Będą musieli potwierdzić twoje dane , czyli pewnie będziesz musiał im wysłać skany dowodu , rachunku itp , itd.prosze mi wytumaczyc obrucilem i chcem wyplacic wypelnilem nr konta itp. prosze powiedzec bo widnieje taka informacja jak wejde w wypłąte:
DEPOSIT SUPPORT
Due to failed transaction on your account your detalis need to be verified.
Please dowload and complete thw following from:
DOWLOAD Fax Back From <PDF>
After completion please follow the instructions to Fax or Email the completed document.
If you require further information please contact Support
nie jesteś sam ! Mnie też zablokowali i teraz nawet nie chcą ze mną rozmawiać , a powiem tylko , że miałem ugrane 550$ ???? , ale skoro maksymalna wypłata z tego bonusa wynosi 100$ , to nie rozumiem czego mnie zablokowali ! :kwasny4565: nawet nie podali żadnego argumentu , powodu , więc to jest najgorsze !!!A ja dostałem bana:-?:-?:-? smiech na sali
zapewne za konto "brata" ;]nie jesteś sam ! Mnie też zablokowali i teraz nawet nie chcą ze mną rozmawiać , a powiem tylko , że miałem ugrane 550$ ???? , ale skoro maksymalna wypłata z tego bonusa wynosi 100$ , to nie rozumiem czego mnie zablokowali ! :kwasny4565: nawet nie podali żadnego argumentu , powodu , więc to jest najgorsze !!!
widocznie jest taka różnica między nami , że ja nie jestem multikontowcem , a skoro Ty tak twierdzisz , że jestem to powodzenia ???? Jakbym chciał robić konta , to bym mógł nawet po 50000 , bo mam zmienne IP , ale nie mam zamiaru nikogo oszukiwać , więc nie pisz głupot :]zapewne za konto "brata" ;]