>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

5xharoldx5 i jego typy

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Kursy na MVP w meczu gwiazd mocno się zmieniają. W tej chwili na LeBrona już jest tylko 4,65, natomiast na Davisa już aż 7,50. Wobec tego dołożę sobie jeszcze trochę po wyższym kursie na Davisa:

Typ: Anthony Davis zostanie MVP
Kurs: 7,50
Bukmacher: Fortuna
Stawka: 15 j

Jeszcze kuszą mnie punkty zdobyte przez zawodników, Forbet ma je w ofercie, ciekawe czy jeszcze jakiś inny polski bukmacher to ma, zaraz wszystko sprawdzę i coś wrzucę.

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
STS też ma to w ofercie i jest jeden typ który bardzo mi się podoba, ale kurs jest tylko 1,85, więc postanowiłem połączyć to z wtorkowym meczem LM:

#903 (AKO)
1. Anthony Davis zdobędzie powyżej 21,5 pkt. w meczu (razem z dogrywką)
Kurs: 1,85

2. Borussia Dortmund - PSG
Typ: PSG
Kurs: 2,30

AKO: 4,26
Bukmacher: STS
Stawka: 40 j (jak wejdzie to będzie 109,95 j zysku)

Po wtorkowym meczu Borussii Dortmund z PSG będzie też podliczenie kuponów.

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Linie na Westbrooka i Chrisa Paula również wydają mi się niskie, więc robię podobnie jak wyżej:

#904 (AKO)
1. Russell Westbrook powyżej 16,5 pkt. w meczu (razem z dogrywką)

Stawka: 30 j (jak wejdzie to będzie 82,46 j zysku)

#905 (AKO)
1. Chris Paul powyżej 6,5 pkt. w meczu (razem z dogrywką)

Stawka: 40 j (jak wejdzie to będzie 109,95 j zysku)

Spodziewam się, że przynajmniej dwóch z tej trójki zrobi over.

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
To nie był udany mecz, tylko Chris Paul nie zawiódł. Resztę typów zawaliła głównie koszmarna druga kwarta, gdzie LeBron zdobył 2 punkty, Davis 0, a Westbrook to w ogóle dał popis w pierwszej połowie???? No i Kawhi Leonard szalał w tej kwarcie przez co do przerwy zdobył 25 punktów. Mimo wszystko gdyby LeBron trafił tą trójkę z prawie połowy boiska i gdyby to dzięki niemu jego ekipa wygrała, to kto wie czy wówczas on by nie zdobył nagrody, no ale LeBron to nie Curry, więc szansa trafienia tego rzutu była niewielka.

Chelsea - Manchester United
Typ: Manchester United strzeli gola w obu połowach
Kurs: 4,95
Bukmacher: eTOTO
Stawka: 10 j

Otrzymane punkty reputacji: +4
5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Borussia Dortmund - PSG
Typ: PSG wygra i obie drużyny strzelą gola
Kurs: 3,40
Stawka: 40 j

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Kolejne typy na mecz Borussia Dortmund - PSG:

Typ: PSG wygra i wykona najwięcej rzutów rożnych, Borussia otrzyma najwięcej żółtych kartek
Kurs: 16,00
Bukmacher: Forbet
Stawka: 8 j

Typ: PSG nie przegra i wykona najwięcej rzutów rożnych, Borussia otrzyma najwięcej żółtych kartek
Kurs: 10,00

Typ: w meczu będzie czerwona kartka
Kurs: 4,60

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Borussia Dortmund - PSG
Typ: powyżej dwóch goli, powyżej 10 rzutów rożnych, powyżej czterech żółtych kartek
Kurs: 5,75

Borussia Dortmund - PSG
Typ: Borussia Dortmund powyżej 2,5 gola w drugiej połowie meczu
Kurs: 12,00
Stawka: 8 j

BVB w drugich połowach lubi poszaleć, więc za drobne można spróbować po takim kursie.

