>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

50 dolarów do Pacific Poker

sewi19 10

sewi19

Użytkownik
a macie taki problem ze jak chcescie zrobic depozyt w Pacific Poker jak wchodzicie w Cashier i klikacie na moneybookers to wam sie wyswietla ze niemozna strony wyswietlic?? pozdro

P 0

piotrciuba

Użytkownik
Hey,

You need to complete your BetMost Poker sponsorship first before you can receive your Pacific sponsorship.

Please let us know if you ever have any questions!

Best Regards,
PokerInside Support
http://www.PokerInside.com

Ticket Details

takie cos mi odpisali na pytanie czy mi wysla kase moze ktos prztlumaczyc?

i czy te 50$ dostane na moneybookers i musze wplacic czy odrazu bed e mial na pacific

radek03 90

radek03

Forum VIP
kurde dali mi sponsora do betmost, ale miałem odinstalowany soft, teraz jak chce zainstalowac to nie da rady, jakis błąd instalatora i mimowolnie zostane oszustem bo nie dokonam depozytu.

S 0

sting1983

Użytkownik
No właśnie. Jak to jest? Najpierw trzeba wpłacić własne pieniądze i ugrać 50 punktów a dopiero potem dadzą te 50$? Bo jeżeli tak to trudno mówić że to promocja &quot;no deposit&quot;.

L 147

lukkub

Użytkownik
Żeby złapać live chat trzeba odświeżać stronę co jakiś czas po 10 sekund i przez jakies 10-15 takim system na pewno załapicie sie na czata , ja wczoraj i dzis( tylko dzis za duzo nie wywalczylem bo konta w pacific mam nie potwierdzone jeszcze i kazal mi czekac jeszcze ) To najlepsza metoda na złapanie czata, puszczenie sygnału to już za późno na pewno sie nie dostaniesz. Czat jest dostępny przez 5-10 sekund wiec trzeba samemu cierpliwie
Pozdrawiam !!

Do góry Bottom