Jesli zas chodzi o kolejny turniej, to na razie jeszcze dokładnej daty nie znamy, jednak Gamer: graj już teraz i zbieraj PartyPunkty, bo do turnieju będą kwalifikować się osoby, które ugrały 100PP.
bazik..zrobilem wszystko tak jak jest podane..zalozylem konto na supergame.pl ,zdalem quiz,zalozylem konto na party poker z kodem supergame1..co teraz mam zrobic?wyslac od razu zdjecie dowodu czy czekac na jakiegos mejla?jesli wyslac od razu zdjecie dowodu to czy mam podac nazwe mojego konta w party poker czy jak? z gory dzieki za odpowiedz..pozdrawiam
Slowplaying polega na powolnym rozgrywaniu bardzo silnych układów kart, które można realizować poprzez czekanie lub sprawdzenie. Taki sposób gry ma zapewnić zawodnikowi wygranie większej ilości zakładów w kolejnych rundach licytacji. Zagrania Slowplaying nie powinno się stosować zbyt często, a zwłaszcza w sytuacjach gdy: pula jest wysoka, a w rozgrywce uczestniczą gracze o niskim poziomie umiejętności. Dobrym momentem na powolne rozegranie może być zaś sytuacja, gdy naszymi przeciwnikami są mocni gracze, którzy jak przeczuwamy po wniesieniu przez nas zakładu wycofają się z dalszej gry, a pula jest wciąż niska. Zagrożeniem dla Slowplaying może być inne zagranie – Free Card.