Atletico Madryt - Liverpool
Typ: w meczu będzie rzut karny
Kurs: 3,00
Stawka: 20 j

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Jeszcze trochę dołożę na czerwoną kartkę w Dortmundzie:

Borussia Dortmund - PSG
Kurs: 4,72
Bukmacher: Totolotek

Atletico Madryt - Liverpool
Kurs: 5,40

Podliczenie po dzisiejszych meczach.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Jesteś aż tak pewny winu PSG dzisiaj ? Na wielu kuponach to masz. Rewanż mają u siebie. Remis typu 1:1 czy 2:2 też ich całkowicie urządzi. W Dortmundzie ciężko się gra, a PSG niestety na wyjazdach ma problemy... Nie chcę do znudzenia przypominać słynnego, historycznego meczu z Barcą... To jest tylko zwykłe pytanie, nie to, że ja jakoś mocno obstawiam takie rozwiązanie.

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
@adamo80 pewny nie byłem, ale uważałem ten typ za dobry i kurs mi się podobał. Defensywa BVB grała bardzo słabo w ostatnich meczach i liczyłem na to, że PSG bezlitośnie to wykorzysta. Niestety wyszło jak wyszło i trochę mnie to kosztowało.

Podsumowanie kuponów 883-915(za wyjątkiem kuponów 889 i 890, które są w grze):

883.   20 j
884.   15 j
885.   10 j
886.   40 j
887.   20 j
888.   20 j
891.   59,2 j
892.   31,36 j
893.   40 j
894.   85,78 j
895.   15 j
896.   48,08 j
897.   10 j
898.   20 j
899.   25 j
900.   10 j
901.   15 j
902.   15 j
903.   40 j
904.   30 j
905.   40 j
906.   33,56 j
907.   40 j
908.   8 j
909.   10 j
910.   15 j
911.   15 j
912.   8 j
913.   20 j
914.   20 j
915.   20 j

Łączny bilans po 915 kuponach (#889 i #890 w grze):   69,55 j

LM poszło zupełnie nie po mojej myśli. Ani PSG nie wygrało, ani nie było karnych, podobnie jak czerwonych kartek. No trudno, bywa i tak.

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Philadelphia Flyers - Columbus Blue Jackets
Typ: Nick Foligno strzeli gola (razem z dogrywką i decydującym rzutem karnym)
Kurs: 4,70

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
#917 (AKO)
1. Pittsburgh Penguins - Toronto Maple Leafs
Typ: każda z drużyn zdobędzie trzy lub więcej goli w meczu
Kurs: 2,32

2. Tottenham - Lipsk
Kurs: 2,94

AKO: 6,82
Stawka: 20 j (jak wejdzie to będzie 100,03 j zysku)

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
cytat z dnia 19 lutego 2020 00:27 przez 5xharoldx5@adamo80 pewny nie byłem, ale uważałem ten typ za dobry i kurs mi się podobał. Defensywa BVB grała bardzo słabo w ostatnich meczach i liczyłem na to, że PSG bezlitośnie to wykorzysta. Niestety wyszło jak wyszło i trochę mnie to kosztowało.
Przez ostatnie kilka lat wtapiałem przez pierwsze mecze lub miałem niskie kursy... A teraz prawdopodobnie zaatakuję po znacznie wyższym kursie i awans PSG i LIV... Nawet nie oglądałem dzisiaj meczy, ale czuję co się będzie działo w Paryżu i Liverpoolu...  Jak by nie pierwsza bramka Borussi to pewno i BTSy by nie powchodziły... Najpopularniejsze zakłady na forum i w necie - overy i wygrana PSG... Paradoksalnie właśnie teraz PSG będzie miało szansę bowiem wreszcie się odpowiednio zmobilizują... Bo albo mieli wcześniej zaliczki u siebie, albo na wyjeździe i podchodzili do tego jak podchodzili, a teraz wreszcie muszą... Natomiast mnie dziwi to, że typerzy wciąż i wciąż popełniają te same błędy... Tzn typerzy stąd (nawiązuję trochę do tematu droga do zawodowca)... Z przykrością stwierdzam, że niski poziom typów i wiedzy, który był kiedyś, jak zaczynałem jeszcze się obniżył... Kiedyś w 1/8 było z kilka stron w dziale LM i była ostra dyskusja, ale z niej wyłaniał się czasami prawdziwy obraz... Teraz już nie ma dyskusji... Pozostały słabe typy... Gra na PSG była tak oczywista, że za oczywista...

