Najpierw odniosę się do Twoich rad dotyczących mojej osoby, potem skomentuję Twoją opinię dotyczącą całego forum.
Nie wiem dlaczego uważasz, że jak ktoś nie zarabia, to traci tylko czas. Nie wiem jak jest u Ciebie, ale dla mnie bukmacherka to jest po prostu duża przyjemność. Kocham sport, uwielbiam analizować mecze, przeglądać ofertę, więc dla mnie jest to miłe spędzanie czasu i tyle. Jak się wygra to super, jak nie idzie to wiadomo, że
humor jest gorszy, ale tak czy siak bardzo lubię to hobby ????
Równie dobrze można zapytać po co tylu ludzi codziennie biega jak i tak żaden z nich nie przebiegnie maratonu w czasie poniżej dwóch godzin i 30 minut albo po co chodzić na siłownię skoro i tak się nie wyciśnie 250 na ławeczce?
Zauważ, że ja każdy typ w temacie gram z 12% podatkiem, nie było w tym temacie ani jednego wyjątku, a przecież można korzystać z różnych promocji z grą bez podatku, grać zakłady bez ryzyka itd. Chcę sobie udowodnić, że można być na plusie grając wszystko z 12% podatkiem, stąd wynik jest znacznie gorszy niż mógłby być. Tak sobie dawno temu postanowiłem, że w ten sposób dojdę do 1000 kuponów i tego się trzymam już do końca, skoro jest już niedaleko. Jak po 1000 kuponach będzie zielono, to będę z siebie dumny, a jeśli nie, to trudno. Jeśli uważasz, że to jest takie łatwe, to pokaż co potrafisz, podawaj wszystkie typy z 12% podatkiem i zobaczymy Twój rezultat.
Teraz może odniosę się do Twojego wiecznego narzekania na forum, poziom typów itp. Już nieraz się Ciebie pytałem po co właściwie jesteś na tym forum. Ciągle narzekasz na poziom typów, ciągle czujesz się niedoceniany. Nie robisz nic pozytywnego- rzadko kiedy można zobaczyć jakąś Twoją analizę. 90% Twoich postów to:
1. Narzekanie na forumowiczów jak to słabo typują.
2. Chwalenie się jakim to jesteś super typerem.
3. Chwalenie się ile to kasy wydajesz na używki i panienki(nie wiem jak facet może się tym chwalić, mnie by było wstyd... Wszystko jest dla ludzi, ale żeby się tym chwalić?)
O innych polskich forach również nie masz dobrej opinii, więc może przenieś się na jakieś zagraniczne, skoro w Polsce nie ma nikogo wartego uwagi?
Może załóż temat i pokaż nam wszystkim jak się powinno typować w 2020 roku? Bądź naszym liderem ????
Dla mnie niesamowite jest to, że jeszcze nie dostałeś bana i to nie takiego chwilowego, ale całkiem powinni Cię wywalić. Nie robisz niczego dobrego, a tylko krytykujesz, jednym słowem "srasz we własne gniazdo", do tego ciągle prowokujesz użytkowników a potem jesteś oburzony, że ci użytkownicy Cię obrażają. Zupełnie nie rozumiem też po co wchodzić na to forum, skoro masz o nim takie negatywne zdanie? Jak mnie się gdzieś nie podoba, to po prostu unikam danego miejsca, siłą nikt Cię tu nie trzyma. Gdybym ja został moderatorem, to pierwsze co bym zrobił to usunął z forum dwa wrzody. Jednym z tych wrzodów jesteś Ty.
Od niedawna Twoje ataki na forum są coraz częstsze i coraz mocniejsze. Moim zdaniem musiałeś mocno popłynąć na czyimś typie i stąd Twoja frustracja, ale pretensje powinieneś mieć tylko do siebie.
Jeśli Ci się tu nie podoba, to najlepiej będzie jak stąd odejdziesz. Jak już tu jesteś, to może skończ już z tą wieczną krytyką, załóż temat i pokaż co potrafisz, a wtedy może zostaniesz doceniony.