radek03
Forum VIP
A wyrabiałes wczesniej pkt na betmost czy wplaciłes ich sponsora do betmost i od razu dali ci już na pacific?Wielki Plus kasa na Pacificu też jest
A wyrabiałes wczesniej pkt na betmost czy wplaciłes ich sponsora do betmost i od razu dali ci już na pacific?Wielki Plus kasa na Pacificu też jest
mialem to samo, wylącz antyvirusa i zamkni wszystkie połączenia i powinno pojscwaldek uwazaj ja na poczatku w partypoker tez zrobilem na dziendobry w 1 godzinie z 50$ zrobilem 100$ a potem systematycznie nie siadaly AA KK i sie przesralo cala kase.
A tak swoja droga to dlaczego nie da mi sie zianstalowac betmost poker wyskakuje mi jakis blad ze teraz nie mozna i zebym sprobowal pozniej a proboje co jakies 3 godziny od 3 dni i dalej pisze ze pozniej pozniej a chyba najpierw musze zrobic promocje w betmostpoker zeby dostac do pacific prawda?
a jaki masz status przy Pacific Poker na Pokerinside.com ( status oznaczony kolorem czerwonym ) ?ok zadzialalo zarejestrowalem sie uzupelnilem nick
napisalem im meila zeby mi zweryfikowali i po 31 minutach od zalozenia konta jest juz zweryfikowane.
I co teraz czekam na kase czy musze zlapac live chata zeby im podac moneybookersa itd itp?
Ludzie - przestancie sie w koncu osmieszac. Nie znacie podstaw angielskiego a chcecie w pokera grac online. Ja Was prosze przyjdzcie na moj stolik i oddajcie mi swoje $$$$:jezora:I czym sie rozni AWAY od OFFLINE
tak apropo twojego posta wyżej jak grasz w pokera odkad stevefrancis srał w spodnie czy jak tam napisales to chyba ominałes nawet podstawówke cytuje:o ktorej ich najlepiej lapac gdzies w godzinach porannych czy bardziej gdzies wieczorem a moze w poludnie?
I czym sie rozni AWAY od OFFLINE
przecierz i tutaj nie ma ich live i tutaj wiec nei wiem o co loottoo
przecierz
uuuu spooookiewez sie chlopcze nie odzywaj bo w pokera gralem jak jeszcze srales w spodnie.
Wiem co znacza te slowa ale nie wiem dlaczego raz pisze tak a raz tak skoro oba daja do zrozumienie ze nie ma live chata wlaczonego.
witam dzisiaj rano skorzystalem z 2 promo , z betmosta mam juz Status: Pending Disbursement , tak ze 3, 4 godzinki czekalem, i teraz pytanie jaki jest obrot promo z betmosta i czy na pacific dostaje sie odrazu 50 baksow czy po depozycie i ugranie iles rake ???????