Albo typy na progresję, albo "matematycy" szukający value... Szkoda słów... Pamiętam, że z 6 lat temu to progresję każdy tu (i słusznie) odradzał... Były osoby, które przez nią wpadły w bankructwo i hazard, porozpadały im się rodziny i życie przez to, a teraz w tematach piszą jaki to super system... Jak bym miał teorię spiskową to bym pomyślał, że forum zawładnęli przedstawiciele buków, ale to po prostu słabi typerzy... To taka ogólna uwaga, nie skierowana do Ciebie. Ale uważaj żeby się nie wciągnąć w to bagno dziesiątek typów dziennie bo może się to źle skończyć... Jak dobrze kojarzę kiedyś podawałeś mniej typów... Wielką wadą typerów na tym forum co od razu widać jest to, że idą na ilość, a nie jakość... Takie podejście to ogromna strata czasowa, nieustanne dostarczanie sobie adrenaliny, ale z zarabianiem może być ciężko... Moim zdaniem lepiej iść w jakość niż ilość..

edit// jak widzę za chwilę minie rok, a Ty wciąż kręcisz się około zera w bilansie rocznym... Czy nie szkoda Ci na to czasu ? Albo zmienić strategię albo dać sobie spokój...

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Najpierw odniosę się do Twoich rad dotyczących mojej osoby, potem skomentuję Twoją opinię dotyczącą całego forum.

Nie wiem dlaczego uważasz, że jak ktoś nie zarabia, to traci tylko czas. Nie wiem jak jest u Ciebie, ale dla mnie bukmacherka to jest po prostu duża przyjemność. Kocham sport, uwielbiam analizować mecze, przeglądać ofertę, więc dla mnie jest to miłe spędzanie czasu i tyle. Jak się wygra to super, jak nie idzie to wiadomo, że humor jest gorszy, ale tak czy siak bardzo lubię to hobby ????
Równie dobrze można zapytać po co tylu ludzi codziennie biega jak i tak żaden z nich nie przebiegnie maratonu w czasie poniżej dwóch godzin i 30 minut albo po co chodzić na siłownię skoro i tak się nie wyciśnie 250 na ławeczce?

Zauważ, że ja każdy typ w temacie gram z 12% podatkiem, nie było w tym temacie ani jednego wyjątku, a przecież można korzystać z różnych promocji z grą bez podatku, grać zakłady bez ryzyka itd. Chcę sobie udowodnić, że można być na plusie grając wszystko z 12% podatkiem, stąd wynik jest znacznie gorszy niż mógłby być. Tak sobie dawno temu postanowiłem, że w ten sposób dojdę do 1000 kuponów i tego się trzymam już do końca, skoro jest już niedaleko. Jak po 1000 kuponach będzie zielono, to będę z siebie dumny, a jeśli nie, to trudno. Jeśli uważasz, że to jest takie łatwe, to pokaż co potrafisz, podawaj wszystkie typy z 12% podatkiem i zobaczymy Twój rezultat.

Teraz może odniosę się do Twojego wiecznego narzekania na forum, poziom typów itp. Już nieraz się Ciebie pytałem po co właściwie jesteś na tym forum. Ciągle narzekasz na poziom typów, ciągle czujesz się niedoceniany. Nie robisz nic pozytywnego- rzadko kiedy można zobaczyć jakąś Twoją analizę. 90% Twoich postów to:
1. Narzekanie na forumowiczów jak to słabo typują.
2. Chwalenie się jakim to jesteś super typerem.
3. Chwalenie się ile to kasy wydajesz na używki i panienki(nie wiem jak facet może się tym chwalić, mnie by było wstyd... Wszystko jest dla ludzi, ale żeby się tym chwalić?)

O innych polskich forach również nie masz dobrej opinii, więc może przenieś się na jakieś zagraniczne, skoro w Polsce nie ma nikogo wartego uwagi?
Może załóż temat i pokaż nam wszystkim jak się powinno typować w 2020 roku? Bądź naszym liderem ????

