelonkom z forumka - wyrwane z kontekstu zdania, jakieś udowadnianie mi kłamstw, czepianie się jakiś słówek - szkoda życia, szkoda czasu tutaj !!!!!!!!
Właśnie przez takie tłumaczenie się ze wszystkiego przestałem prowadzić swój temat na forum i nie zamierzam tego robić więcej i przez właśnie takie sytuacje gdzie ludzie z dorobkiem kilku postów i zero swoich typów "przesłuchują" dobrych typerów wiele ludzi stąd uciekło... Ty przynajmniej jeszcze masz jakieś prawo moralne do tego bo cokolwiek robisz, ale szlag mnie trafiał jak był gościu zarejestrowany kilka lat z 3 postami (żaden z typami) który jedyne co umiał to zarzucać mnie czy innym jakieś idiotyzmy... Nie dość, że miałem stres związany z typami to jeszcze stres związany z hejtem... Po prostu opłaca się na forum być "darmozjadem" czytającym co lepsze analizy i typy i nic samemu nie wnosić... Niestety po woli zostaną tu same darmozjady...
Możesz tam dalej znajdować sobie co chcesz.... Ja świadomie nigdy nikogo nie okłamałem na tym forum... Wiadomo mogło coś wylecieć z pamięci czy można było użyć skrótu myślowego, ale to wszystko... Natomiast zdaję sobie sprawę, że niektórzy na tym forum bywają tak "skrupulatni", że jak ktoś wyliczył np yield +24,33% i się rzeczywiście pomylił z jakimś rozliczeniem bo powinno być np. + 23,45% to robili taki hejt, że szkoda słów... W rezultacie typer odchodził... Oczywiście jak ktoś ma +1,03% albo +7,89% albo -3,4% to nic takiego go nie spotyka bo Polacy to taki naród, że zawiść i zazdrość i cwaniactwo jest dla nich ważniejsze niż ich własny interes... Więc najmocniej przy...czepiają się do tych ludzi, którzy osiągnęli sukces... Wystarczy poczytać komentarze w necie dotyczące różnych ludzi sukcesu jaki się na nich wylewa jad... I nie inaczej jest tutaj... Jak miałem złe typy i się wtedy spodziewałem słusznego hejtu było ok... Wystarczyło, że miałem dobre wyniki - była tragedia... To zresztą następny powód dla którego więcej nie będę prowadził swojego tematu (przynajmniej tak dziś myślę, żeby za parę lat jakiś inny 5xharold5 nie zarzucił mi kłamstwa jak jednak będę prowadzić temat)... Jak się cieszyłem z jakiegoś dobrze trafionego i przeanalizowanego typu gdzie ugrałem sporo kasy, wchodziłem tu, a zamiast podziękowań - fala hejtu... To było nienormalne... oczywiście ze strony użytkowników...
Kończę już tą wypowiedź. Pomyliłem się co do ciebie... Więcej tak jak w przypadku PSG nie usłyszysz ode mnie żadnego ostrzeżenia. Swoją drogą dzisiaj następny popis - TOT w osłabieniu w ofensywie, a kolega daje, że strzelą gola w obu połowach... No można i tak grać...
Na koniec życzę ci z całego serca żebyś zaczął wygrywać na swoich typach (choć szansa marna bo zostało tylko 50 ) i osiągnął tak jak ja yield dwucyfrowy i żebyś spotkał taką samą osobę jaką ty jesteś teraz dla mnie (a takich tu naprawdę nie brakuje) - i żeby taka osoba popsuła ci całkowicie radość z wysokich wygranych !!!! Zła karma wraca - pamiętaj o tym !
