>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

50 dolarów do Pacific Poker

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Żeby złapać live chat trzeba odświeżać stronę co jakiś czas po 10 sekund i przez jakies 10-15 takim system na pewno załapicie sie na czata , ja wczoraj i dzis( tylko dzis za duzo nie wywalczylem bo konta w pacific mam nie potwierdzone jeszcze i kazal mi czekac jeszcze ) To najlepsza metoda na złapanie czata, puszczenie sygnału to już za późno na pewno sie nie dostaniesz. Czat jest dostępny przez 5-10 sekund wiec trzeba samemu cierpliwie
Pozdrawiam !!
10-15 co? minut?

L 147

lukkub

Użytkownik
Zonk dzisiaj dziś sobie nikt już nie porozmawia czas do 2 PM się skończył
Ja dostałem dziś chyba maila ze czat jest dostępny od 6 AM do 3 PM !! jeszcze godzina albo i więcej , wczoraj ja z nimi się połączyłem po 21 naszego czasu !! więc próbójcie !!

G 0

gargamel999

Użytkownik
Najlepiej otwierać okienko do czatu z suportem co kilkanaście sekund niż odświerzać stronę, w ciągu pół godziny załapałem się, załatwienie wszystkiego trwa około 30 minut, tak przynajmniej wyglądało to u mnie, wypłata po wyrobieniu 200 FPP

radek03 90

radek03

Forum VIP
A własnie jak dokonałem wplaty sponsora na betmost to teraz musze czekać az zrobie wymagany obrót (wlasnie ile on wynosi?) czy moge od razu prosic o kase na pacific?

radek03 90

radek03

Forum VIP
ja musiałem sam wpłacić.
A korzystałeś ze sponsora do betmost? Bo może tym co się uwiarygodnili jak wpłacili kase do betmost to dają bezproblemowo, bo wiadomo ze znajdą się pajace, które kase na mb dostaną ale już depozytu z niej nie zrobią.

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
A korzystałeś ze sponsora do betmost? Bo może tym co się uwiarygodnili jak wpłacili kase do betmost to dają bezproblemowo, bo wiadomo ze znajdą się pajace, które kase na mb dostaną ale już depozytu z niej nie zrobią.
Tak korzystałem z ze sponsora do betmost ale to było kilka miesięcy temu....

L 147

lukkub

Użytkownik
Rada : po najechaniu myszką na LIVE CHAT AWAY jest komunikat : Live Support will be back soon wczesniej gdy ich nie bylo byl komunikat w stylu : Live chat is offline , zostaw wiadomosc

Jakieś 5 minut temu zmiana komunikatów była znaczy to że rozpoczynają pracę ;) Powodzenia

M 0

mkiller

Użytkownik
Polecam uzyskanie conajmniej statusu &quot;Player&quot; na poker inside. Dzieki temu dostajemy token do cotygodniowego turnieju z pula 700$ w ktorym gra okolo 150-200 osob. Dodatkowo Poker Inside prowadzi tzw. &quot;nib race&quot; kazdy sklasyfikowany dostaje tokeny do turnieji freeroll z pulami 500$-1000$

L 147

lukkub

Użytkownik
Rozmawiałem na czacie co z weryfikacją konto w Pacific Poker , napisałem że czekam 55 godzin , a oni na to ze maja tak dużo zamówień że to potrwa troszkę dłużej niż normalnie i trzeba się uzbroić w cierpliwość.

Do góry Bottom