Dla mnie niesamowite jest to, że jeszcze nie dostałeś bana i to nie takiego chwilowego, ale całkiem powinni Cię wywalić. Nie robisz niczego dobrego, a tylko krytykujesz, jednym słowem "srasz we własne gniazdo", do tego ciągle prowokujesz użytkowników a potem jesteś oburzony, że ci użytkownicy Cię obrażają. Zupełnie nie rozumiem też po co wchodzić na to forum, skoro masz o nim takie negatywne zdanie? Jak mnie się gdzieś nie podoba, to po prostu unikam danego miejsca, siłą nikt Cię tu nie trzyma. Gdybym ja został moderatorem, to pierwsze co bym zrobił to usunął z forum dwa wrzody. Jednym z tych wrzodów jesteś Ty.

Od niedawna Twoje ataki na forum są coraz częstsze i coraz mocniejsze. Moim zdaniem musiałeś mocno popłynąć na czyimś typie i stąd Twoja frustracja, ale pretensje powinieneś mieć tylko do siebie.

Jeśli Ci się tu nie podoba, to najlepiej będzie jak stąd odejdziesz. Jak już tu jesteś, to może skończ już z tą wieczną krytyką, załóż temat i pokaż co potrafisz, a wtedy może zostaniesz doceniony.

Otrzymane punkty reputacji: +254
adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Jasne, że każdy może spędzać czas jak chce... :) Dla mnie bukmacherka to też hobby, ale jednak po 8 latach jak bym się kręcił wokół zera to bym czuł się trochę sfrustrowany... Ale ok. - skoro to lubisz.... :) Napisałem z dobrego serca żebyś pomyślał nad zmianą strategii bo ja też miałem rok albo 2 wokół zera i zmieniłem strategię co mi dało pozytywny rezultat... Kwestię podatku bym sobie darował bo jak już raz udowodniłem nie przeszkodziło mi to uzyskać dwucyfrowego yieldu... :) Pewnie trzeba trochę zmodyfikować strategię - właśnie nie ilość, a jakość, żeby grać z podatkiem, ale się da...

Co do forum to ja owszem narzekam na typerów, ale nie pisałem jakim to jestem super typerem, a już na pewno o używkach i panienkach... Że ja używam, bo nie używam... :) Pisałem raczej w tym sensie, że tyle ile bym przeznaczył na bukmacherkę to bym wydał na panienki i używki i nie było mi żal. To było odnośnie zarządzania budżetem....

Innych for polskich lub zagranicznych nie znam... Rzeczywiście od roku nie piszę analiz, ale to nie wynika z tego, że nie chcę się dzielić swoim doświadczeniem czy wiedzą tylko po prostu nie mam obecnie czasu na bukmacherkę... Sam nie gram i dlatego się nie udzielam... Ostatni typ jaki podawałem na forum (wygrany) był gdzieś we wrześniu i go podałem... Faktycznie temat prowadziłem tylko rok, a potem podawałem w działach tematycznych... Fala hejtu, insynuacji, że oszukuję itd była ogromna więc mi się odechciało... Zadziwia mnie sytuacja na tym forum, że słabi typerzy mają się w najlepsze, a jak przychodzi ktoś taki jak eli.cohen to za moment znajdą się osoby go hejtujące albo wynoszące typy... Jakie to polskie... Ja po roku grania udowodniłem, że grając z podatkiem można wykręcić dwucyfrowy yeild...

To tylko o Tobie świadczy, ze za słowa krytyki kogoś byś banował... Tak - kiedyś w 2013 r. straciłem przez typy użytkowników, byłem wtedy bardzo zły, ale to też mnie wiele nauczyło więc nie mam o nic pretensji... Moja krytyka forum ma jeden jedyny cel - aby był wyższy poziom... A drugi powód jest taki, żeby ludzie nie wpadali w hazard, żeby nowi użytkownicy nie patrzyli, że jak ktoś ma tyle i tyle pkt. reputacji to można grać w ciemno jego typy... A przy okazji ostatniego wpisu tu o PSG po prostu stwierdziłem fakt, że kolejny raz masówka na forum się nie udała...

Jesteś też tak samo długo jak i ja i zauważ, że sporo wartościowych osób nas opuściło... I zastanów się dlaczego... Może oni tak samo myśleli o forum jak ja i zrobili jak piszesz, że się wynieśli... Mnie zalecasz to samo... Ja jednak wciąż jestem i pokazuję wady... A ty za to chcesz mnie banować ? Gniazdo, które się kala ? Kolego my tu mamy zarabiać pieniądze, a nie robić kółeczko wzajemnej adoracji...

