waldek-kiepski
Użytkownik
lukkub coś nie działa twoja metoda:jezora:
10-15 co? minut?Żeby złapać live chat trzeba odświeżać stronę co jakiś czas po 10 sekund i przez jakies 10-15 takim system na pewno załapicie sie na czata , ja wczoraj i dzis( tylko dzis za duzo nie wywalczylem bo konta w pacific mam nie potwierdzone jeszcze i kazal mi czekac jeszcze ) To najlepsza metoda na złapanie czata, puszczenie sygnału to już za późno na pewno sie nie dostaniesz. Czat jest dostępny przez 5-10 sekund wiec trzeba samemu cierpliwie
Pozdrawiam !!
Tak 10 -15 minut niestety ja dzis 2 razy sie zalapalem raz mnie niestety wyrzucilo cos drugi raz bez problemow, trzeba odświeżać strone10-15 co? minut?
Ja dostałem dziś chyba maila ze czat jest dostępny od 6 AM do 3 PM !! jeszcze godzina albo i więcej , wczoraj ja z nimi się połączyłem po 21 naszego czasu !! więc próbójcie !!Zonk dzisiaj dziś sobie nikt już nie porozmawia czas do 2 PM się skończył
A korzystałeś ze sponsora do betmost? Bo może tym co się uwiarygodnili jak wpłacili kase do betmost to dają bezproblemowo, bo wiadomo ze znajdą się pajace, które kase na mb dostaną ale już depozytu z niej nie zrobią.ja musiałem sam wpłacić.
Tak korzystałem z ze sponsora do betmost ale to było kilka miesięcy temu....A korzystałeś ze sponsora do betmost? Bo może tym co się uwiarygodnili jak wpłacili kase do betmost to dają bezproblemowo, bo wiadomo ze znajdą się pajace, które kase na mb dostaną ale już depozytu z niej nie zrobią.