edit// - nie nie zamierzam się udzielać na forum... Ostatecznie twój atak na mnie i wyzwanie mnie od kłamców całkowicie mnie do tego zniechęciło... Nie czytasz jak i inni tego co piszę, wybierasz selektywnie to co ci się podoba z moich wypowiedzi... Ja nie jestem żadnym darmozjadem bo nie grałem typów stąd - to prosta droga do bankructwa... Napisałem tylko, ze bardziej się opłaca być darmozjadem... I nie pisz mi nic, że jak ci dobrze szło to nie było hejtu... Nie szło ci tak dobrze jak mnie, że po ok 100 kuponach miałem yield na poziomie +35%, nie szło ci tak dobrze, że praktycznie sam przeciw całemu forum prawidłowo wytypowałem i zagrałem awans Barcy po słynnej przegranej z PSG w pierwszym meczu. Przez 2 tyg. się o to wykłócałem na forum... Wiesz jak mnie nazywano wtedy przed meczem ? Idiotą, gimbazą, kretynem itd itd, a jak weszło to z tej złości jeszcze mi dołożyli ci wszyscy co poumaczali... Nawet w całym wtedy tym zamieszaniu zbanowano jedną osobę... Forumek mi tak "pomógł", że zamiast wsparcia co może by spowodowało dołożenie do stawki sam zacząłem się zastanawiać czy mam rację...
Wciąż jest dosłownie parę osób dla których warto tu zaglądać, ale nie w tym dziale...
Może nie do końca zasłużyłeś, żebym po przegranej PSG pisał ci w wątku to co napisałem... ale jak widziałeś odniosłem się też do progresji, której nie grasz itd. Po prostu na ciebie trafiło, ale uwagi były ogólne... Nie śledziłem ani twojego ani innych tematów wcześniej i to był jedyny powód, ze nie chwaliłem... Jak sięgniesz pamięcią to sobie przypomnisz, że jako jedna z niewielu osób na forum po wygranych typach bardzo doceniałem typerów i pisałem pozytywnie. Sprawdziłem też tych moich hejterów z mojego wątku... Większości już nie ma na forum. Albo zbanowani, albo jak szybko zaczęli tak szybko skończyli... Gwiazdki z celami się pojawiają i znikają...
Hahaha. Na tym tle ty przynajmniej jesteś długo... Ale też jak pisałem (co wziąłeś NIESŁUSZNIE za atak z mojej strony) to forum ci nie służy bo jak pamiętam jeszcze z 2-3 lata temu to my często staliśmy w opozycji wobec masówek, a teraz dajesz mega oczywisty typ na PSG gdzie od 3 lat z tym zespołem dzieją się cuda. Potem dajesz TOT na gole gdzie mają luki w ofensywie... To wygląda tak jak byś kompletnie szedł na ilość, a nie jakość... I to w sumie logiczne bo jak pracujesz od 6 do 14 dzień w dzień... Grasz i
sporty walki i piłkę i
hokej i bóg wie co to jak ty masz mieć czas na przeanalizowanie czegokolwiek.... Więc grasz na podstawie jakiegoś H2H czy statystyk czy nawet bez tego... W ten sposób nigdy nic się nie ugra... Tak samo jak na progresji, tak samo jak na szukaniu value... Wszystko to ma swoje zalety, ale tylko połączone razem w jedną spójną strategię daje wyniki... Piszesz, że ja nie mam analiz i nie gram. Tłumaczyłem powody... Natomiast jak się zdecyduję znów grać nie przypuszczam, żebym tu się udzielał. Prowadziłem swój temat ponad rok - każdy widział co osiągnąłem... Zresztą później też osiągałem - czasami typy były w działach... Ale to już koniec ! do którego ty się przyczyniłeś bo nie spodziewałem się ataku z twojej strony...
Osoby kiedyś rozważnej, dobrze analizującej i mającej dobre typy... Jak widać na twoim przykładzie forumek nie służy ! Z miłej osoby stałeś się jak reszta, hejterem wyzywającym mnie od kłamców... Z całkiem mądrego typera gdzie widziałeś rzeczy, których inni nie widzieli (te bety na karne to właśnie pozostałość po tym co było kiedyś) stałeś się osobą grającą dziesiątki dyscyplin i betów dziennie (gdzie nie tylko to ja odradzam, ale i większość poradników bukmacherskich)... Wielka szkoda...
Dalsza dyskusja jest już chyba zbędna...