Od roku właściwie przestałem obserwować bukmacherkę, a mimo to nie znając kompletnie poziomu sportowego i całej analizy do wczorajszego meczu PSG pisałem, że może być remis, a było jeszcze gorzej bo 2:1 dla Dortmundu... A Ty + inne osoby, które w tym siedzicie głęboko - poszliście po totalnej oczywistości... O czym to świadczy ? Potem spojrzałem, że prowadzisz temat od prawie roku (nie wiedziałem o 1000 kuponów i udowadnianiu sobie/innym o grze z podatkiem) i zobaczyłem, że jest lekki minus... A pamiętałem Cię jeszcze z okresu jak się głęboko zajmowałem, że byłeś jedną z mądrzejszych osób i po prostu zdziwiłem się, że taki wynik...

Mnie raczej chodziło o to, żebyś nie szedł zgodnie z trendami na forum typu progresja czy matematycy i dziesiątki typów dziennie tylko skupił się na mniejszej ilości i głębszej analizie... Może to źle przekazałem, ale taka była moja intencja...  Nie chodziło o krytykę dla krytyki...

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
A ja jestem przekonany, że Ty byś mógł pomarzyć choćby o kręceniu się wokół zera grając wszystkie typy z podatkiem. Po pierwsze nie wiem dlaczego tak bezczelnie kłamiesz, przecież dobrze pamiętam, że w swoim temacie mnóstwo typów grałeś na LM w Totolotku bez podatku.
Po drugie mnóstwo osób zarzucało Ci oszukiwanie i ja ich w pełni rozumiem. Tyle razy zmieniałeś system stawkowania, taki miałeś bałagan w temacie, że bez problemu mogłeś kantować ile się da, a jak widzę jak kłamiesz teraz na forum, to tam też musiałeś nieźle cyganić. Teraz regulamin jest jasny, jest stawkowanie od 1 j do 100 j, nie ma za bardzo jak oszukiwać i dziwnym trafem bardzo się boisz założyć temat... Ty chłopie niczego nie udowodniłeś, Twoje typy na nikim nie zrobiły wrażenia skoro nikt Cię nie chwalił, a tylko wszyscy po Tobie jechali.

I nie wiem dlaczego w żywe oczy kłamiesz, że sam nie grasz, a zupełnie co innego piszesz w temacie dotyczącym bukmachera LVBet: https://forum.bukmacherskie.com/temat/144609-lv-bet-opinie/?page=20

I co teraz gagatku? ???? Rozdwojenie jaźni? Tak samo można Ci ufać jeśli chodzi o Twoje typy.

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
A o używkach i panienkach pisałeś tyle razy, że też nie wiem po co się tego wypierasz. Nie wiem jak można być takim kłamcą.

Otrzymane punkty reputacji: +55
adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
No cóż nie pierwszy raz pomyliłem się w życiu. Miałem Cię za inną osobę, a jesteś dokładnie takim samym hejterem jak parę innych osób na tym forum.

Więc oświadczam Ci - nigdy nie kłamałem na forum i nie kłamię w życiu. To, że ludzie nie czytają dokładnie tego co piszę to inna sprawa. Co mądrusiu wywnioskowałeś z tematu o LV BET ? No słucham ???????? !!!!!!!! Używanie  konta i granie zakładów nie musi oznaczać grania SWOICH typów... Grałem zresztą jak nigdy typy nie swoje ! W swoim temacie owszem korzystałem z promocji gry bez podatku ale u legalnych buków... Co to masochizm ? Udowadnianie żeby grać z podatkiem ? Więc precyzuję - udowodniłem, że można grać i wygrywać u polskich buków osiągając dwucyfrowy yield bez popełniania przestępstwa karno-skarbowego jakim jest gra u nielegalnych buków !

W swoim temacie rzeczywiście zacząłem od nie precyzyjnego podawania jednostek, ale potem to zmieniłem i dokładnie tłumaczyłem... Powodem nie było żadna chęć oszukania bo niby kogo i po co ? Prowadziłem temat mega rzetelnie i nawet gorzej wyszło w temacie niż w rzeczywistości. Wtedy chętnym wszystko dokładnie tłumaczyłem... To, że po mnie jechali to powód dla którego ja i wielu innych zrezygnowało w ogóle z udzielania się tu. Bo nie dość, że człowiek traci czas żeby dzielić się swoją pracą to w co 2 poście musi udowadniać, że nie oszukuje... Dodam jeszcze, że w sumie to tak z pamięci to może z 2-3 osoby były nie miłe, reszta była ok tylko jak to w Polsce - mili milczą, a hejterzy się udzielają... System stawkowania, a właściwie nazewnictwo stawek zmieniłem jeden raz (jak dobrze pamiętam). No bo chyba nie chodzi ci, że w jednym becie dałem 5j, a w drugim 50j ? Nie grałem płaską stawką.

Nie mam żadnej potrzeby dowartościowywania się tutaj jakie to wyniki osiągam więc i jakieś kłamanie czy oszukiwanie jest dla mnie totalną głupotą. Wiele jednak osób chyba ma taką potrzebę ! Nie mam na myśli Ciebie... Dalej już nie będę prowadził tej "dyskusji"... Widać, że przegrana PSG mocno Cię zdenerwowała i się postanowiłeś na mnie wyżywać... Ok... można i tak... Dodam tylko, ze jak byś się zastanowił głębiej nad tym co Ci napisałem przed meczem i coś skontrował to być nie utopił tylu kuponów... Tak niestety działa to forum - ludzie zamiast się wspierać w pokonaniu buków i życzliwie sobie doradzać wolą poświęcać czas na wojenki... Kolejny powód dlaczego mnie tu nie ma...

Masz jakiś problem z moim pisaniem o używkach i panienkach ??? ???? Czy nie rozumiesz jęz. polskiego ? A może wnioski jak z LV BET ? Coś tam kiedyś przeczytałeś coś skrobnąłeś, ale już nie wiesz jaki kontekst był wypowiedzi... Proszę o jeden cytat gdzie ja bym pisał, że wydaję kasę na używki i panienki... :) Pisałem tak - przeznaczajcie na zakłady tyle co byście wydali na loda, na imprezę, na używki lub na panienki - po prostu z góry załóżcie, że te pieniądze tracicie i wtedy będzie się lepiej grało. A ty wyciągnąłeś wniosek, że ja na to przeznaczam kasę i się tym chwalę :) No cóż dzwonią w jakimś kościele, ale w jakim to już nie wiesz ! Ten przykład miał służyć uświadomieniu, że np. jak kupi się samochód to to zostaje, natomiast jak się wyda na używki to przepada i w tym sensie należy podchodzić do gry - oczywiście hobbistycznej, a nie zawodowej...

Poziom forum obniżył się niebywale... Jak tak dalej pójdzie to już zostaną tylko takie wojenki jak ta i goście, którzy zamiast wygrywać kręcą się koło zera lub wpadają w hazard no o "matematycy" grający live na zmianie kursów... :)

Strasznie się pomyliłem co do twojej osoby... Mówi się trudno... Kolejny stracony czas i nerwy na forumku...
Dalej sobie traćcie czas i nerwy i wpadajcie w hazard i doły...

EOT...

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Teraz podam typy, a w wolnej chwili z chęcią podam więcej przykładów na to jak ten gość kłamie i jak fałszywy i dwulicowy jest to człowiek, bo gdyby adamo80 był jak Pinokio, to by miał nos długi jak stąd do Glasgow. Takich osobników należy demaskować.

Tottenham - Lipsk
Typ: Tottenham strzeli gola w obu połowach
Kurs: 3,80
Bukmacher: eTOTO

#919 (AKO)
1. Tottenham - Lipsk
Kurs: 2,94

2. Chicago Blackhawks - New York Rangers
Typ: obie drużyny strzelą po trzy lub więcej bramek w meczu
Kurs: 2,53

AKO: 7,44
Stawka: 20 j (jak wejdzie to będzie 110,94 j zysku)

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
W punktach reputacji doradzacie mi, żebym nie karmił trolla, ale ja jestem zdania, że właśnie trzeba się z tym wrzodem rozprawić raz a dobrze.

Do góry Bottom